Цю думку підігрівала Росія й комуністи, а частина кримчан свято у неї вірила, бо так їм хотілося, так було зручно. Я від кримчан перший раз почула, що Крим це не Україна, що Крим - це Крим. Для вас не буде секретом, що деякі кримчани навіть мови української не розуміють. Вивчити для них державну мову було кошмаром?acanta писал(а): Та українська влада всі ци роки підтримувала це, дїйсно вважая що росіяни Крима при першой можлівости віберут Россию.. Якщо нам показати Туреччину замість Росії та Украіїни- ми усі тут стає як скажени..
.....
- Ксения
- Местный
- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Re: .....
-
- Местный
- Контактная информация:
Тому що кримськи татари недостатньо було тільки репатриації. Недостатньо участи у влади як звічайним громадянам України. Вони бачили Крим тільки своїм, та ви також. Меджлис це друга віконавча влада в Криму, не громадська организація, не партия, не спілка. Іноді ми вважали що у Криму немає ніяких інших влад, а у інших народов нияких прав, тільки конституція України та меджлис. Меджлис бажал бути першой та єдиной владой в Криму.Ксения писал(а):У чому полягав цей абсурд для кримчан на протязі 20 років? Його хтось завоював, утримував під контролем народ цієї землі? Що саме було не так?
И - я не знаю как это по украински - украинская власть этому попустительствовала. А теперь у нас второй Константинополь.
Ні, вивчити державну мову було кошмаром тільки для людей похилого віку. Усі школяри та студенти українську знатиме не як рідну, але достатньо для того щоб житиме у інших частях України. Усі більш стари(таки як я), з помілками пішуть, гарно чітают, та майже свободно зрозуміют українську.. Але (мени дуже прикло це говорити) українська мова це не є їх мрія..
Последний раз редактировалось acanta 23 мар 2014, 20:45, всего редактировалось 1 раз.
-
- Местный
- Контактная информация:
Не знаю.. Наверное жду когда поймете. Хотя это глупо, вы правы. Простите, если можете за все что я получила от вас, если это я отвоевала.Vika2009 писал(а):acanta, вы ж свое отвоевали, получили то, что хотели... Не пойму,почему вы до сих пор на этом форуме, что еще хотите?
-
- Местный
- Контактная информация:
Я Вас очень хочу понять! И это правда! Мне интересно как видят жители Крыма свое будущее...acanta писал(а):Не знаю.. Наверное жду когда поймете. Хотя это глупо, вы правы.Vika2009 писал(а):acanta, вы ж свое отвоевали, получили то, что хотели... Не пойму,почему вы до сих пор на этом форуме, что еще хотите?
- Ксения
- Местный
- Контактная информация:
[quote="acanta" Меджлис це друга віконавча влада в Криму, не громадська организація, не партия, не спілка. Іноді ми вважали що у Криму немає ніяких інших влад, а у інших народов нияких прав, тільки конституція України та меджлис. Меджлис бажал бути першой та єдиной владой в Криму.
Ні, вивчити державну мову було кошмаром тільки для людей похилого віку. Усі школяри та студенти українську знатиме не як рідну, але достатньо для того щоб житиме у інших частях України. Усі більш стари(таки як я), з помілками пішуть, гарно чітают, та майже свободно зрозуміют українську.. Але (мени дуже прикло це говорити) українська мова це не є їх мрія..[/quote]
Меджиліс- це влада для татар, але не для інших національностей. Меджелісу можуть підпорядковуватися тільки татари, на інші народності Криму ці закони не можуть поширюватися в силу того, що вони створені під мусульман й мусульманські звичаї. Завжди цікавило, чи є у Криму татарські школи?
Конституції України мають підпорядковуватися усі громадяни України. Які ще інші закони мали діяти в Криму, крім конституції України? У Росії усs живуть за конст. Росії. в Україні за конст України. Усі права усіх народів. які населяють територію України передбаені конституцією України. Росіяни в Криму не мали жодних обмежень. Чого саме не вистачало? Зараз проблема не в мові. а відношенні до країни у якій живеш.
