.....
- marti
- Местный

- Контактная информация:
Re: .....
"Олена Добровольська
Новый мем нам вчера подарили поляки - "русска курва". Как причудливо тасуется колода. Братья по крови моей матери громят амбассаду братьев по крови моего отца, а в моей душе никаких противоречий. Материнский ген берет верх.
Традиционно. Слава Украине."
Ром, я тобі заздрю - в мене дзеркало лише до пояса...)))
Дівчатка, так шонеясно - згідно з рузькою логікою платити за задоволення завжди повинні НЕрузькі...
Новый мем нам вчера подарили поляки - "русска курва". Как причудливо тасуется колода. Братья по крови моей матери громят амбассаду братьев по крови моего отца, а в моей душе никаких противоречий. Материнский ген берет верх.
Традиционно. Слава Украине."
Ром, я тобі заздрю - в мене дзеркало лише до пояса...)))
Дівчатка, так шонеясно - згідно з рузькою логікою платити за задоволення завжди повинні НЕрузькі...
- Natasha
- Корифей
- Контактная информация:
Диана!Сердечно поздравляю, мои наилучшие пожелания!murrena писал(а):АААААААА!!!!СЕГОДНЯ ДР у Дианы!!!!
Ребята, давайте скинемся Диане на орху, а какую - пусть выберет сама, а?
Рости большой и красивой нам на радость.
Диана, хочешь орху?
- RomUA
- Двинутый АтЭццц
- Контактная информация:
Девушки, Диана, сорри, вклінюсь в процесс поздравленія, продолжу бЄсЄду...
Ви шо, я ж нє відержу, це ж шоб отвєтіть то нужно ж думать, а мені це тяжко...
Ну пока ещо голова нє відключилась совсєм... Канєшно должни платіть, і ми вам нє румунія і болгарія, платіть прийдеться набагато більше. І лічно вам. Адрєсок не підкажете точний? Я його правосєкам скину, ми ж їх для того спеціально и создавалі...
І вам нє хворатьVenäläinen писал(а):Huomenta, Украина.
Ой, мені вже страшно, прямо лічная пєрєпіска... А шо така увага до моєї персони? Ой боюсь не оправдаю... Я звичайний львівський нацик, нащо я вам?Venäläinen писал(а):Роман, вопрос к Вам.
Прямо рАзрив шаблона... Ви шо tvv не чітали? майдан організували не жітєлі Україні, а госдеп. Завіз пєченькі обколоті... ну і так далі...Venäläinen писал(а):Жители Украины организовали майдан.
Ми ще й не тільки свое гасударстово разворовуємо, ми ще й рашку та пів-європи обворовуємо. А як же, ви ж багаті, а ми бєдні, нада востановіть справєдлівость, як учіл вєлікій ленін... ой, нє, бендера, шоб нєбіло багатих... полноє соціальноє равенство...Venäläinen писал(а):Жители Украины разворовывали и разворовывают своё государство, убивают своих сограждан, рушат свою промышленность.
А шо,будуть ще вопроси?Venäläinen писал(а):Вопрос от обыкновенного жителя Европы: почему за ваши удовольствия должны платить другие?
Точнее сказать вопросов много, но озвучим пока один.
Ну пока ещо голова нє відключилась совсєм... Канєшно должни платіть, і ми вам нє румунія і болгарія, платіть прийдеться набагато більше. І лічно вам. Адрєсок не підкажете точний? Я його правосєкам скину, ми ж їх для того спеціально и создавалі...
-
Mariia
- Местный

- Мобильный: 0984590092
- Контактная информация:
Діаночка, з Днем народження! Щастя - багато, багато!
В продовження розмови. Я щось пропустила, а про які гроші іде мова? Нам щось дали безкоштовно, задарма, і ми не будемо сплачувати відсотки (як мінімум)?
А може нам списали борги, раніше накопичені?
А може Європа проплатила за газ для України?
Якщо ви так переживаєте, куди ідуть ваші податки, беріть приклад з австралійців. Їм уряд присилає роздруківку, де вказано, скільки податку людина відрахувала, і куди конкретно ЦЯ СУМА пішла. Не в загальному, а саме ця сума. А потім, милости просим к нашему шалашу, і кажете, от я вам перерахувала стільки-то грошей (і приклали оригінал документика). Ми,"голі, босі, нищие" вже тут якось складемось та й перерахуємо вам, щоб ви так не хвилювались. А так, це безпредметна розмова.
В продовження розмови. Я щось пропустила, а про які гроші іде мова? Нам щось дали безкоштовно, задарма, і ми не будемо сплачувати відсотки (як мінімум)?
А може нам списали борги, раніше накопичені?
А може Європа проплатила за газ для України?
Якщо ви так переживаєте, куди ідуть ваші податки, беріть приклад з австралійців. Їм уряд присилає роздруківку, де вказано, скільки податку людина відрахувала, і куди конкретно ЦЯ СУМА пішла. Не в загальному, а саме ця сума. А потім, милости просим к нашему шалашу, і кажете, от я вам перерахувала стільки-то грошей (і приклали оригінал документика). Ми,"голі, босі, нищие" вже тут якось складемось та й перерахуємо вам, щоб ви так не хвилювались. А так, це безпредметна розмова.
- RomUA
- Двинутый АтЭццц
- Контактная информация:
Захоронение неизвестных мужчин, Ростов. http://kyiv.osp-ua.info/lastnews/14472.html
Знаете что поразило? Это не могилы и не кладбище, это выглядит как свалка.
Знаете что поразило? Это не могилы и не кладбище, это выглядит как свалка.
- фламинго
- Местный

- Контактная информация: