Ничего ты не понимаешь! Слово "Здравствуйте" переводится с русского как: "Навіщо ти до нас приїхала, бандерівка клята!"Натэла писал(а):Извините, что вмешиваюсь, но пробыв в Питере неделю, ни разу не обратила внимание на то, что в меня тыкали пальцем россияне или задавали мне вопросы из какой части Украины я приехала, что не в танке:) и не с автоматом:). Хотя большая часть группы были русские и персонал гостиницы был русский, и все знали, что я украинка и акцент у меня украинский)))).
П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- Натэла
- Ветеран

- Мобильный: 0956108929
- Контактная информация:
Ага, именно

- Ксения
- Местный

- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Натэла, Ви якою мовою розмовляли з акцентом?
А російське "Здравствуйте" , має дуже багато варіантів перекладу.
А російське "Здравствуйте" , має дуже багато варіантів перекладу.
- Натэла
- Ветеран

- Контактная информация:
Наше "шо" и "та ну" и "та не" и по-русски и по-украински звучит одинаково, но так говорят только на Украине:)
И акцент все-таки у украинцев далеко не русский и украинцев, даже русскоговорящих, они отличить от русских могут.
И акцент все-таки у украинцев далеко не русский и украинцев, даже русскоговорящих, они отличить от русских могут.
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
А Ви спробуйте порозмовляти українською, а не російською з акцентом. От тоді й побачите реакцію.
- Натэла
- Ветеран

- Контактная информация:
Зачем же????Ксения писал(а):А Ви спробуйте порозмовляти українською, а не російською з акцентом. От тоді й побачите реакцію.
не думаю, что меня обсмеют если заговорю по-украински. Вот если Вы поедете куда-нить за границу Украины, Вы будете со всеми разговаривать на украинском языке?
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
Обсміювати, ні , в жодному разі, а от бандерівкою обізвуть.( в 50 випадках зі 100) Якщо Ви приїхали в Росію, розмовляйте російською, а не мовою іншої країни- ось такий принцип у наших братів. Якщо ж Ви з Росії і відвідуєте Україну , то можна і російською, адже Вас і так усі розуміють. Це теж одне з золотих правил росіян.
Последний раз редактировалось Ксения 25 авг 2010, 14:11, всего редактировалось 1 раз.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Нет, это только "москали" в Сочи, Крыму и Владивостоке должны быть "наказаны"! За границей свидомые говорят по-английски.Натэла писал(а):Вы будете со всеми разговаривать на украинском языке?
- Натэла
- Ветеран

- Контактная информация:
У меня много друзей из России, так никто не обозвал бендерiвкой.
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
І як Ви собі це уявляєте? Приїхати в Росію і розмовляти англійською. Не думаю, що це кращий варіант. Багато росіян вдають , що не розуміть українську, але ще більше не знають і англійської.
- Натэла
- Ветеран

- Контактная информация:
Приехать в Россию и разговаривать на русском языке (если уж я умеюКсения писал(а):І як Ви собі це уявляєте? Приїхати в Росію і розмовляти англійською. Не думаю, що це кращий варіант. Багато росіян вдають , що не розуміть українську, але ще більше не знають і англійської.
Последний раз редактировалось Натэла 25 авг 2010, 14:17, всего редактировалось 1 раз.
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
У мене теж багато друзів і родичів мешкають в Росії, і ніхто з них не обізвав мене бандерівкою. Я зараз пишу не про друзів, а про речі , з якими постійно стикаюсь, коли гостюю у рідних.
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
Можна без вишиваночки і англійською.Натэла писал(а):Приехать в Россию и разговаривать на русском языке (если уж я умеюКсения писал(а):І як Ви собі це уявляєте? Приїхати в Росію і розмовляти англійською. Не думаю, що це кращий варіант. Багато росіян вдають , що не розуміть українську, але ще більше не знають і англійської.)- я думаю в этом нет ничего плохого. Или, если я из Украины, то обязательно в вышиваночке и по-украински?
- Натэла
- Ветеран

- Контактная информация:
ГыгыгыКсения писал(а):Можна без вишиваночки і англійською.Натэла писал(а):Приехать в Россию и разговаривать на русском языке (если уж я умеюКсения писал(а):І як Ви собі це уявляєте? Приїхати в Росію і розмовляти англійською. Не думаю, що це кращий варіант. Багато росіян вдають , що не розуміть українську, але ще більше не знають і англійської.)- я думаю в этом нет ничего плохого. Или, если я из Украины, то обязательно в вышиваночке и по-украински?
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
В России можете свободно по-русски говорить! А украинского языка они действительно не понимают. Если Вы нарочно "нарываетесь" в России с "мовой", то вполне можете и отпор получить. И это не только украинского языка касается. И не только в России. Во Франции или Исландии Вы тоже по-украински говорите?Ксения писал(а):І як Ви собі це уявляєте? Приїхати в Росію і розмовляти англійською. Не думаю, що це кращий варіант. Багато росіян вдають , що не розуміть українську