П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение mia »

Ксения, вспомнилось из какогото фильма возмущение тетки "Мы уже тут (США) несколько лет живем, а эти недотепы продавцы не хотят учить русский" $:071

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

А ніхто з ними на російську не переходить . Та й російська у них уже далека від оригіналу. Я малою думала, що їм ліньки, тепер розумію- риси менталітету російського.
mia, це хоч і жарт, але повністю реальний.

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Ага, на Брайтоне полицейские учат русский :) $:008

Самира
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Самира »

Giorgio, если это великороссы, т.е $:017 то чего на них обижаться, ну а мудрые русские, коих немало, только за равенство и единение. Разве нельзя жить не главенствуя?
Правда татарам тяжеле ;-) вот самый богатый "украинец" вернулся на родину за своим ясыром, скоро татарский будет государственным языком $:021

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Саміро, я вас не зрозумів. Чесно.
Щодо русскіх, які мудрі - ото нехай мудро правлять Росією, я не проти. Нам би мудрих українців.

Ксения
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Крим - прадавня територія кримських татар і якщо на ній регіональною мовою буде татарська- нічого дивного у цьому не має. Це мова цієї землі.

рыба
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение рыба »

Ксения писал(а):А ніхто з ними на російську не переходить . Та й російська у них уже далека від оригіналу. Я малою думала, що їм ліньки, тепер розумію- риси менталітету російського.
а также - упрямость - черта украинского менталитета. я украинка в политическом и мировозренческом смысле. родилась и выросла тут и так записано в моем поспорте. и упрямо не перехожу на украинский язык. так как мои предки с прадедов и раньше говорили на русском. и жили в киеве. опустим темное прошлое $:021 и государственную принадлежность этого моего города в надцатые века $:021 . но я знаю и помню - что это украина. вот как мне быть - прекратить свое украинское упрямство или не изменять родовым и семейным традициям?
я по украински сносно разговариваю. есличо.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а): От як буде справді незалежна Україна - так і порівняємо.
А с чего вдруг Украина станет независимой??? В мире 3-4 независимых государства (США, Россия, Китай, с натяжкой - Германия). Не думаю, что Украина попадёт в это список. Поэтому и нужно воссоединиться: лучше жить в независимом государстве, чем в марионетке.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Ксения писал(а):Крим - прадавня територія кримських татар і якщо на ній регіональною мовою буде татарська- нічого дивного у цьому не має. Це мова цієї землі.
Что за понятие: "язык земли"? Татары в Крыму не так давно. А до этого были готы, греки, генуэзцы, киммерийцы... Да и русский в Крыму раньше татарского звучал (крещение Св. Равноапостольного Кн. Владимира)
Ксения писал(а): А як Вам Росія в складі України?
От перестановки слагаемых сумма не изменяется.
Ксения писал(а): Я бачу Росію в складі України. Від перестановки доданків сума ж не змінюється? Чи змінюється?
Аминь! Значит и вы за воссоединение (не присоединение)!
Ксения писал(а):Але ось така поведінка важко піддається розумінню.
Что тут тяжёлого для понимания? Не нужна этим женщинам "мова". Зачем её учить? Они говорят на одном из мировых языков.
Последний раз редактировалось Feodor 25 авг 2010, 09:34, всего редактировалось 1 раз.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

рыба писал(а): вот как мне быть
Так, как Вам удобнее. Не слушать пропаганду про то, что на Украине имеет право быть лишь украинский язык.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а):Ну а я родився в Україні і тільки ця територія є моя справжня Батьківщина.
Ты родился после провозглашения независимости? Тогда - да. Если до, то ты родился в СССР, в части, которая называлась УССР.
Самира писал(а): сорри, но честно-пречестно не понимаю разницу между малороссом и украинцем
Малороссом впервые себя назвал Болеслав Второй (1308-1340), князь Галицко-Волынского княжества, подписавшись "Dux omniae Russia minoris" - "Князь всей Малороссии". Так что "малоросс" - это самоназвание украинцев.
Последний раз редактировалось Feodor 25 авг 2010, 09:33, всего редактировалось 1 раз.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Федоре, прикол в тому, що я вважаю батьківщиною саме ту Україну, територія якої була окреслена межами УРСР. Це раз. Два - якщо Італія (говорю про ту державу за кордоном, про яку знаю найбільше) - маріонеткова держава, то я хочу щоб ми жили в такого типу маріонетці з таким же рівнем достатку й доходів. Три - я уже казав, мені ближче система західних цінностей, аніж совок, який насаджував сирисири. Чотири - я живу в державі Україна, а не Малоросія, відповідно вважаю себе українцем. Пять - під словом Малоросія уже розуміється щось меншовартісне і вторинне, хоча тобі ця назва можливо близька до душі, я не знаю цього.
Тому, якщо воссоєдіняться -то я з задоволенням воссоєдінюсь з Євросоюзом. Росія нехай розбирається з Чечнею, Дагестаном, Далеким Сходом...

Ксения
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Федоре, а Ви ніколи не задумувались над тим , чи захочуть самі Росіяни, щоб їхня велика країна приєдналась до України? Та й Путін з Медведєвим не виявляли бажання приєднати(воз"єднати) Росію до України. Проковтнути Укаїну - так, зробити частиною чогось.
І ще одне: кому Ви потрібні в Росії. Невже Ви думаєте, що нас там чекають з хлібо-сіллю? У Росії і без нас своїх проблем вистачає й додаткові гарячі точки їй не потрібні. А от від України як колонії вони б не відмовились. У даному випадку жодних обов"язків і відповідальності- тільки вимоги.

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

"Крим - прадавня територія кримських татар і якщо на ній регіональною мовою буде татарська- нічого дивного у цьому не має. Це мова цієї землі."
Ксения, а западная украина исторически польская - пусть там по польски все говорят, А остальная часть - российская - там всех поголовно обяжем на русский перейти:)
Почему не против татарского а против русского, на котором мыслит большая часть страны междупрочим...

Ксения
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Feodor писал(а):
Аминь! Значит и вы за воссоединение (не присоединение)!

Ви самі чудово розумієте. що для Росії є прийнятним тільки один варіант "присоединение"."Воссоединение" уже колись було при Хмельницькому. І досі не можуть розібратися: нас тоді приєднали чи воз"єднали.
Ксения писал(а):Але ось така поведінка важко піддається розумінню.
Что тут тяжёлого для понимания? Не нужна этим женщинам "мова". Зачем её учить? Они говорят на одном из мировых языков.
Їхня мова уже давно не схожа на "мировой язык". Вони інколи самі не розуміють , те що говорять. Це суміш українсько-російсько-польського. Ці панянки і російську забули й української не вивчили. Щось схоже на перші спроби Азарова розмовляти на українській мові.
Последний раз редактировалось Ксения 25 авг 2010, 11:07, всего редактировалось 1 раз.

Ответить

Вернуться в «О разном»