Как бы донести до россиян, что их превратили в орудие убийства ради алчности кучки мерзавцев? Что нет ни капли политики в том, что происходит, один тупой расчет собственной прибыли людей, которые работать не умеют и никогда не умели.ЛюдмилаНиколаевна писал(а):https://www.youtube.com/watch?v=cJ_74Vt ... e=youtu.be Моя прийомна доця поїхала волонтером в Угорщину і там записала це відео. Розповсюджуйте, скидайте ссилку друзям в Росії, може хоч хтось таки вимкне телевізор і ввімкне мозок!
.....
-
Annoli
- Корифей
- Контактная информация:
Re: .....
-
sandra
- Местный

- Контактная информация:
Никак не донесете, народ в патриотическом угаре, рейтинг пу вырос аж до 85%!Annoli писал(а):Как бы донести до россиян, что их превратили в орудие убийства ради алчности кучки мерзавцев? Что нет ни капли политики в том, что происходит, один тупой расчет собственной прибыли людей, которые работать не умеют и никогда не умели.ЛюдмилаНиколаевна писал(а):https://www.youtube.com/watch?v=cJ_74Vt ... e=youtu.be Моя прийомна доця поїхала волонтером в Угорщину і там записала це відео. Розповсюджуйте, скидайте ссилку друзям в Росії, може хоч хтось таки вимкне телевізор і ввімкне мозок!
И вообще, крымнаш-няшмяш.
Поднажму на поляков.
- Наташа Мазур
- Местный

- Мобильный: 0979107773
- Контактная информация:
Новий випуск від стоп-фейк http://www.pravda.com.ua/photo-video/20 ... 9/7025793/
- Валентина_Р
- Ветеран

- Контактная информация:
Россия - спонсор терроризма:
https://petitions.whitehouse.gov/petiti ... m/XMjbTltM
Signatures needed by May 23, 2014 to reach goal of 100,000 - 15,118
Total signatures on this petition - 84,882
не вистачає 15,118
Тенденція: на 19-18
ignatures needed by May 23, 2014 to reach goal of 100,000 - 14,748
Total signatures on this petition - 85,252
не вистачає - 14,748
https://petitions.whitehouse.gov/petiti ... m/XMjbTltM
Signatures needed by May 23, 2014 to reach goal of 100,000 - 15,118
Total signatures on this petition - 84,882
не вистачає 15,118
Тенденція: на 19-18
ignatures needed by May 23, 2014 to reach goal of 100,000 - 14,748
Total signatures on this petition - 85,252
не вистачає - 14,748
- Наташа Мазур
- Местный

- Мобильный: 0979107773
- Контактная информация:
- Irina-westie
- Местный

- Мобильный: 0675063925
- Контактная информация:
Правда или нет? Как-то мрачновато выглядит. http://espreso.tv/article/2014/05/18/ya ... _v_donecku
- Natasha
- Корифей
- Контактная информация:
Один знающий человек написал в сети,что каждый из ключевых сепаратов встречается с Путиным лично и консультируется, это на предмет того, могли ли эти тёрки обтиратся, другое дело что из этого получится.
-
sandra
- Местный

- Контактная информация:
Но этот абзац меня добил:
Основная угроза - это то, что русские не могут гарантировать, что через месяц они не начнут по такому же сценарию "качать" ситуацию в других регионах. И не исключено, что следующими должны стать вовсе не Одесса или Николаев, а Береговский район Закарпатья (недаром с Медведчуком в Донецке был Шуфрич) и Герцаевский и Новоселицкий районы Буковины. Если Москве удастся расшатать ситуацию там - значит ей удастся вбить клин в пока монолитном Евросоюзе.
Основная угроза - это то, что русские не могут гарантировать, что через месяц они не начнут по такому же сценарию "качать" ситуацию в других регионах. И не исключено, что следующими должны стать вовсе не Одесса или Николаев, а Береговский район Закарпатья (недаром с Медведчуком в Донецке был Шуфрич) и Герцаевский и Новоселицкий районы Буковины. Если Москве удастся расшатать ситуацию там - значит ей удастся вбить клин в пока монолитном Евросоюзе.
- Naina
- Местный

- Контактная информация:
http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/1 ... ?attempt=1Natasha писал(а):Один знающий человек написал в сети,что каждый из ключевых сепаратов встречается с Путиным лично и консультируется, это на предмет того, могли ли эти тёрки обтиратся, другое дело что из этого получится.
Ну, лично не лично, а некоторые регулярно за новыми методичками ездят.
- Irina-westie
- Местный

