.....

Ответить
Ирина
Moderator
Moderator
Контактная информация:

Re: .....

Сообщение Ирина »

Сильно! $:021

Наташа Мазур
Местный
Местный
Мобильный: 0979107773
Контактная информация:

Сообщение Наташа Мазур »

Це Дніпропетровськ, дєтка! $:021

ИзображениеИзображение

Я думаю, що це може спрацювати. Якщо ці ... лізуть під кулі за 500 баксів, то тут вигідніша пропозиція $:021 , аби хтось перший спробував і розказав іншим.

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Я думаю, що це черговий прикол від Коломойського. Під москалем тут мається на увазі щось інше, але сама задумка класна. Тільки працівники банку зараз плюються, бо приходиться відповідати на сотні дзвінків.

Диана
Site Admin
Site Admin
Контактная информация:

Сообщение Диана »

Это в Киеве поворот с Красноармейской на Саксаганского?

Наташа Мазур
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Наташа Мазур »

Диана писал(а):Это в Киеве поворот с Красноармейской на Саксаганского?
Не знаю, но акция всеукраинская.

Наташа Мазур
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Наташа Мазур »

Коломойський установив винагороду за "зелених чоловічків" і здачу зброї

Влада Дніпропетровської області на чолі з бізнесменом Ігорем Коломойським пропонує від тисячі доларів за здачу зброї, а за передачу владі російських найманців по 10 тисяч доларів.
Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації і бізнесмен Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook
"Перші підрозділи спецбатальйону "Дніпро" сформовані й готові до виконання бойових завдань. Блокпости встановлені", - зазначив він.
"Я багато думав про події в Донецьку й Луганську. Висновок один: це революція бідності. Заколот утомлених, зневірених і непочутих владою людей", - написав Філатов.
"Кліка Януковича, яка занурила наших співгромадян у безодню безвиході, сьогодні провокує їх на сепаратизм, роздаючи гроші, украдені в людей і обіцяючи майбутнє в складі сусідньої недружньої держави", - додав він.
За словами Філатова, в акціях беруть участь "наші російськомовні брати з Донбасу, які заплуталися, втратили орієнтири, купилися на солодкі обіцянки негідників".
"У нас є пропозиція. За кожен повернутий ствол - виплачується винагорода: за автомат 1000 доларів США, кулемет - 1500 доларів США, гранатомет - 2000 доларів США", - повідомляє заступник Коломойського.
"За кожного переданого "зеленого чоловічка", він же найманець, який ступив на нашу спільну землю і намагається зіткнути нас у братовбивчій війні, – винагорода 10 000 доларів США", - додає він.
"За кожну звільнену будівлю, передану МІСЦЕВІЙ владі й під охорону спецроти "Донбас" батальйону "Дніпро" – винагорода 200 000 доларів США (причому у територіальної громади залишається вільне право доступу у будь-який момент)", - заявив Філатов.
Усі подробиці, місця передачі грошей, контактні телефон Штаб Національного Захисту повідомить у четвер.

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

якщо на Сході дійсно "революція бідності" ане підтримка ідеї( нехай абсурдної, але ідеї), а за гроші Коломойського - правда, то страшноу явити, що може початися. Люди будуть кордон з Росією претинати, щоб звідтам живих москалів притягнути й здати владі.
Последний раз редактировалось Ксения 17 апр 2014, 10:42, всего редактировалось 1 раз.

RomUA
Двинутый АтЭццц
Контактная информация:

Сообщение RomUA »

Алтапова Т писал(а):
RomUA писал(а): Только не игнорируйте, ответьте
Будьте любезны, поясните, ВАШИ вопросы мною игнорировались? НАПОМНИТЕ, а то сочту что это ....дурной тон, коли предъявить будет нечего.
Я отдаю себе отчет, что тут не личка "Некоммерческой ...." Так что - ЖДУ.
наверно всетаки дурной тон с моей стороны. Я постоянно забываю, что сообщения нужно четче формулировать. По поводу игнорирования - очень тяжело общатся на форуме, где ты один а оппонентов много. И твоя точка зрения забивается кучей противоположных аргументов. Вначале всем отвечать не успеваешь, а потом просто уже и нет смысла. Лично такая ситуация была у меня на "некомерческой". Много можно было отвечать, но каждый ответ провоцирует только новую волну вопросов и контраргументов. Устаешь очень быстро, да и времени нет столько сидеть возле монитора. В конце концов я проигнорировал множество вопросов и обращений и закруглился. У Вас тут зеркальная ситуация. Тут много единомышленников по сути разных вопросов, на которые у Вас другая точка зрения. Потому и попросил, чтобы ответили, поскольку волна вопросов и т.д. к вам всетаки довольно большая, как для одного вашего поста. Моя формулировка неккоректная. Извините.

RomUA
Двинутый АтЭццц
Контактная информация:

Сообщение RomUA »

Девушки, особенно наиболее агрессивная наша часть. Вы самые лучшие и боевые, но давайте всетаки не переходить на личности и оскорбления. Многие люди Вами воспринимаются как Федор, но они не троли, для которых такие темы дом родной.

RomUA
Двинутый АтЭццц
Контактная информация:

Сообщение RomUA »

Natasha писал(а):Если Украина будет сопротивляться российскому вторжению — она спровоцирует российское вторжение, поэтому Украина не должна сопротивляться российскому вторжению, которое будет куда успешнее, если Украина не будет сопротивляться российскому вторжению, чтобы не спровоцировать еще более активное российское вторжение, которое и так уже вовсю происходит, потому что только дурак не будет вторгаться в страну, которая не хочет сопротивляться, чтобы не спровоцировать вторжение.
Это круто, утащу к себе на фейсбук $:007

RomUA
Двинутый АтЭццц
Контактная информация:

Сообщение RomUA »

Наташа Мазур писал(а):Коломойський установив винагороду за "зелених чоловічків" і здачу зброї
О, хоч один з я....ми в цій державі. Коломойского на посаду в.о. президента треба, але його Дніпропетровці не віддадуть. (((

Наташа Мазур
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Наташа Мазур »

Да, Рома, Коломойський виявився мужиком, не те що Ахметов - в нього я...ць, видно, нема $:021

Ирина
Moderator
Moderator
Контактная информация:

Сообщение Ирина »

Да, зараз подивимось, iдейнi на барикадах донецьких, чи так, за грошi... $:021
Що правда, з іншого боку можуть більше пообіцяти...
Але, цiкава акцiя :)

Наташа Мазур
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Наташа Мазур »

Ирина писал(а):Да, зараз подивимось, iдейнi на барикадах донецьких, чи так, за грошi... $:021
Що правда, з іншого боку можуть більше пообіцяти...
Але, цiкава акцiя :)
Аби хтось перший спробував і розказав іншим, що розбагатів - черги б стояли $:021

Іра, $:022 (сама знаєш за що ;-) )

Natasha
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Natasha »

Ксения писал(а):якщо на Сході дійсно "революція бідності" ане підтримка ідеї( нехай абсурдної, але ідеї), а за гроші Коломойського - правда, то страшноу явити, що може початися. Люди будуть кордон з Росією претинати, щоб звідтам живих москалів притягнути й здати владі.
Вполне может быть, вот знаете как с металоломом- рельсы разбирают, ЛЭП курочат, заводы режут.Реально охотничий промысловый сезон начнётся.

Ответить

Вернуться в «О разном»