.....
- Алхимик
- Циничный Эксперт
- Контактная информация:
Re: .....
Никто не даст никакой гарантии, также как гарантию исключения провокаций.
Дураки есть везде и к национальности не привязаны.
На данный же момент, новое наше "народное" правительство выбрало тот же шаблон, что и на Майдане. - провоцировать народ на ненависть к противнику, пролитой кровью вынудить противника уйти. Судя по обработке населения СМИ, возможно, что у нового правительства это опять получится.
Дураки есть везде и к национальности не привязаны.
На данный же момент, новое наше "народное" правительство выбрало тот же шаблон, что и на Майдане. - провоцировать народ на ненависть к противнику, пролитой кровью вынудить противника уйти. Судя по обработке населения СМИ, возможно, что у нового правительства это опять получится.
- аннаg
- Местный
- Контактная информация:
ой аканта; всё ! больше комментировать вас не буду ( мозг вскипел ) ; вы наверно не поверите но войны у нас в киеве нет ; поэтому " вместо беркутовцев - свежемобилизованных по повестке мирных крымчан с оружием?" я плохо поняла для чего ждать...…
- Алхимик
- Циничный Эксперт
- Контактная информация:
Да, благодаря таким вот людям, которые уверены в своей правоте "абсолютно ответственно", и которые решают за всех, потому что они уверены, что лучше всех знают и понимают, мы и имеем такие проблемы в Украине. Кстати Гитлер именно с таких людей был, он тоже хотел добра всему своему народу.Annoli писал(а): Как человек, который уже больше 20 лет работает с коллективами, составленными из выходцев со всей Украины, заявляю абсолютно ответственно: мы все друг друга понимаем.
-
- Местный
- Контактная информация:
К сожалению, повестка это документ. Вопрос с борщами конечно очень важен для нас. Но в данном случае этот вопрос не актуален. В Крыму нет другого сепаратизма кроме много лет существующего меджлиса, второй и параллельной власти. И если он возник то только по конкретному поводу - призрак войны Украины и России. Не будет войны - не будет никакого русского сепаратизма. Скорее это вопрос при разводе папы и мамы - с кем останется ребенок.. Мама желает шведскую семью. Папа желает контролировать ее внешние связи и чтобы жена ему была верна. Ребенок взял таймаут..аннаg писал(а):вы наверно не поверите но войны у нас в киеве нет…
-
- Корифей
- Контактная информация:
аннаg
Мы с Вами - будущее Гитлера.
Слава людям, которым нужно то, что никто не видит. А теперь еще и татары, которые работают в Крыму по 24 часа в сутки, оказались людьми с не тем составом крови.
Я так понимаю Алхимик и acanta стараются выкурить как можно больше народа из темы. Задание у них такое от светлого духа, уж не знаю, как его зовут. Скорее всего зовут его "прибыль от бизнеса партии регионов".
Мы с Вами - будущее Гитлера.

Я так понимаю Алхимик и acanta стараются выкурить как можно больше народа из темы. Задание у них такое от светлого духа, уж не знаю, как его зовут. Скорее всего зовут его "прибыль от бизнеса партии регионов".
-
- Местный
- Мобильный: 0984590092
- Контактная информация:
Одразу скажу - всю тему не читала.
Але останні декілька днів мене хвилює одне філософське питання - навіщо нам Крим? Особливо економічний аспект.
І чому після того, як він залишиться у складі України, я повинна жити з думкою, що я їм винна (должна російською).
Фразу про те, що нам 20 років нічого не давал, нами не цікавилися, я взагалі не розумію. А Чернігівською, Сумською, Чернівецькою, Закарпатською областями та ін. дуже цікавились?
Але ж вони не займаються шантажем. Не чекають, що їм прийде Київ чи Путін і щось зробить. У Криму взагалі своя Верховна Рада. Їм дали можливість "застроить" їх, але їм і це важко зробити.
Людський фактор до уваги не берем, це зрозуміло. Мені шкода людей татарської національності, тому що це дійсно їх земля
(на рівні роду, націй, традицій, елементарно - історичних назв обєктів). Також я хвилююсь за двоюрідного брата з сімєю, які хоч зараз намагаються зрозуміти, що відбувається.
І починають усвідомлювати, що вони телята, а сили протистояти у них не має.
Доля двох тіток (44 і 60 років) мене мало хвилює. Під час "майдану" вони навіть не намагалися з перших вуст розібратися у ситуації. Чому зараз я маю переживати за них.
Кожен сам будує свою долю.
Завчасно дякую за змістовні аргументи.
Але останні декілька днів мене хвилює одне філософське питання - навіщо нам Крим? Особливо економічний аспект.
І чому після того, як він залишиться у складі України, я повинна жити з думкою, що я їм винна (должна російською).
Фразу про те, що нам 20 років нічого не давал, нами не цікавилися, я взагалі не розумію. А Чернігівською, Сумською, Чернівецькою, Закарпатською областями та ін. дуже цікавились?
