.....
- Natasha
- Корифей
- Контактная информация:
Re: .....
Люди с битами и георгиевскими ленточками напали на сторонников единой Украины возле памятника Шевченко в Харькове.Источник: http://censor.net.ua/n280848
- Ксения
- Местный

- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Щойно дивилася по громадському Харків. Жах- усе, що можу сказати. Оскаженілі бабці з колорадськми страчками (інакше їх назвати не можу), копають поранену людину. Страшно, що поряд живуть люди, з яких пре така агресія. Соромно, що такі люди ходять по землі.
-
Annoli
- Корифей
- Контактная информация:
Видимо, не только выпустили уголовников из тюрем, но и психов из психушек. Страшно! Божий праздник, а "братская армия" убивает. Где там prostophylia с ее молитвами и богоугодными цитатами ? Почему ее не возмущает до ненависти убийства в Божий праздник?
- Natasha
- Корифей
- Контактная информация:
Народ- богоносец и свидетели путина во всей красе.Это ж страстная неделя впереди, страшно подумать как нечисть разгуляется.Говорю сегодня мужу, мол путину дали срок до 22 апреля, срок его истекает а потом гроб без покаяния, а он как чихнёт- о, говорю - зарубку надо на плитусе сделать.Господи, неужто ты нам подарок на Пасху не сделаеш?
- Natasha
- Корифей
- Контактная информация:
Активісти, побиті за спробу потрапити на Марш Єдності у Харків, у лікарні швидкої допомоги (ФОТО)
http://bilozerska.livejournal.com/829595.html
Юрій Ноєвий:
Друзі!
Щойно приїхав з лікарні швидкої допомоги на Братиславській. Подяка тим, хто приїхав підтримати. Контакт на місці - Ярослав, 093582 59 58.
Коли почали виходити кияни з автобусу, шок охопив тих, хто там зібрався.
Сергій Бондар - обличчя так розбите, що стало у два рази більше. Мати кричала. Таких, як Сергій, біля 15 людей: гематоми на обличчі, тріщини ребер, численні забої кінцівок, грудної клітини. 4 госпіталізовано.
Бидло влаштувало засідку на активістів з Києва, що їхали до Харкова на підтримку акції за єдність України.
Зупиняли машини люди у формі БЕРКУТУ з автоматами. Кияни подумали - ну все, терористи захопили, кричали - павідьом в лєс, наші думали - щас розстріляють.
Так, це правда, але це був тільки початок.
Зупинивши машини, вибивали скло, витягували людей. Били одразу без пояснень в обличчя. Я у 5 з'ясував, що втратили свідомість. Били ногами по голові та у пах.
Кричали - нацисти, я із-за тібя на Майданє трі мєсяца бил, бандери і ..... (!!!!!!) нємци! ....тись можна від такого.
Ножами розрізали одяг. Забрали все, що було при людях: паспорта, гроші, банківські картки, золото, зокрема обручки, одяг.
Залишили в лікарні чергових, скинули грошей на купівлю перших ліків.
Хто може - під'їдьте на Братиславську, 3, Приймальне відділення. Може їсти підвезіть, гроші якісь передайте. В реєстратурі запитайте про побитих з Полтавської області.
Окрім киян затримано було багато інших активістів з різних міст.
http://bilozerska.livejournal.com/829595.html
Юрій Ноєвий:
Друзі!
Щойно приїхав з лікарні швидкої допомоги на Братиславській. Подяка тим, хто приїхав підтримати. Контакт на місці - Ярослав, 093582 59 58.
Коли почали виходити кияни з автобусу, шок охопив тих, хто там зібрався.
Сергій Бондар - обличчя так розбите, що стало у два рази більше. Мати кричала. Таких, як Сергій, біля 15 людей: гематоми на обличчі, тріщини ребер, численні забої кінцівок, грудної клітини. 4 госпіталізовано.
Бидло влаштувало засідку на активістів з Києва, що їхали до Харкова на підтримку акції за єдність України.
Зупиняли машини люди у формі БЕРКУТУ з автоматами. Кияни подумали - ну все, терористи захопили, кричали - павідьом в лєс, наші думали - щас розстріляють.
Так, це правда, але це був тільки початок.
Зупинивши машини, вибивали скло, витягували людей. Били одразу без пояснень в обличчя. Я у 5 з'ясував, що втратили свідомість. Били ногами по голові та у пах.
Кричали - нацисти, я із-за тібя на Майданє трі мєсяца бил, бандери і ..... (!!!!!!) нємци! ....тись можна від такого.
Ножами розрізали одяг. Забрали все, що було при людях: паспорта, гроші, банківські картки, золото, зокрема обручки, одяг.
Залишили в лікарні чергових, скинули грошей на купівлю перших ліків.
Хто може - під'їдьте на Братиславську, 3, Приймальне відділення. Може їсти підвезіть, гроші якісь передайте. В реєстратурі запитайте про побитих з Полтавської області.
Окрім киян затримано було багато інших активістів з різних міст.
- Ксения
- Местный

- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Бабця розповідала, що коли у 39 прийшли совіти, то витягували з хат усе. що було. Солдати у тій армії були майже босі й в поганому одязі, тому стягували на дорозі з людей одяг і чоботи. Зараз робиться щось подібне. У 39 прийшла голота комуністична, яка грабила й вбивала. Пробули кілька днів, а біди наробили великої.
Запоріжжя молодці. Ось так би у кожному місті з тими, хто кличе озброєних чужинців на нашу землю.
Запоріжжя молодці. Ось так би у кожному місті з тими, хто кличе озброєних чужинців на нашу землю.
- marti
- Местный

- Контактная информация:
У нас тепер мер - хазяйнуватий чоловік:
http://tsn.ua/foto/na-v-yizdi-v-zaporiz ... 45013.html
Ну, и о сегодняшнем чуть http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?u ... 35&runline
Ну, и насчет воплей про "наших дедов", повторюсь: мой отец, русский, кстати, воевал - отнюдь не "бандеровцы" стреляли в спину...
http://tsn.ua/foto/na-v-yizdi-v-zaporiz ... 45013.html
Ну, и о сегодняшнем чуть http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?u ... 35&runline
Ну, и насчет воплей про "наших дедов", повторюсь: мой отец, русский, кстати, воевал - отнюдь не "бандеровцы" стреляли в спину...
-
sandra
- Местный

- Контактная информация:
Прочла на grani.ru
19:54 | 13.04.2014 #
В Славянске вооруженные люди в упор расстреляли автомобиль. В машине находились два человека. Оба они убиты. В автомобиле найдено журналистское удостоверение на имя Андрея Мещерякова. Еще один раненный в тяжелом состоянии доставлен в больницу. Он находится в реанимации, при этом в операционной нет необходимых лекарств.
19:54 | 13.04.2014 #
В Славянске вооруженные люди в упор расстреляли автомобиль. В машине находились два человека. Оба они убиты. В автомобиле найдено журналистское удостоверение на имя Андрея Мещерякова. Еще один раненный в тяжелом состоянии доставлен в больницу. Он находится в реанимации, при этом в операционной нет необходимых лекарств.
-
Mariia
- Местный

- Мобильный: 0984590092
- Контактная информация:
Дякую всім, хто вийшов у Запоріжжі захистити Україну. Тому що, Хортиця для мене сакральне місце. Особливо альтанка на берегу Дніпра. Я коли там буваю (на жаль дуже рідко) у мене таке відчуття, що я потрапляю у машину часу. Молодці!