Mariia писал(а):Стосовно в виборів: у нас на 95 окрузі по мажоритарці такі пройдисвіти балотуються, що однією чесною людиною є тільки козак Гаврилюк. Але ж у нього тільки середня освіта. Знаю багатіїв, які балотуються в цю раду, і впевнена, що вони обдурять його як стій та дивись. Питання: голосувати чи ні?
Марія, ми сусіди

У мене 96-й і по мажоритарці абсолютний рекорд України - 50 штук. Я б їх розстріляла усіх, і прохіндєя-автомайданника Кобу у тому числі - ну ні однієї нормальної морди. Або бувші регіонали, або професійні перебігальники в партії в партію, або "кухарки", або технічні. І половина безробітніх. А у кандидата від Батьківщими за 2013 дохід аж 17 тис грн (виховує 3 дітей!)

Якщо хтось нормальний і є, то ми про це не знаємо, бо не ведеться агітації.
У результаті, голоси будуть розпорошені і швидше за все, знову пройде паскуда Москаленко з ПР, той самий, що голосував за закони 16 січня двома піднятими руками і діко ржав при цьому. Він уже повним ходом підкупає

Таке враження, що округ злили під нього!

І це під Києвом - Вишгодський, Бородянський, Іванківський р-ни, Буча...
Я вже не раз думала, що якби був козак Гаврилюк, то точно голосувала б за нього. Він хоч чесна людина і перевірена життям. Освіта, звичайно, дуже важлива. Але, думаєте, баришня, яка закінчила заочно Нархоз по направленню від заводу (є у нас така самовисуванка, член дуже відомої партіі), набагато освіченіша за нього?
Може таке порівняння буде некоректним, але Лєх Валєнса теж не має вищої освіти. Головне, щоб у людини був стрижень, а у Гаврилюка він є.