- Мобильный: 0675063925
- Контактная информация:
Остается только надеяться, что планы не всегда можно претворить в жизнь.
- Natasha
- Корифей
- Контактная информация:
Українські діти вчать української мови своїх бабусь.
Нашій Соні так подобається розмовляти українською, - каже знайома з Херсонщини. - Тепер і мені доводиться з нею так говорити.
Олена тримає продуктову крамницю. За радянських часів працювала на військовому заводі економістом. Усе життя прожила в російськомовному оточенні. Коли в середині 1990-х завод розвалили, вона зайнялася підприємництвом. З початком нинішнього Майдану вони з чоловіком стали палкими патріотами. Їхні дочка і зять ходять наукраїнські мітинги, співають гімн, скандують гасла, носять прапори і синьо-жовті стрічки. Мене щоразу повідомляють про час акцій есемесками.
Мені дружина часто дорікала, що я не розмовляю з нею українською. Вона виросла в Узбекистані у змішаній родині. Батько — узбек, мати — росіянка із Смоленщини. З дітьми спілкувалися російською. Коли ми познайомилися з нею в студентські роки в Херсоні, я читав їй Шевченка, пояснював незрозумілі слова. Поступово вона сама почала читати українською. Поки ми 5 років учителювали в сільській школі, перечитала всю класику ХІХ і ХХ століть. Спілкуємося з дітьми так: вона — російською, я — українською. У навчанні діти обирали рідну мову. Донька закінчила український філфак університету, син — українську школу. Але з дружиною ми спілкуємося, як і в студентські роки, російською.
Тепер у нас підростає 9-річний онук Гриць. Навчається в українській школі. Бабуся Тома часто з ним займається, пояснює, як виконувати домашні вправи з письма. Після прочитання текстів ставить йому питання для розвитку мовлення. Так непомітно сама все більше вправляється українською. До того ж записалася в капелу української пісні, виступає на концертах, переписує тексти нових пісень для розучування.
Пригадую, в середині 1980-х я викладав українську мову та літературу в міській школі. Якось вирішив відвідати батьків шестикласника, у якого були труднощі з навчанням. Виявилося, що його батьки працюють на Крайній Півночі, а він живе з бабусею.
- Вы знаете, - сказала вона. - Я прожила в Украине 15 лет, но не знаю ни одного украинского слова. - Так что ничем вам помочь не могу.
Тоді російськомовні бабусі не вважали за потрібне учити українську. Тепер їх учать онуки.
Автор: Олександр ГУНЬКО
.......... . ...........
А я в 90 учила украинскому языку своих учителей в школе( ну иногда работала синхронным переводчиком по требованию)- начала с 4 класса, и так практически до 11, доходило вообще до смешного, ибо ж циплята курицу не учат.
Нашій Соні так подобається розмовляти українською, - каже знайома з Херсонщини. - Тепер і мені доводиться з нею так говорити.
Олена тримає продуктову крамницю. За радянських часів працювала на військовому заводі економістом. Усе життя прожила в російськомовному оточенні. Коли в середині 1990-х завод розвалили, вона зайнялася підприємництвом. З початком нинішнього Майдану вони з чоловіком стали палкими патріотами. Їхні дочка і зять ходять наукраїнські мітинги, співають гімн, скандують гасла, носять прапори і синьо-жовті стрічки. Мене щоразу повідомляють про час акцій есемесками.
Мені дружина часто дорікала, що я не розмовляю з нею українською. Вона виросла в Узбекистані у змішаній родині. Батько — узбек, мати — росіянка із Смоленщини. З дітьми спілкувалися російською. Коли ми познайомилися з нею в студентські роки в Херсоні, я читав їй Шевченка, пояснював незрозумілі слова. Поступово вона сама почала читати українською. Поки ми 5 років учителювали в сільській школі, перечитала всю класику ХІХ і ХХ століть. Спілкуємося з дітьми так: вона — російською, я — українською. У навчанні діти обирали рідну мову. Донька закінчила український філфак університету, син — українську школу. Але з дружиною ми спілкуємося, як і в студентські роки, російською.
Тепер у нас підростає 9-річний онук Гриць. Навчається в українській школі. Бабуся Тома часто з ним займається, пояснює, як виконувати домашні вправи з письма. Після прочитання текстів ставить йому питання для розвитку мовлення. Так непомітно сама все більше вправляється українською. До того ж записалася в капелу української пісні, виступає на концертах, переписує тексти нових пісень для розучування.
Пригадую, в середині 1980-х я викладав українську мову та літературу в міській школі. Якось вирішив відвідати батьків шестикласника, у якого були труднощі з навчанням. Виявилося, що його батьки працюють на Крайній Півночі, а він живе з бабусею.
- Вы знаете, - сказала вона. - Я прожила в Украине 15 лет, но не знаю ни одного украинского слова. - Так что ничем вам помочь не могу.
Тоді російськомовні бабусі не вважали за потрібне учити українську. Тепер їх учать онуки.
Автор: Олександр ГУНЬКО
.......... . ...........
А я в 90 учила украинскому языку своих учителей в школе( ну иногда работала синхронным переводчиком по требованию)- начала с 4 класса, и так практически до 11, доходило вообще до смешного, ибо ж циплята курицу не учат.
- Валентина_Р
- Ветеран

- Контактная информация:
Звичайно, суть не змінються. Але краще всіх називати своїми іменами, наприклад: росію - спонсором тероризму:
Signatures needed by May 23, 2014 to reach goal of 100,000 - 10,815
Total signatures on this petition - 89,185
залишилось набрати 10,815 голосів
Signatures needed by May 23, 2014 to reach goal of 100,000 - 10,815
Total signatures on this petition - 89,185
залишилось набрати 10,815 голосів
- Валентина_Р
- Ветеран

- Контактная информация:
Та це добре