наша мова
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Re: наша мова
Федоре, не викручуйся
Ти вапрос задав, тому що виходив з якогось твердження. Та ну, мені й так ясно 
- свет
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
ну если Вам и это не понятно... то мне с Вами не о чем разговаривать...Feodor писал(а):Простите, на какие свои вопросы?
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Это твоя выдумка, Юра. Вопрос есть вопрос. Ты должен знать разницу между вопросом и утверждением.Giorgio писал(а):Федоре, не викручуйсяТи вапрос задав, тому що виходив з якогось твердження. Та ну, мені й так ясно
Но, как я уже сказал - великодушно прощаю твою ложь. Впредь будь внимательней и не начинай истерику на пустом месте.
Dixit. Тема исчерпана.
- Sue
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
Свет, очень верный вывод, я его уже давно сделала.свет писал(а):ну если Вам и это не понятно... то мне с Вами не о чем разговаривать...Feodor писал(а):Простите, на какие свои вопросы?
- Юлиана657
- Местный

- Контактная информация:
Я отвечу точно так же, как уже тут Вам писали: "Федiр, менi западло тобi вiдповiдати."Feodor писал(а):Не только Юлиана, но и Вы тоже. Любите присочинить. Украина - это часть моей Родины. За это её и люблю.Ксения писал(а):Юлиана657, Ви помиляєтесь.
А Ваша Родина это только родильный зал, где Вы на свет появились?
И, кстати, в какой стране Вы родились, если не секрет? Неужели на Украине?
- зося
- Ветеран

- Контактная информация:
Мабуть таке протистояння та не сприйняття людей, які не поважають українську мову ,культуру і провокує таке ставлення до них. Чому я повинна спілкуватися з людиною російською, якщо вона і я володіємо українською. Ось з відсіля відраза, до таких висловів" я володію українською але спілкуюсь виключно російською". Не приємно. Живите в Україні, дихаєте повітрям нашої неньки, ходите по цій землі, так будьте ласкаві поважайте мову, культуру цієї землі. Згідно всеукраїнського перепису населення 2001 року, українцями себе назвали 77,8% громадян, росіянами – 17,3%. Рідною мовою українську обрали 67,5%, російську – 29,6%. Добре ,що не так багато тих, кому так потрібна російська замість української. Всього 29,6% .Зате галасу та спекуляцій так багато, що вже остогидло.
Дуже влучна думка на мій погляд:"Ігри з утисками нашої рідної мови в її останньому прихистку - Україні - зачіпають інстинкт самозбереження. "
Зауважу для особливо обдарованих, що я не нацик не помаранчева і більшу частину свого життя прожила не на західній Україні а саме на східній!!! Для мене ніколи не було питання, яка мова є мені рідною- це тільки моя рідна українська.
Дуже влучна думка на мій погляд:"Ігри з утисками нашої рідної мови в її останньому прихистку - Україні - зачіпають інстинкт самозбереження. "
Зауважу для особливо обдарованих, що я не нацик не помаранчева і більшу частину свого життя прожила не на західній Україні а саме на східній!!! Для мене ніколи не було питання, яка мова є мені рідною- це тільки моя рідна українська.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Аналогично. Почему мы, живя на этой своей земле не одно поколение, мы должны общаться на чужом нам украинском языке???зося писал(а):Чому я повинна спілкуватися з людиною російською, якщо вона і я володіємо українською.
А может равенство введём? Кто хочет – с государством общается по-русски, кто хочет – по-украински. Чем свобода выбора плоха?
- зося
- Ветеран

- Контактная информация:
Так хіба зараз ви не рівні? Російська навіть домінує всюди. Це не занадто для знаку рівності співвідношення української і російської мов (%): книговидання – 13/87; газети – 31,8/68,1; журнали – 10,6/89,4; фільми в кінотеатрах (мова звучання) – 45/55; телебачення – 41,4/58,6. Так само відбувається значне переважання російської над українською в інтернет- і радіопросторі.Feodor писал(а):А может равенство введём? Кто хочет – с государством общается по-русски, кто хочет – по-украински. Чем свобода выбора плоха?
Дуже довго російська була панівна, досить . Живемо ми саме в Україні і тут державна мова українська . Хочете розвитку своєї російською, спілкуйтесь нею в сім'ї та з друзями .
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
З"їв, Федоре? 
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Пока ещё нет. Существуют квоты на теле-радио вещание, обязующие 70% эфира на мове. Не открыли переделанные при Кравчуке русские школы. Русский по Конституции пока ещё не государственный язык. Пока есть дискриминация нашего языка в нашей же стране. Против этой дискриминации мы и боремся.зося писал(а): Так хіба зараз ви не рівні?
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Ага. Ужин был отменный и Дрезденская опера распелась. Дуэт "Пянджи, фанчюля, пьянджи" был волне терпимым. Хотя... Я бы брал другие темпы.Giorgio писал(а):З"їв, Федоре?
Последний раз редактировалось Feodor 24 окт 2010, 20:04, всего редактировалось 1 раз.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Це прекрасно, що вечерю тобі ніщо не зіпсувало

- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Надеюсь и у тебя всё отменно!

- anais
- Местный

- Контактная информация:
зося,а как Вы считаете,ПОЧЕМУ такое процентное соотношение газет,книг,журналов?зося писал(а): Так хіба зараз ви не рівні? Російська навіть домінує всюди. Це не занадто для знаку рівності співвідношення української і російської мов (%): книговидання – 13/87; газети – 31,8/68,1; журнали – 10,6/89,4; фільми в кінотеатрах (мова звучання) – 45/55; телебачення – 41,4/58,6.
Фильмы и tv сознательно оставляю за кадром-там и проценты и причины именно ТАКИХ процентов другие(по моему мнению)
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
ПрекрасноFeodor писал(а):Надеюсь и у тебя всё отменно!![]()