П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
Алеся
Местный
Местный
Мобильный: 380673991581
Домашний: 806127879713
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение Алеся »

JULIE писал(а):........................
с удовольствием почитала :) и я тоже такого мнения! хорошо написали! спокойно, рассудительно и с фактами $:003
Юта писал(а): И я с Вами согласна, полное безобразие. Но к сожалению, альтернативой была желающая "згорнути Одесу в море" и "обнести Донбасс колючей проволокой и сжесь", а это уже не хамством, а фашизмом попахивает, поэтому увы... из двух зол. Это я тоже слышала и в записях и в прямой трасляции с майдана, так что обмануть себя не удалось...
Так вот, при таких политиках еще и гражданам друг друга обзывать, по-моему, перебор...
$:007
$:008

JULIE
Корифей
Контактная информация:

Сообщение JULIE »

Ксения писал(а): А ті не миті руки головного героя мають символічне значення. Не велика річ , прочитати твір, його потрібно ще й зрозуміти, а без знань особливостей регіону , не усе розуміється правильно.
Ксения, понятно, что я не понимаю это всерьёз. $:021 $:008 Я просто хотела сказать, что не Табачник это придумал и показала откуда он это взял . Вот и все.
Естественно, что современные люди моют руки по нескольку раз в день и даже прнимают ванну или душ. $:021 $:008

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Юлю, я Табачника ніколи не сприймаю , не те що серйозно чи ні, я не сприймаю його взагалі ні як історика, журналіста, людину. Для мене він одного рівня з Бузиною. Не тому , що вони пруть проти націоналізму, патріотизиу, Галичини... ні , просто це люди скандалу. Це професіональні скандалісти, які для досягнення високого рівня резонансу й виділення своєї особи, свідомо вибирають теми, які викликають сильне обурення великої частини суспільства. Ось їхня дорога до слави, а якою та слава буде їм наплювати, бо самі для себе вони геніальні і неповторні. А нелюбов Табачника до галицької інтелігенції й самої Галичини- давня історії , яка перейшла на особистості, тому не варто сприймати його заяви як щось вагоме.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Юта, перше ніж кидати в мене гімняшками по принципу сам дурак - зрозумійте одну річ. Я НЕ вважаю, що Янукович гірший за інших. У нього свої запльоти, у Ющенка свої. Я проти ВСІХ, хто був у владі. Їх тра вигнати, провести люстрацію, ввести мажоритарку таку, як вона була - і будувати країну далі.
При владі зараз президент, який говорив, шо є козли, які "мєшают їм жіть" розуміючи електорат проти нього, який в Василькові обізвав народ дебілами. Який сказав своїм охоронцям убрать на хєр надто громадянськи активного діда, який задавав йому незручні питання. Я ніколи не буду за Януковича, при владі якого є люди, які принижують жителів Західної України. Якшо наведете мені приклад аналогічних висловів в команді Ющенка - цікаво буде почути. Але зразу повторюю уже - для мене жителі різних регіонів ніколи не були людьми другого сорту.

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Сообщение ЛюдмилаНиколаевна »

Юра, не переймайтеся. $:008
Ніхто не слухає, що ми вказуємо на недоліки і прорахунки помаранчевих, а не тільки критикуємо нинішніх.
Ніхто нічого не почує, бо НЕ ХОЧЕ чути. Зараз ще має місце ейфорія типу "наш прийшов до влади". І нічого бачити не будуть, хоч і голови сіктимуть людям.
Час все розставить на свої місця. ;-)
Я пам'ятаю фразу Ющенка перед другим туром виборів - мовляв, Україні буде соромно за свій вибір.
Казав так, бо дійсно, хто б не переміг, нам би було соромно і за Юлю, І за нинішнього. Та він забув сказати, що й за нього самого народу дуже соромно. Бо повірив народ і проколовся.
КидАлово продовжується. $:026

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

ЛюдмилаНиколаевна - дякую. $:008

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Змінимо тему.
На днях цьогорічні випускники складали тести з іноземних мов. Склали погано по всій Україні. Нонсенс.
Діти, які навчались в США, Англії, теж виявилось не склали нормально цей тест.
Запитання - хто пише такі тести і чи заглядає у шкільні програми?
Последний раз редактировалось ЛюдмилаНиколаевна 14 июн 2010, 17:03, всего редактировалось 1 раз.

Алеся
Местный
Местный
Мобильный: 380673991581
Домашний: 806127879713
Контактная информация:

Сообщение Алеся »

ЛюдмилаНиколаевна писал(а):.......... хто б не переміг, нам би було соромно і за Юлю, І за нинішнього. Та він забув сказати, що й за нього самого народу дуже соромно. Бо повірив народ і проколовся.
КидАлово продовжується. $:026
с этим не поспоришь $:008

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Алеся писал(а):[с этим не поспоришь $:008
А чого нам сперечатися? Нас зіштовшують лобами, а ми й ведемося.
Об'єднуватися нам треба, а не кидатися один на одного через олігархів. І тверезо дивитися на їх дії.

