П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- mia
- Местный

- Контактная информация:
Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
Ксения, вспомнилось из какогото фильма возмущение тетки "Мы уже тут (США) несколько лет живем, а эти недотепы продавцы не хотят учить русский" 
- Ксения
- Местный

- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
А ніхто з ними на російську не переходить . Та й російська у них уже далека від оригіналу. Я малою думала, що їм ліньки, тепер розумію- риси менталітету російського.
mia, це хоч і жарт, але повністю реальний.
mia, це хоч і жарт, але повністю реальний.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Ага, на Брайтоне полицейские учат русский

- Самира
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
Giorgio, если это великороссы, т.е
то чего на них обижаться, ну а мудрые русские, коих немало, только за равенство и единение. Разве нельзя жить не главенствуя?
Правда татарам тяжеле
вот самый богатый "украинец" вернулся на родину за своим ясыром, скоро татарский будет государственным языком 
Правда татарам тяжеле
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Саміро, я вас не зрозумів. Чесно.
Щодо русскіх, які мудрі - ото нехай мудро правлять Росією, я не проти. Нам би мудрих українців.
Щодо русскіх, які мудрі - ото нехай мудро правлять Росією, я не проти. Нам би мудрих українців.
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
Крим - прадавня територія кримських татар і якщо на ній регіональною мовою буде татарська- нічого дивного у цьому не має. Це мова цієї землі.
- рыба
- Местный

- Контактная информация:
а также - упрямость - черта украинского менталитета. я украинка в политическом и мировозренческом смысле. родилась и выросла тут и так записано в моем поспорте. и упрямо не перехожу на украинский язык. так как мои предки с прадедов и раньше говорили на русском. и жили в киеве. опустим темное прошлоеКсения писал(а):А ніхто з ними на російську не переходить . Та й російська у них уже далека від оригіналу. Я малою думала, що їм ліньки, тепер розумію- риси менталітету російського.
я по украински сносно разговариваю. есличо.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
А с чего вдруг Украина станет независимой??? В мире 3-4 независимых государства (США, Россия, Китай, с натяжкой - Германия). Не думаю, что Украина попадёт в это список. Поэтому и нужно воссоединиться: лучше жить в независимом государстве, чем в марионетке.Giorgio писал(а): От як буде справді незалежна Україна - так і порівняємо.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Что за понятие: "язык земли"? Татары в Крыму не так давно. А до этого были готы, греки, генуэзцы, киммерийцы... Да и русский в Крыму раньше татарского звучал (крещение Св. Равноапостольного Кн. Владимира)Ксения писал(а):Крим - прадавня територія кримських татар і якщо на ній регіональною мовою буде татарська- нічого дивного у цьому не має. Це мова цієї землі.
От перестановки слагаемых сумма не изменяется.Ксения писал(а): А як Вам Росія в складі України?
Аминь! Значит и вы за воссоединение (не присоединение)!Ксения писал(а): Я бачу Росію в складі України. Від перестановки доданків сума ж не змінюється? Чи змінюється?
Что тут тяжёлого для понимания? Не нужна этим женщинам "мова". Зачем её учить? Они говорят на одном из мировых языков.Ксения писал(а):Але ось така поведінка важко піддається розумінню.
Последний раз редактировалось Feodor 25 авг 2010, 09:34, всего редактировалось 1 раз.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Так, как Вам удобнее. Не слушать пропаганду про то, что на Украине имеет право быть лишь украинский язык.рыба писал(а): вот как мне быть
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Ты родился после провозглашения независимости? Тогда - да. Если до, то ты родился в СССР, в части, которая называлась УССР.Giorgio писал(а):Ну а я родився в Україні і тільки ця територія є моя справжня Батьківщина.
Малороссом впервые себя назвал Болеслав Второй (1308-1340), князь Галицко-Волынского княжества, подписавшись "Dux omniae Russia minoris" - "Князь всей Малороссии". Так что "малоросс" - это самоназвание украинцев.Самира писал(а): сорри, но честно-пречестно не понимаю разницу между малороссом и украинцем
Последний раз редактировалось Feodor 25 авг 2010, 09:33, всего редактировалось 1 раз.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Федоре, прикол в тому, що я вважаю батьківщиною саме ту Україну, територія якої була окреслена межами УРСР. Це раз. Два - якщо Італія (говорю про ту державу за кордоном, про яку знаю найбільше) - маріонеткова держава, то я хочу щоб ми жили в такого типу маріонетці з таким же рівнем достатку й доходів. Три - я уже казав, мені ближче система західних цінностей, аніж совок, який насаджував сирисири. Чотири - я живу в державі Україна, а не Малоросія, відповідно вважаю себе українцем. Пять - під словом Малоросія уже розуміється щось меншовартісне і вторинне, хоча тобі ця назва можливо близька до душі, я не знаю цього.
Тому, якщо воссоєдіняться -то я з задоволенням воссоєдінюсь з Євросоюзом. Росія нехай розбирається з Чечнею, Дагестаном, Далеким Сходом...
Тому, якщо воссоєдіняться -то я з задоволенням воссоєдінюсь з Євросоюзом. Росія нехай розбирається з Чечнею, Дагестаном, Далеким Сходом...
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
Федоре, а Ви ніколи не задумувались над тим , чи захочуть самі Росіяни, щоб їхня велика країна приєдналась до України? Та й Путін з Медведєвим не виявляли бажання приєднати(воз"єднати) Росію до України. Проковтнути Укаїну - так, зробити частиною чогось.
І ще одне: кому Ви потрібні в Росії. Невже Ви думаєте, що нас там чекають з хлібо-сіллю? У Росії і без нас своїх проблем вистачає й додаткові гарячі точки їй не потрібні. А от від України як колонії вони б не відмовились. У даному випадку жодних обов"язків і відповідальності- тільки вимоги.
І ще одне: кому Ви потрібні в Росії. Невже Ви думаєте, що нас там чекають з хлібо-сіллю? У Росії і без нас своїх проблем вистачає й додаткові гарячі точки їй не потрібні. А от від України як колонії вони б не відмовились. У даному випадку жодних обов"язків і відповідальності- тільки вимоги.
- mia
- Местный

