Та не прикидайтесь ви. Які родичі? Досить того , що майно своє та мільйонні статки записали на родичів, так ви ще і свої закордонні поїздки родичами прикриваєте.Монекинеко писал(а):А зараз читаючи тут новини, думаю що мабудь не скоро зможемо знову відвідати родичів...
Флудятина
- зося
- Ветеран

- Контактная информация:
Re: Единый налог, вести с "полей"
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
зося, я вас люблю!
Ага и в чемоданах везла злато сребро, брульянты
Потому и с таможенниками не захотела общаться
Да родичам допомогаемо тым що в Эуропе
действительно, племяшей любимых у нас много и сделать им приятное это огромная для нас радость
Ну а родителям тут, это святое, думаю вы также свои доходы делите между старыми и малыми.
Да родичам допомогаемо тым що в Эуропе
Вот тут я с вами согласна, но для себя мне проще помочь страждущему конкретно в руки, чем мифическому государству, в котором материальную помощь брал бывший премьер минЯстр Виктор Федрычзося писал(а):І саме головне, чи сплатили ви податок коли продавали свої гібіскуси, бо збагатились ви на величезну суму, а з державою не поділились.
- зося
- Ветеран

- Контактная информация:
Я більше павичів люблюGiorgio писал(а):А як ваші кенгуру себе почувають?
Саме на форумі можна зрозуміти їхні примхи в поведінці. Треба ж знати , як до цих птахів ставитись, що найбільше вони потребують. Виявляється дуже конфліктні птахи навіть самки.Твої кенгуру, як себе почувають?
Грати в гольф цього року їздив?
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Кенгуру незле, приплід дають. Ооооооооо, гольф!!!!!! Ні з чим незрівнянне задоволення запердолити в ямку мячика (я зрозумів, що мячик в кристалах Сваровскі має найкращу динаміку, а от клюшка має бути з легкого титану, покритого платиною, стопа клюшки - золото 595). Але останнім часом я думаю прикупити собі ліс.... Ну, для полювання...
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Giorgio писал(а):собі ліс.... Ну, для полювання...
На приплід полювання???Giorgio писал(а):Кенгуру незле, приплід дають
- зося
- Ветеран

- Контактная информация:
Та не брали ж вони нічого, все на пенсії, допомогу молодим матерям. Вам так багато було про це сказано, а ви як не чуєте та не бачите нічого." Покращення життя "відчуваєте вже сьогодні, а все жалієтесь на владу. Можливо ви та жертва без якої не проходять реформи, ну тоді вибачайте не пощастило. Та що варті одиниці знедолених порівняно з більшістю ощасливлених "кращим життям вже сьогодні".Монекинеко писал(а):Вот тут я с вами согласна, но для себя мне проще помочь страждущему конкретно в руки, чем мифическому государству, в котором материальную помощь брал бывший премьер минЯстр Виктор Федрыч
Последний раз редактировалось зося 20 ноя 2010, 22:46, всего редактировалось 1 раз.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Нє, кенгуру для душі... Я от думаю депутатів по одному в ліс запускати....
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
По одному вони не плодяться

- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Та хто казав, що вони плодитимуться?
Їх уже й так забагато, пенсійний фонд їхніх пенсій не витримає. Плодяться кенгуру, а от депутати - ну дуже добрі для сафарі, ну ото знаєте, Лозінський ввів в моду.
Последний раз редактировалось Giorgio 20 ноя 2010, 22:49, всего редактировалось 1 раз.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Ну то рідненьки, може на наших кісточках проросте те " счастливе та заможне завтра"?зося писал(а):Та що варті одиниці знедолених порівняно з більшістю ощасливлених "кращим життям вже сьогодні".
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Re: Разное
Дюдюка
Зафлудили тему.
- зося
- Ветеран

- Контактная информация:
В найближчому майбутньому щось та проросте.Але чомусь думаю, що мало кому воно сподобаєтьсяМонекинеко писал(а):Ну то рідненьки, може на наших кісточках проросте те " счастливе та заможне завтра"?
- зося
- Ветеран

- Контактная информация:
Тваринок шкода, приїжджай на павичів полювати. Бо плодяться зі швидкістю світла. Намагалась сусідам запропонувати, так ті відмовляються. Жаліються на них дуже. Бо дуже заважають вони їм своїми гаміром, голосно кричать особливо самці в суперечці. Як почнуть щось доводити, то аж пір'я летить. Приїжджай в полюєш собі самого сварливого, бо так надоїв.Giorgio писал(а):Але останнім часом я думаю прикупити собі ліс.... Ну, для полювання...
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Головне шоб подобалось ПР і Утипутинузося писал(а):що мало кому воно сподобається
- зося
- Ветеран

- Контактная информация:
А може їх в клітку? І пір"я скубти на бутоньєрки?
Та пір'ячко таке поганеньке, як і сам павич
Та пір'ячко таке поганеньке, як і сам павич