Але ж вони не займаються шантажем. Не чекають, що їм прийде Київ чи Путін і щось зробить. У Криму взагалі своя Верховна Рада. Їм дали можливість "застроить" їх, але їм і це важко зробити.
Людський фактор до уваги не берем, це зрозуміло. Мені шкода людей татарської національності, тому що це дійсно їх земля
(на рівні роду, націй, традицій, елементарно - історичних назв обєктів). Також я хвилююсь за двоюрідного брата з сімєю, які хоч зараз намагаються зрозуміти, що відбувається.
І починають усвідомлювати, що вони телята, а сили протистояти у них не має.
Доля двох тіток (44 і 60 років) мене мало хвилює. Під час "майдану" вони навіть не намагалися з перших вуст розібратися у ситуації. Чому зараз я маю переживати за них.
Кожен сам будує свою долю.
Завчасно дякую за змістовні аргументи.
-
- Местный
- Контактная информация:
Так Яценюк же казав що питання Криму - це питання усього українського народу та може бути вирішено лише на національном референдумі. Мені шкода людей татарської національності було тільки одного разу - коли мени казали що в Москві их було прийнято за чеченських террористов (з обиском та безкінцевими перевірками документів). Мені було соромно за Москву та ії відношення к людям іншой зовнішности. Москва забула що таке гостепріїмство, але я також можу це зрозуміти. Нажаль цей вірус лізе та на українську землю також.
Якщо Крім залишиться у складі України, він буде вінен взяти участь в забеспеченні териториальної недоторканності України, також у разі бойовіх дії. До того - він у праві підтримувати нейтралитет.
Якщо Крім залишиться у складі України, він буде вінен взяти участь в забеспеченні териториальної недоторканності України, також у разі бойовіх дії. До того - він у праві підтримувати нейтралитет.
Последний раз редактировалось acanta 08 мар 2014, 20:58, всего редактировалось 1 раз.
-
- Корифей
- Контактная информация:
Шановна пані acanta,
Пан Яценюк процитував тільки Конституцію: питання про проведення референдуму затверджується на загальнонаціональному рівні. За поданням, яке формується за ДЕМОКРАТИЧНИХ умов. Мені можна скільки завгодно дорікати утопізмом, але право існує повсюди, крім Россії та КНДР. І наявність оккупантів, озброєних до зубів, ніяк не може вважатися демократичним середовищем. Коли до скроні приставлено дуло танка, а твоє поле заміновано, в людини не питають, чого вона хоче.
Mariia
Маріє, можливо, я повністю з Вами згодна: вимагання грошей - шантаж та виправдовуння свого небажання створювати власну державу. Бюджет всіх держав завжди створювався на місцях, місцеві органи перераховують до центральних якусь частку на утримання центральних органів та розвиток загальнонаціональних інфраструктур.
І якщо я переймаюся тим, що відбувається, то тільки з таких причин (повтор):
1. Кримом окупація не обмежиться
2. Виріжуть все корінне населення + українців під не важливо яким приводом, як грузин в Абхазії. Россіянам же треба буде відпочивати та житло купувати, не чуючи криків вмерлих та не дивитися ж їм на заплакані очі тих, хто виживе.
3. Чим завинили ті люди, які вважають себе громадянами України, а народилися та живуть в Криму? Тим, що поряд живе купа ностальгуючих за СРСР ...?не можу обрати термін.
Пан Яценюк процитував тільки Конституцію: питання про проведення референдуму затверджується на загальнонаціональному рівні. За поданням, яке формується за ДЕМОКРАТИЧНИХ умов. Мені можна скільки завгодно дорікати утопізмом, але право існує повсюди, крім Россії та КНДР. І наявність оккупантів, озброєних до зубів, ніяк не може вважатися демократичним середовищем. Коли до скроні приставлено дуло танка, а твоє поле заміновано, в людини не питають, чого вона хоче.
Mariia
Маріє, можливо, я повністю з Вами згодна: вимагання грошей - шантаж та виправдовуння свого небажання створювати власну державу. Бюджет всіх держав завжди створювався на місцях, місцеві органи перераховують до центральних якусь частку на утримання центральних органів та розвиток загальнонаціональних інфраструктур.
І якщо я переймаюся тим, що відбувається, то тільки з таких причин (повтор):
1. Кримом окупація не обмежиться
2. Виріжуть все корінне населення + українців під не важливо яким приводом, як грузин в Абхазії. Россіянам же треба буде відпочивати та житло купувати, не чуючи криків вмерлих та не дивитися ж їм на заплакані очі тих, хто виживе.
3. Чим завинили ті люди, які вважають себе громадянами України, а народилися та живуть в Криму? Тим, що поряд живе купа ностальгуючих за СРСР ...?не можу обрати термін.
