pinochio писал(а): Украине успел сделать добро уже ,за столь короткий срок президенства.
Аааа, то це він?? а я от і думаю - чого це нам так добре
А якщо по суті, то... занадто рано ви говорите про добро, де добро? З флотом дійсно непевна ситуація, Россія навряд чи його вивела б, як казав якось Путін з приводу виведення "Для нас этот вопрос не актуален". Те, що неможливо заборонити, потрібно узаконити. Може щось в цьому і є.
Основні споживачі газу, як ви самі й підтверджуєте, Ахметов і друзі, то ж чи для людей вони дбають? Та й взагалі, щоб оті зверху платили за спожитий газ як інші, то й ціна була б нормальна.
Я не захищаю Юлю, бо вона трохи сама себе підісрала, але в нашій країні не політики для людей, а люди для політиків. І в якій це розвинутій країні, політики мають такі будинки, такі дачі і авто? з такою малою зарплатнею.
Не знаю як у вас в Криму, а в нашій центральній частині - жопа (перепрошую за слово, але іншого не знаходжу). Податкова озвіріла, трохи самі по хатам не ходять, аби грошей назбирати, бо у них плани, і їх не турбує скільки ти заробляєш.
Подивіться на дороги, стільки ДАІшників... на кожному кілометрі пост.
Немає добра і не скоро воно буде