- Контактная информация:
"Крим - прадавня територія кримських татар і якщо на ній регіональною мовою буде татарська- нічого дивного у цьому не має. Це мова цієї землі."
Ксения, а западная украина исторически польская - пусть там по польски все говорят, А остальная часть - российская - там всех поголовно обяжем на русский перейти:)
Почему не против татарского а против русского, на котором мыслит большая часть страны междупрочим...
Ксения, а западная украина исторически польская - пусть там по польски все говорят, А остальная часть - российская - там всех поголовно обяжем на русский перейти:)
Почему не против татарского а против русского, на котором мыслит большая часть страны междупрочим...
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
Їхня мова уже давно не схожа на "мировой язык". Вони інколи самі не розуміють , те що говорять. Це суміш українсько-російсько-польського. Ці панянки і російську забули й української не вивчили. Щось схоже на перші спроби Азарова розмовляти на українській мові.Feodor писал(а):
Аминь! Значит и вы за воссоединение (не присоединение)!
Ви самі чудово розумієте. що для Росії є прийнятним тільки один варіант "присоединение"."Воссоединение" уже колись було при Хмельницькому. І досі не можуть розібратися: нас тоді приєднали чи воз"єднали.
Что тут тяжёлого для понимания? Не нужна этим женщинам "мова". Зачем её учить? Они говорят на одном из мировых языков.Ксения писал(а):Але ось така поведінка важко піддається розумінню.
Последний раз редактировалось Ксения 25 авг 2010, 11:07, всего редактировалось 1 раз.