-
- Корифей
- Контактная информация:
М в догонку цитата:
Українцям вже готові допомогти переселитися на Колиму. Про це заявив губернатор Магаданської області Володимир Печений. Він заявив, що Магаданська область готова прийняти українців, допомогти їм з житлом і працевлаштуванням. Експрес онлайн
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/03/08/103162 ... olymu-foto
Українцям вже готові допомогти переселитися на Колиму. Про це заявив губернатор Магаданської області Володимир Печений. Він заявив, що Магаданська область готова прийняти українців, допомогти їм з житлом і працевлаштуванням. Експрес онлайн
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/03/08/103162 ... olymu-foto
-
- Местный
- Контактная информация:
Якщо існує тільки питання борща..Росіянам треба відпочивати у Хабаровску. Після ліквідації наследків потопу.
А Колима це "чудесная планета" (с) Z
Якщо бюджет створюється на місцях - навіщо стільки кредітів від МВФ?
А Колима це "чудесная планета" (с) Z
Якщо бюджет створюється на місцях - навіщо стільки кредітів від МВФ?
-
- Местный
- Мобильный: 0984590092
- Контактная информация:
Я повністю підтримую цей пункт конституції.Так Яценюк же казав що питання Криму - це питання усього українського народу та може бути вирішено лише на національном референдумі.
Я аж ні як не проти Криму. І він мені ну ніяк не заважає. Я просто хочу розібратися.Нажаль цей вірус лізе та на українську землю також.
Що стосується життя людей, тут все зрозуміло. У мене не має ніяких ілюзій стосовно загарбників.
Пісню "пливе качур" я ще довго не зможу чути. Взагалі. Не просто "не плакати", а взагалі чути...
Последний раз редактировалось Mariia 08 мар 2014, 21:19, всего редактировалось 1 раз.
- Галка
- Местный
- Контактная информация:
Ірина Лавренюк (Пацюк)
Если русский любит Россию — он патриот.
Если украинец любит Украину — он бандеровский националист.
Если русский говорит «хохол» — он по-доброму иронизирует над представителем братского народа.
Если украинец говорит «москаль» — он выявляет этим свою националистическую, антироссийскую сущность.
Если русский митингует — он отстаивает свои интересы.
Если украинец митингует — он отрабатывает американские деньги, выплаченные ему в антироссийских целях.
Если русский президент общается с американским президентом — он налаживает отношения между двумя странами.
Если украинский президент общается с американским президентом — они оба плетут антироссийский заговор.
Если русский говорит на русском языке — он просто русский.
Если украинец говорит на украинском языке — он Бендера недобитый.
Если президент России декларирует пророссийские лозунги — это нормальный президент
Если президент Украины декларирует проукраинские лозунги — он проамериканский и антироссийский президент.
Если русское правительство не соглашается с украинским правительством — оно отстаивает национальные интересы.
Если украинское правительство не соглашается с русским правительством — хохлы абарзели
Ірина Лавренюк (Пацюк)
Если русский говорит «хохол» — он по-доброму иронизирует над представителем братского народа.
Если украинец говорит «москаль» — он выявляет этим свою националистическую, антироссийскую сущность.
Если украинец митингует — он отрабатывает американские деньги, выплаченные ему в антироссийских целях.
Если русский президент общается с американским президентом — он налаживает отношения между двумя странами.
Если украинский президент общается с американским президентом — они оба плетут антироссийский заговор.
Если президент России декларирует пророссийские лозунги — это нормальный президент
Если президент Украины декларирует проукраинские лозунги — он проамериканский и антироссийский президент.
Если русское правительство не соглашается с украинским правительством — оно отстаивает национальные интересы.
Если украинское правительство не соглашается с русским правительством — хохлы абарзели
Ірина Лавренюк (Пацюк)
-
- Местный
- Контактная информация:
Якщо Крим залишиться у складі України з умовах загальнонаціонального референдуму це буде саме так. Якщо це рішення буде прійнято на референдумі тільки у Криму - це буде рішення українського народу Крима.Mariia писал(а):І чому після того, як він залишиться у складі України, я повинна жити з думкою, що я їм винна (должна російською)
-
- Новичок
- Мобильный: 0988506567
- Домашний: 0313233965
- Контактная информация:
Нажаль цей вірус лізе та на українську землю також. acanta
Та він уже приліз на нашу українську землю.Ви ж самі його радо запросили.А запрошення до воєнкоматів приносили, певно, з приводу формування нової кримської армії.
На рахунок Колими,що ж, українці завжди користувались попитом,як хороші робітники.Ми би склалися разом,і дорогу проплатили всім хто хоче до Росії
Та він уже приліз на нашу українську землю.Ви ж самі його радо запросили.А запрошення до воєнкоматів приносили, певно, з приводу формування нової кримської армії.
На рахунок Колими,що ж, українці завжди користувались попитом,як хороші робітники.Ми би склалися разом,і дорогу проплатили всім хто хоче до Росії