.....
- Natasha
- Корифей
- Контактная информация:
Re: .....
Мої бабусі з Київщини і Житомирщини розказували як їли буряки, зелепухи, равликів, бабусю по мамі взагалі врятували мачуха, своїх двоє та пасинків 4, всіх зберегла.Діда репресували і розстріляли в 37 році.
Нашим народним обранцям не сталодхунастояти на своєму і визнати Голодомор Геноцидом українського народу на міжнародному рівні, щоб Росіія платила компенсації роками і зазнала осуду за те зло.Я думаю, якби це було зроблено тоді, то зараз на сході не проводились реанімовані суди - трійки, майно не конфісковували б в " в пользу республики", не вбивали б за українську мову чи державний прапор, чи іншу нашу символіку.Зараз, 80 років потому наші громадяни вмирають від рукотворного геноциду путінських посіпак,позбавлені їжі і ліків, експерименти над людьми на нашій територіі, тому що те страшне зло було непокаране.
Якби з кожного россійського гаманця вираховувались би кошти на компенсаціїї по жертвам, в яких винна країна правоприємниця РСФСР, то зараз би такого гвалту "мачіть хахлов!" не було б.
Нашим народним обранцям не сталодхунастояти на своєму і визнати Голодомор Геноцидом українського народу на міжнародному рівні, щоб Росіія платила компенсації роками і зазнала осуду за те зло.Я думаю, якби це було зроблено тоді, то зараз на сході не проводились реанімовані суди - трійки, майно не конфісковували б в " в пользу республики", не вбивали б за українську мову чи державний прапор, чи іншу нашу символіку.Зараз, 80 років потому наші громадяни вмирають від рукотворного геноциду путінських посіпак,позбавлені їжі і ліків, експерименти над людьми на нашій територіі, тому що те страшне зло було непокаране.
Якби з кожного россійського гаманця вираховувались би кошти на компенсаціїї по жертвам, в яких винна країна правоприємниця РСФСР, то зараз би такого гвалту "мачіть хахлов!" не було б.
Последний раз редактировалось Natasha 22 ноя 2014, 22:04, всего редактировалось 1 раз.
- Natasha
- Корифей
- Контактная информация:
От мабуть тому і зараз там не перевелись гарні господарі - там діють як мінімум 3 завода вироблять продовольство:murrena писал(а):Якось так і виживали...
Liudmyla Leshchuk
3 hrs ·
В Андрушівці Житомирської області під час голодормору голова колгоспу (Сушко) власноруч приховував зерно. Жінка ночами потай пекла хліб, а дітки розносили людям, щоб ті не повмирали з голоду. Ночами. Ховаючись.Щохвилини ризикували життям всі до одного. Серед тих діток був майбутній директор мого татка. Я не можу розказувати цю історію без сліз і закипаючої люті. Навіть прямо зараз. І скільки буду жити - буду переказувати.
Андрушівський цукровий завод (ТОВ «Андрушівкацукор»);
ДП «Андрушівський спиртовий завод»;
ТОВ «Андрушівський маслосирзавод»(доречі, купляю вершкове масло, дуже добре і по притомній ціні), також в Андрушівці є приватна астрономічна обсерваторія.
- murrena
- Местный

- Контактная информация:
Та хз... в инете ещё не раздуплились, но нас реально трясло. У нас частный дом и нас трусило, а как в многоэтажках 
А вот! Раздуплились - 5,5 балла
http://dumskaya.net/news/v-odesse-zemle ... ie-041141/
А вот! Раздуплились - 5,5 балла
http://dumskaya.net/news/v-odesse-zemle ... ie-041141/
- murrena
- Местный

- Контактная информация:
ыы... *вспомнились ночные трамваи, когда жила рядом с трамвайным путём* да, землетрясения - детские шалости по эффектуNatasha писал(а):А я возле жд полотна живу, так что мне эффект этих 5,5 товарняки устраивают.
-
Owl
- Местный

