П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
Весело-весело. Він сам нещодавно сказав, що жити стало краще, жити стало ВЕСЕЛІШЕ.
Тільки не нам.
http://tsn.ua/ukrayina/u-veresni-nasele ... -osib.html
Чисельність населення України у вересні цього року зменшилася на 9 тисяч 194 людини. Про це повідомляє Держкомстат. Таким чином, на 1 жовтня чисельність населення країни склала 45 мільйонів 822 тисяч 214 осіб.
Кількість міського населення на 1 жовтня становить 31 мільйон 444 тисяч 122 людини. Сільських жителів майже вдвічі менше:14 мільйонів 378 тисячі 92 людини.
Нещодавно, нагадаємо, У Міністерстві сім'ї, молоді та спорту припустили, що чисельність українців через 40 років може скоротитися до 25 мільйонів осіб. Про це повідомив міністр відомства Равіль Саффіулін, посилаючись на дані ООН.
Додамо, що українці не тільки вимирають, а й активно емігрують. Україна, зокрема, за даними Світового банку займає 5 місце в світі серед країн з найбільшою кількістю емігрантів. 6,6 мільйона людей залишили Україну за останні роки.
Тільки не нам.
http://tsn.ua/ukrayina/u-veresni-nasele ... -osib.html
Чисельність населення України у вересні цього року зменшилася на 9 тисяч 194 людини. Про це повідомляє Держкомстат. Таким чином, на 1 жовтня чисельність населення країни склала 45 мільйонів 822 тисяч 214 осіб.
Кількість міського населення на 1 жовтня становить 31 мільйон 444 тисяч 122 людини. Сільських жителів майже вдвічі менше:14 мільйонів 378 тисячі 92 людини.
Нещодавно, нагадаємо, У Міністерстві сім'ї, молоді та спорту припустили, що чисельність українців через 40 років може скоротитися до 25 мільйонів осіб. Про це повідомив міністр відомства Равіль Саффіулін, посилаючись на дані ООН.
Додамо, що українці не тільки вимирають, а й активно емігрують. Україна, зокрема, за даними Світового банку займає 5 місце в світі серед країн з найбільшою кількістю емігрантів. 6,6 мільйона людей залишили Україну за останні роки.
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
А після введення цього вбивчого для малого бізнесу кодексу ми з п'ятого місця піднімемося на "почесні" перші місця п'єдесталу. 

- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
- Sue
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
Вони там що, і страх, і стид загубили?!ЛюдмилаНиколаевна писал(а):http://tsn.ua/groshi/deputatam-dozvolil ... -radi.html
Круто. Їм вже можна й на роботу не ходити.

- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
- Светлана
- ГУРУ
- Контактная информация:
У Феди Верховный Совет появился уже.....
В Украине что на русском Рада, что на украинском Рада
В Украине что на русском Рада, что на украинском Рада

-
- Местный
- Контактная информация:
А мне кажется,что этот кодекс преследует цель загнать население в промышленный сектор,те позорные зарплаты,которые платят в машиностроении,станкостроении,металлургии абсолютно не соответствуют той тяжести и вредности затраченного труда,вот люди и бегут,а работать надо.Если избавиться от колхозных рынков,можно заставить фермеров сдавать свою продукцию за бесценок во вновь созданные гос.загот.конторы,а мы лишимся качественных продуктов питания.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Отчасти - да. Экономику страны на торговле поддельными китайскими авторучками не поднимешь. А поднимать нужно именно промышленность плюс инновационные производства. Иначе китайцы съедят с потрохами.stehap писал(а):А мне кажется,что этот кодекс преследует цель загнать население в промышленный сектор
Я не помню когда я последний раз был на рынке. Покупаем всё в супермаркетах и качеством доволен. Так что это не трагедия. В Зап. Европе - рынки раз в неделю на пару часов. И живут люди. А большинство аграриев сдают продукцию крупным фирмам.stehap писал(а):Если избавиться от колхозных рынков
- Sue
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
Да, похоже на это. Но они очень ошибаются, думая, что люди, которые делали своё любимое дело, которое приносило им доход и обеспечивало родных, дадут загнать себя в тупик. Из-за вседозволенности правительство начинает терять связь с реальностью.stehap писал(а):А мне кажется,что этот кодекс преследует цель загнать население в промышленный сектор,те позорные зарплаты