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

Юта писал(а):Я СЧИТАЮ--ключевые слова, коорых Вы в своем хамском посте не указали, чем и вызван мой ответ. А Я СЧИТАЮ, что второй раз верить, а не думать и толкать страну в то же Г.., где она находилась последние 5 лет, по меньшей мере странно. И флаг бы Вам в руки, кабы мы не в одной лодке. Разве не очевидно? :mrgreen: А насчет того, кто говорит штампами--Вы явно проецируетесь.
Прочитайте внимательно пост, прежде чем обвинять человека. Там как раз те слова, которые вы называете ключевыми, присутствуют, а не отсутствуют - упс, мой пост даже начинается с этих слов. Вы несправедливо меня обвиняете в хамстве. Я конечно всё понимаю - эмоции и всё такое. Но насчет штампов - советую всё-же перечитать внимательно и ваш пост, задуматься над словами, которые, может быть вам кажутся хлёсткими и эффектными (например "Светлый Юлин адепт "). Большинство фраз, что вы там написали, неоднократно встречала в постах сторонников Януковича, это и есть штампы.
Так что выходит, что хамство вы не любите, тогда почему вы сами хамите? Не задумываясь, бросаете в человека эпитеты.

JULIE
Корифей
Контактная информация:

Сообщение JULIE »

ЛюдмилаНиколаевна писал(а): А чого нам сперечатися? Нас зіштовшують лобами, а ми й ведемося.
Об'єднуватися нам треба, а не кидатися один на одного через олігархів. І тверезо дивитися на їх дії.
Вот ! Золотые слова. :) $:008 Я и говорю , давайте жить дружно. Глупо ссориться друг с другом из-за политиков, которые даже не знают о нашем с вами существовании. Дай бог третий президент будет любим ВСЕМИ. :) $:008

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

JULIE писал(а):[ Дай бог третий президент будет любим ВСЕМИ. :) $:008
Не буде. Поки ми не станемо любити свою Україну, поважати мову, традиції і ОДИН ОДНОГО - не буде ні єдності, ні президента всенароднолюбимого.
Давайте хоча б почнемо з вивчення справжньої історії України. Її ще можна знайти. У виданнях, які були написані ще до революції.
Ця інформація більш об'єктивна. І поки вона є на книжкових полицях - цікавтеся, купуйте, вивчайте.
Читаючи ці матеріали, зовсім по-іншому починаєш сприймати те, що відбувалось на території нашої країни. Відступає і зникає вся та брехня, яку нам торочили історики в радянські часи.
І з'являється розуміння життя людей Західної України і стає зрозумілим, чому насаджувалась ворожість серед населення мешканців Східної України до своїх же Західних співгромадян. І таки ж насадили. Таки є ця ворожість. І не брешіть, що її немає. $:004
Так от я прошу всіх - давайте будемо розумнішими. Читайте і вивчайте нашу історію. Розумних і освічених людей набагато важче зіштовхнути лобами.
Вони спочатку подумають, чи варто розпалювати ворожнечу. А неосвіченим людям можна набрехати що завгодно, дати зброю в руки і гайда на барикади. Вже є гіркий досвід 1917 року.
Давайте ж будемо розумнішими і поміркованішими. Доступ до архівів вже перекрито, але інформації надрукованої є чимало. Тільки не лінуйтеся.

Юта
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юта »

Sue, о да, Ваше Я СЧИТАЮ было, только в другой фразе и относилось к политикам. А слепыми всех инакомыслящих назвали вполне безапелляционно.
Ну да не в словах дело, а в том, чтоб не поливать друг друга грязью и не считать дураками всех тех, кто имеет другую точку зрения.

Giorgio, я тоже с удовольствием проголосую за того, за кого не будет стыдно. У Вас есть на примете такой? Потому что за идеологов оранжевой вакханалии мне будет стыдно всегда--после такого не реабилитируются. Просто у меня создалось впечатление, что Вы пришли поругать конкретную власть. Конструктива в этом я не вижу.

ЛюдмилаНиколаевна, я где-то написала, что я счастлива, что Я. пришел к власти или что "он хороший"? Так кто "не хоче чути"? И давайте не будем о том, кто разжигает межнациональную рознь--я это очень хорошо почувствовала на своей шкуре, пребывая в ярко-оранжевом пространстве и будучи "против". Это нам рассказывали, что "народ обрав Ющенка, а вы все быдло необразованное", это моему брату в школе говорили, что он "предатель Украины"--потому что он против Ющ.! Где Украина, а где Ющ.?.. И не западные области на майдане призывали сжечь и в море скинуть. И что-то никто не бежит перед нами извиняться за все те оскорбления... Только новых добавлять пытаются.
Политика--грязная по определению, и чужое мнение не значит неправильное.

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

ЛюдмилаНиколаевна писал(а):Об'єднуватися нам треба, а не кидатися один на одного через олігархів. І тверезо дивитися на їх дії.
$:007 $:022 Точнісінько! Підтримую!

Юта
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юта »

Sue » 11 июн 2010, 16:21

ЛюдмилаНиколаевна писал(а):
Точнісінько! Підтримую!
Замечательно! И я поддерживаю всеми четырьмя! Собственно, этого и добиваюсь!

Ответить

Вернуться в «О разном»