- Контактная информация:
АналогичноNatasha писал(а):А я возле жд полотна живу, так что мне эффект этих 5,5 товарняки устраивают.
Так что я тоже землетрясение пропустила.
-
Annoli
- Корифей
- Контактная информация:
Сорри за долгую цитату. Слава Україні! Смерть ворогам!
http://svidok.ua/ua/news/article/5411-t ... partizanivТерористи «ДНР» в місті Піски Донецькій області затримали 83-річного чоловіка і 70-річну жінку, у яких при собі були прилади з чіпами, що допомагають українській армії визначити місцезнаходження позицій окупантів.
Про це заявила жінка-бойовик Наталя Грітченко, її інтерв’ю розміщено в групі Стрелкова Вконтакте, передають Патріоти України.
Терористка розповіла, що коли бандформування «ДНР» перебували на майданчику поруч з Пісками, їх українські військові постійно обстрілювали прицільно.
«Коли відступили, на новому місці побачили знайомого дідуся, який, бувало і біля наших колишніх позицій крутився. Зупинили діда, перевірили документи, виявилося, йому 83 роки. Потім знайшли у нього електрошокер, а в електрошок ері виявили спеціальні чіпи, які подають сигнал, вказуючи противнику точне місцезнаходження цього приладу. Так з’ясувалося, що дідусь підходив до наших позицій, натискав у кишені кнопку електрошокера і йшов. А через кілька хвилин це місце обстрілювали українці», – сказала Грітченко.
Вона розповіла, що бойовики почали допитувати старого, але він не промовив жодного слова.
«До вечора ж до наших позицій підійшла бабуся, їй за сімдесят. У бабці, як потім з’ясувалося, був в кишені точно такий же сигнальний пристрій, тільки замаскований під мобільний телефон. Вона натиснула кнопку, пішла, а через п’ять хвилин по нам спрацював «Град». Ось такі старики-коректувальники», – сказала Грітченко.
Вона заявила, що бойовики відпустили літніх людей.
«Коли після сигналу бабці нас обстріляли, дідусь в цей час сидів у нас і залишився живий. Ось ми вирішили: раз Бог його помилував, то і ми не маємо права життя його позбавляти», – стверджує Грінченко.
«А що стосується бабусі, так її сім’я жила в Маріуполі, і у її внучки через війну на нервовому грунті з’явився цукровий діабет. Швидше за все, ця бабуся вирішила зробити нас винними, от і пішла нам мстити», – зазначила жінка-терористк .
-
Annoli
- Корифей
- Контактная информация:
И я бурятов понимаю
http://sprotyv.info/ru/news/8565-buryat ... -v-ukrainuВ автономной Республике Бурятия, входящей в состав Российской Федерации, возмущены отправкой солдат воинских частей с ее территории на необъявленную войну России против Украины.
С соответствующим заявлением на своей официальной странице в Facebook выступил один из лидеров бурятской демократической оппозиции Доржо Дугаров.
По мнению политика, руководство страны преследует этим сразу две цели: во-первых, возбудить в украинцах ненависть не только к русским, но и ко всем народам, живущим в Российской Федерации, а во-вторых - "решить проблему" национальных меньшинств, которые начали активно бороться за свое возрождение, пишет cenzoriv.net.
-
Татушка
- Новичок

- Контактная информация:
Была вчера с семьей на Майдане. Воспоминания нахлынули так, что слез не сдержала! Помянули ребят из Небесной Сотни. Людей много, многие плакали. Свечи, цветы, сердце разрывается... Героям слава!
Потом поехали на мемориал жертвам голодомора, тут людей еще больше. Колокол на выходе звенит не переставая. У памятника Умершим и не рожденным все в свечах и колосках, у многих слезы на глазах. Вечная память.
Потом поехали на мемориал жертвам голодомора, тут людей еще больше. Колокол на выходе звенит не переставая. У памятника Умершим и не рожденным все в свечах и колосках, у многих слезы на глазах. Вечная память.