-
- Местный
- Контактная информация:
А я без рынка жить не могу,через день перед работой заезжаю,время позволяет(мы избавлены от пробок),потом правда пол-дня в багажнике телепается,но зато все свежее и качественное,а цены не дороже.,а на иногда и ниже чем в маркетах,а в супермаркетах-только бакалея,бытовая химия и т.д. А по поводу Китая-недавна укр.делегация,в составе которой были и представители Донецкой обл.побывали в поднебесной,так там губернатора умоляли отдать землю в долгосрочную аренду,обещая в рекордные сроки построить фабрики,с разными видами деятельности,соорудить бараки для жилья,обещая взамен дисцип.платить налоги,сборы и я так думаю не только официальные платежи,вот тут наверное и подумалась слугам народа-что и они не лыком шиты.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:

ЗМІ: на українських ПСГ можуть з'явитися "трубопровідні" війська Газпрому
http://www.unian.net/ukr/news/news-407236.htmlУкраїна має всі шанси отримати ще 12 військових російських баз на своїй території, пише COMMENTS.UA.
- Ксения
- Местный
- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Щоб людей загнати в промисловий сектор- потрібно , щоб він існував в Україні. Наразі немає навіть куди заганяти. Нехай держава поверне собі фабрики й заводи, які приватизували олігархи, й відремонтує ті , що зараз у занедбаному стані, дасть нормальну зарплату й умови праці , тоді багато хто сам залишить базари, закриє ПП й піде піднімати економіку України. Не потрібно буде змінювати кодекс, щоб люди пішли працювати в колгоспи й на заводи.stehap писал(а):А мне кажется,что этот кодекс преследует цель загнать население в промышленный сектор,Если избавиться от колхозных рынков,можно заставить фермеров сдавать свою продукцию за бесценок во вновь созданные гос.загот.конторы,а мы лишимся качественных продуктов питания.
Сьогодні слухала виступ пана Вишиванюка( голова ОДА Ів.-Фр. обл), який обіцяв розбудувати в регіоні колгоспи, господарські спілки. Вірніше не обіцяв, а говорив "потрібно це зробити, саме для цього створювався даний кодекс". Цікаво хто те "потрібно" має робити і коли, якщо до сьогодні тільки розкрадали.
Ходила вчора в райсоцзабез. Цікава штука виходить. Після того як ми розрахували людей й оформили їх на біржу я маю прочекати пів року( щоб були мін. доходи) й можу в повному обсязі отримувати державну допомогу як малозабезпечена сім"я( у чоловіка в документах мінімальна з/п, я в декреті і троє неповнолітніх дітей). Допомога виходить біля 1000грн(не повних). До цього часу, будучи підприємцями, ми справно платили податки, давали роботу людям. Тепер державі потрібно виплачувати нам. Соромно? Після цього кодексу уже ні.
- Sue
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
Вертолет, которым Президент Украины Виктор Янукович будет добираться из Межигорья в Киев, любят агенты ЦРУ и ФБР, сообщил Газета по-киевски. По информации издания, стоит этот вертолет дороже, чем вертолеты, которыми пользуются Барак Обама, Владимир Путин и Ангела Меркель.
http://korrespondent.net/ukraine/politi ... y-i-putina

http://korrespondent.net/ukraine/politi ... y-i-putina
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Сегодня годовщина померанцевого переворота. Толпа - страшная вещь, особенно когда ей управляют грамотные кукловоды!
http://news.bigmir.net/ukraine/351716/
http://news.bigmir.net/ukraine/351716/
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Молчаливая толпа конечно удобнее
Блондинки умнее