Ні, це було до появи новой кримськой влади.. Старые власти поторопились высказать таким образом свою поддержку майдану и готовность оборонять земли крымских татар от русских оккупантов..RUTA писал(а):А запрошення до воєнкоматів приносили, певно, з приводу формування нової кримської армії.
.....
-
- Местный
- Контактная информация:
Re: .....
Последний раз редактировалось acanta 08 мар 2014, 21:30, всего редактировалось 1 раз.
- аннаg
- Местный
- Контактная информация:
ура ! первый раз согласна с acanta
А Колима це "чудесная планета" (с)
у меня сестричка там( якутии-магадан) 10 лет прожила ; природа ,люди( правда приезжие ) -всё очень классно, красиво! но в 2000 ей пришлось ( с тамошним русским мужем вернуться на нашу "убогую " украину ; нет -не потому что патриотическе чувства -а потому что негде работать ( нет зароботка ) -даже аеропорт зарос-а другой связи с материком нет .... ; они оказались брошены.....поверьте она от туда никогда бы не уехала ( но кушать хочется ) ; с ней уехала свекровь с дочерью и внучкой ; там брошенные пятиэтажки ( просто никому не нужны -сестра по сей день смотрит и плачет ); они квартиру ( двушку )за 3 тыс гривен только через 2 года продали ....поэтому видимо и зовут туда -жильё точно есть
А Колима це "чудесная планета" (с)
у меня сестричка там( якутии-магадан) 10 лет прожила ; природа ,люди( правда приезжие ) -всё очень классно, красиво! но в 2000 ей пришлось ( с тамошним русским мужем вернуться на нашу "убогую " украину ; нет -не потому что патриотическе чувства -а потому что негде работать ( нет зароботка ) -даже аеропорт зарос-а другой связи с материком нет .... ; они оказались брошены.....поверьте она от туда никогда бы не уехала ( но кушать хочется ) ; с ней уехала свекровь с дочерью и внучкой ; там брошенные пятиэтажки ( просто никому не нужны -сестра по сей день смотрит и плачет ); они квартиру ( двушку )за 3 тыс гривен только через 2 года продали ....поэтому видимо и зовут туда -жильё точно есть
-
- Местный
- Контактная информация:
Это правда. Уезжают люди обычно именно от того что никому не нужны, а не потому что тянет на историческую родину или в поисках приключений на пятую точку. Циплят считают по осени, подождать немного, до сентября месяца и отсюда тоже потянутся за ненадобностью. В Крыму все работают по 24 часа в сезон, летом, а не только татары.аннаg писал(а):потому что негде работать ( нет зароботка )
Последний раз редактировалось acanta 08 мар 2014, 21:35, всего редактировалось 1 раз.
-
- Местный
- Мобильный: 0984590092
- Контактная информация:
Я правильно Вас зрозуміла: бізнес плану економічної привабливості Криму після референдуму (на останніх двох словах роблю наголос) у Вас не має?Якщо Крим залишиться у складі України з умовах загальнонаціонального референдуму це буде саме так. Якщо це рішення буде прійнято на референдумі тільки у Криму - це буде рішення українського народу Крима.
Слово "референдум" ми розуміємо по різному і я не хочу ні з ким сперечатися на цей рахунок.
Мене дійсно цікавить економіка.
- RomUA
- Двинутый АтЭццц
- Контактная информация:
Девушки, Не ссорьтесь, впереди еще будет много дней, когда это можно будет сделать, Аканта и все жители Крыма. Извините меня, что агресивно реагировал на Ваши сообщения. Просто всем сейчас тяжело. Будьте уверены, что сейчас и всегда мы поможем Вам в трудную минуту, так же как и Вы нам. Я уверен. Я не вижу причин сейчас дисскутировать по поводу политики, все имеют право на свои мысли и идеи и мы должны научится уважать всех граждан Украины. Это только повод перессориться. Причин ссорится у нас нет.
Нужна кому ЛЮБАЯ помощь - пишите, звоните. Я помогу всем, чем смогу.
Нужна кому ЛЮБАЯ помощь - пишите, звоните. Я помогу всем, чем смогу.
