П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение Giorgio »

Федоре, а чого ОБС? Ці люди живуть в Італії. Пані Марія в Італії уже 6 років. Вони розказували, які у них зарплати, скільки вони й на що тратять. Ти не вір, то твоя справа.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

рыба писал(а):что-то меня заинтересовало деление на еретиков и раскольников.
раскольники - это киевский патриархат?
Ага. Денисенковцы. Вельяновцы. Дедеичцы. и т.п.
рыба писал(а):а еретики?
Те, кто исповедует ересь (ереси). Ариане, напрмиер. Или монофиситы. Или несториане. Или филетиты. Много их. Увы!

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а):Федоре, а чого ОБС?
Одна баба сказала
Giorgio писал(а): Ці люди живуть в Італії. Пані Марія в Італії уже 6 років. Вони розказували, які у них зарплати, скільки вони й на що тратять. Ти не вір, то твоя справа.
Многие "там" приехав "сюда", мягко говоря приукрашивают доходы и замалчивают проблемы и расходы. Съезди! Не верь на слово ОБ.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Федоре, що таке ОБС я знаю. В мене й тітка в Італії, сьогодні приїздить, бо весілля в моєї сестри 29го. Вони не казали, що там рай. Щодо доходів - Лучіо не так уже й багато отримує зарплати, потім - живе в Брешії, по контракту і винаймає квартиру, це відчутно б"є по доходам. В Сардинії його чекає триповерховий дім, який він сам на пару з своїм дядьком, збудував. Їм немає змісту щось прикрашати, може твої родичі якісь з закордону так і роблять, я того не знаю.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а):Їм немає змісту щось прикрашати
Откуда ты знаешь? Если ты смыслоа не видишь, то не значит, что его нет.
Giorgio писал(а):може твої родичі якісь з закордону так і роблять, я того не знаю.
У меня нет за границей родственников. Я сам там жил, и видел, как бывшие совки любят расхваливать "новую родину", хотя на деле часто дела совсем "не фонтан". Синдром эмигранта.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Єдине, з чим погоджуся - краще самому з"їздити. І подивитися, що й у мене в планах. Але справа в тому, що я слухав не тільки своїх родичів. У мене уже багато друзів побувало в ЄС, тепер моя черга :lol: . Висновок один і той же - ми хочемо (я про своїх друзів і взагалі однодумців), щоб Україна ввійшла в ЄС.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а): ми хочемо (я про своїх друзів і взагалі однодумців), щоб Україна ввійшла в ЄС.
Зачем?

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Feodor писал(а):
Giorgio писал(а):Федоре, а чого ОБС?
Многие "там" приехав "сюда", мягко говоря приукрашивают доходы и замалчивают проблемы и расходы. Съезди! Не верь на слово ОБ.
Тільки мало хто з них залишається працювати далі в Україні, а їде в чужу країну, до проблем і розтрат.
Мої сусіди живуть в Італії уже 8 років. Без проблем перетинають кордон і почувають себе нормальними громадянами Італії. Ніхто не кричить їм , що вони бандерівці , коли чують на вулиці їхню українську мову, не тикає на них пальцями, так як на нас з чоловіком тикали в Сочі . Нас у Сочі ще розпитували , чи то правда , що у Львові на вулицях танки їздять і усі западенці озброєні ходять. І Ви вважаєте, що союз з такою країною буде рівноправним?
Ми ще не об"єдналися, а антиагітація проти України уже ведеться і велась завжди , бо відколи себе пам"ятаю мені завжди росіяни ці питання ставлять. Хтось їх зомбує, чи у них такі сни кольорові?

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Зачєм, Федоре? Ну, напевне екстріму захотілося... :lol:

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Feodor писал(а):
Giorgio писал(а):Їм немає змісту щось прикрашати
Откуда ты знаешь? Если ты смыслоа не видишь, то не значит, что его нет.

Чисто єврейська відповідь. Ти собі поговори , а я і так своє знаю.

рыба
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение рыба »

вспомнился мне ефраим севела. не смогу по памяти процитировать, смогу пересказать.
жизнь - поезд. все едут разными классами - купе, плацкартом, общим и пр. и только мы - эмигранты - постоянно заскакиваем на подножку поезда, с которого всякий проводник может нас согнать. тогда мы бежим за поездом, и ищем другой вагон.
грустную тему вы затронули. я ни за что не хотела бы жить в другой стране. хвалить или ругать чужую страну.
лучше - свою.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Ксения писал(а): Тільки мало хто з них залишається працювати далі в Україні, а їде в чужу країну, до проблем і розтрат.
На Украине - да. Треть специалистов высокого уровня из американской компании, где я работал вернулись с Россию. Двое (я и коллега) вернулись на Украину. После 10 лет "там", заметьте!
Ксения писал(а): не тикає на них пальцями, так як на нас з чоловіком тикали в Сочі . Нас у Сочі ще розпитували , чи то правда , що у Львові на вулицях танки їздять і усі западенці озброєні ходять.
Не верю! (с) Станиславский. Много раз видел в России гастарбайтеров, говорящих по-украински. Никто пальцами не тыкал. Более того, один коллега (украинский националист) имеет в Москве крупную фирму. Говорит только по-украински. И ничего! Бизнес процветает!
Ксения писал(а): бо відколи себе пам"ятаю мені завжди росіяни ці питання ставлять. Хтось їх зомбує, чи у них такі сни кольорові?
Какой вопрос? Да, им органически не понятно, зачем нужно было разделяться. И мне не понятно! И никто объяснить не может.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а):Зачєм, Федоре? Ну, напевне екстріму захотілося...
Именно!

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

рыба писал(а): я ни за что не хотела бы жить в другой стране. хвалить или ругать чужую страну.
лучше - свою.
Правильно. Только я предпочёл пожить на чужбинах, чтобы точно знать, что я там жить не хочу. :)

Натэла
Ветеран
Ветеран
Мобильный: 0956108929
Контактная информация:

Сообщение Натэла »

Извините, что вмешиваюсь, но пробыв в Питере неделю, ни разу не обратила внимание на то, что в меня тыкали пальцем россияне или задавали мне вопросы из какой части Украины я приехала, что не в танке:) и не с автоматом:). Хотя большая часть группы были русские и персонал гостиницы был русский, и все знали, что я украинка и акцент у меня украинский)))).

Ответить

Вернуться в «О разном»