Юля, я особисто не рахувала откати Тимошенко, але те що Янукович розпродає країну нє із любві к іскуству, для мене зрозуміло. Мені буде шкода коли наша країна буде сповідувати такі коштовності братського російського політикума
http://www.youtube.com/watch?v=UU7ENRRW554, коли зазомбовані партієй влади люди перетворюються на тварин з "пїятаками".
pinochio, може попередній уряд не самий вдалий, а ле нові діячі за 50 днів вже такого надіяли, мама нє горюй!
Прориву на зовнішньополітичній арені не спостерігаємо, хоч влада і щедра на подарунки іноземцям. В той же час, своїх громадян поки не балує. Можливо, в державному бюджеті пропишуть підвищені пенсії і зарплати, але самого бюджету немає до цих пір. Розраховувати на системні реформи також не доводиться. Януковіч-азаров, як і Ющенко-Тимошенко, сподіваються лише на закордонні кредити. Тому бюджетний дефіцит, швидше за все, гаситимуть новими позиками. Команда Януковича багато в чому повторює дії попередників, яких сама називала помилковими. Відмінність між старою і новою владою хіба що в тому, що останню не особливо цікавить думка народу, свобода слова і інші «дрібниці». Ця влада теж живе лише сьогоднішнім днем.
- Куме, ви б віддали за незалежність України мерседес?
- Віддав би!
- Куме, а ви віддали б за незалежність України мільйон баксів?
- Віддав би!
- А віддали б кабанчика?
- Ні, не віддав би. Бо він у мене є!
Страусы - это не только 50 кг свежего, диетического мяса,
но и 3-4 пары президентской обуви.