-
- Новичок
- Мобильный: 0988506567
- Домашний: 0313233965
- Контактная информация:
Згідна,певно що поспішили,отак із референдумом чомусь поспішають...знаєте,як перед перед батька в пекло!acanta писал(а):Ні, це було до появи новой кримськой влади.. Они поторопились высказать таким образом свою поддержку майдану и готовность оборонять земли крымских татар от русских оккупантов..RUTA писал(а):А запрошення до воєнкоматів приносили, певно, з приводу формування нової кримської армії.
- Natasha
- Корифей
- Контактная информация:
Они уже демаркационную линию роют? http://espreso.tv/new/2014/03/08/rosiys ... rsonschynu 

-
- Местный
- Контактная информация:
Це більш схоже на "Поперед діда Щукаря з ложкой в горшік з картоплей.."RUTA писал(а):Згідна,певно що поспішили,отак із референдумом чомусь поспішають...знаєте,як перед перед батька в пекло!
Мені теж це цікавить.. Але Кримська влада можліво виставітиме рахунок українськой армии за перебування на своіх териториях, наравних з рахунком росіїским війсковим.Mariia писал(а):Я правильно Вас зрозуміла: бізнес плану економічної привабливості Криму після референдуму (на останніх двох словах роблю наголос) у Вас не має? Мене дійсно цікавить економіка.
Последний раз редактировалось acanta 08 мар 2014, 21:47, всего редактировалось 1 раз.
- Ксения
- Местный
- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
І дуже скоро дитя опиниться в інтернаті для сиріт, так як тато його мамі на зло не віддасть, та й йому самому обуза, у вигляді дитини не потрібна, після того як мамі насолив.acanta писал(а): Ребенок взял таймаут..
- Галка
- Местный
- Контактная информация:
-
- Местный
- Контактная информация:
Спасибо, Ксения.. Именно это я и имела ввиду, как собака на сене.. Ни себе ни людям.Ксения писал(а): І дуже скоро дитя опиниться в інтернаті для сиріт, так як тато його мамі на зло не віддасть, та й йому самому обуза, у вигляді дитини не потрібна, після того як мамі насолив.
Галка, неужели вы думаете что здесь все идиоты? Те у кого есть что терять из этого списка знают этот список и без этих листовок. А те кому терять нечего - это те самые ненужные вам граждане, которых предложили забрать в Крым и из других областей Украины несколькими постами выше.
- Ксения
- Местный
- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
От тому дитині й потрібно визначитися, що вона хоче й реально дивитися на речі.
Знаєте, що таке буферна зона? Дуже страшна річ для людей, яким приходиться там жити. Криму якраз така перспектива і грозить, а згодом, якщо не зупинити Росію, то й усій Україні. Я не хочу жити у буфекрній зоні, ніхто не хоче. Це відповідь на запитання: навіщо нам Крим. Може егоїстично, але правдиво.
acanta, ви повинні бути потрібні собі, не чекати від когось - тільки від себе. Якщо у Криму було так погано усі ці роки, чому кримчани мовчали, чому не об'єднювалися з кримськми татарами, росіянами, українцями й не виходили на вулиці? Адже у вас одна проблема й одинакові бажання - жити нормально.
Знаєте, що таке буферна зона? Дуже страшна річ для людей, яким приходиться там жити. Криму якраз така перспектива і грозить, а згодом, якщо не зупинити Росію, то й усій Україні. Я не хочу жити у буфекрній зоні, ніхто не хоче. Це відповідь на запитання: навіщо нам Крим. Може егоїстично, але правдиво.
acanta, ви повинні бути потрібні собі, не чекати від когось - тільки від себе. Якщо у Криму було так погано усі ці роки, чому кримчани мовчали, чому не об'єднювалися з кримськми татарами, росіянами, українцями й не виходили на вулиці? Адже у вас одна проблема й одинакові бажання - жити нормально.
Последний раз редактировалось Ксения 08 мар 2014, 22:05, всего редактировалось 1 раз.
- Галка
- Местный
- Контактная информация:
-
- Местный
- Контактная информация:
Це давно вже не перспектива, це факт на продовж 20 років. Але тільки зараз це стало помітно..Розови окуляри знято.Ксения писал(а): Знаєте, що таке буферна зона?
Потому що це схоже на кітайськи та індійски квартали у Чикаго.. У каждому своя влада, це усіх влаштовує.
Последний раз редактировалось acanta 08 мар 2014, 22:10, всего редактировалось 1 раз.