Ні, вивчити державну мову було кошмаром тільки для людей похилого віку. Усі школяри та студенти українську знатиме не як рідну, але достатньо для того щоб житиме у інших частях України. Усі більш стари(таки як я), з помілками пішуть, гарно чітают, та майже свободно зрозуміют українську.. Але (мени дуже прикло це говорити) українська мова це не є їх мрія..[/quote]
Меджиліс- це влада для татар, але не для інших національностей. Меджелісу можуть підпорядковуватися тільки татари, на інші народності Криму ці закони не можуть поширюватися в силу того, що вони створені під мусульман й мусульманські звичаї. Завжди цікавило, чи є у Криму татарські школи?
Конституції України мають підпорядковуватися усі громадяни України. Які ще інші закони мали діяти в Криму, крім конституції України? У Росії усs живуть за конст. Росії. в Україні за конст України. Усі права усіх народів. які населяють територію України передбаені конституцією України. Росіяни в Криму не мали жодних обмежень. Чого саме не вистачало? Зараз проблема не в мові. а відношенні до країни у якій живеш.
-
- Местный
- Контактная информация:
Є. Театр є. Телебачення є. Мечети є. Земли є.Ксения писал(а): Завжди цікавило, чи є у Криму татарські школи?
Але чьому вони завжди бойкотировали? Але чьому ци земли пустуют? Чьому їх не засевают навідь люцерною для їх баранів? Це коштує значно дешевше ніж ракушка, з якою вони побудували свои сортири.
Не знаю, я не бачу ни якого будущего.. Можливо інши бачут? Я ни.
Последний раз редактировалось acanta 23 мар 2014, 21:00, всего редактировалось 1 раз.
-
- Новичок
- Контактная информация:
Якщо Вас ці 20 років так гнітила київська влада, то й проявили б свою активну громадянську позицію. Так як люди, які не бажаючи й надалі бути мовчазними рабами, вийшли на Євромайдан. А Ви нічого не відвоювали - Ви одразу здалися на милість окупантів. А як уже давно відомо: "Будь-який договір, що підписаний з Росією, вартує менше паперу, на якому він підписаний".acanta писал(а):Не знаю.. Наверное жду когда поймете. Хотя это глупо, вы правы. Простите, если можете за все что я получила от вас, если это я отвоевала.Vika2009 писал(а):acanta, вы ж свое отвоевали, получили то, что хотели... Не пойму,почему вы до сих пор на этом форуме, что еще хотите?
- Ксения
- Местный
- Контактная информация:
Якщо чесно, то й справді хочу зрозуміти. Виходить, що ви десятки років жили в Україні, а озиралися на Росію, мріяли жити там. Чому раніше тоді не виходили з протестами на вулиці, чому у 91 не виказали своє бажання, а просто сиділи й чекали поки Путін підбере. Я ось цього не розумію. При владі ж у вас завжди були проросійські сили.acanta писал(а): Не знаю.. Наверное жду когда поймете. Хотя это глупо, вы правы. Простите, если можете за все что я получила от вас, если это я отвоевала.
Мої знайомі побудували свій дім після повернення з Казакстану. У їхній оселі, де жили батьки до департації, живе тепер родина, яка приїхала з Росії. Їх просто переселили у цей будинок після того, як вивезли татар. Коли знайомі повернулися додому, то їхні батьки хотіли просто зайти у рідні стіни, бо вони їхали сюди. Їх навіть на поріг не пустили. Ви вважаєте це справедливо? Кожен із них знає, де стоїть будинок, збудований їхніми батьками, сад, який посадив дід. Це ще й земля кримських татар й вони не хочуть багато, бо вони тут дома й хочуть спокійно жити на своїй землі. Вони уже не претендують на ці будинки, але завжди вважатимуть їх своїми. ось це й дратує багатьох кримчан-росіян найбільше.
-
- Местный
- Контактная информация:
Прибалтика вернула земли и дома бывшим хозяевам. Для этого необходимо и достаточно было лишить граждан бывшего СССР гражданства на основании того что они русские. Украина тогда не пошла на это, подтвердив гражданство всем гражданам, независимо от их национальности.
Последний раз редактировалось acanta 23 мар 2014, 21:12, всего редактировалось 1 раз.
- RomUA
- Двинутый АтЭццц
- Контактная информация:
порічка - это красная смородина. Как зачем, вкусно. Пойду варенье открою.acanta писал(а):Навищо вам парички?Annoli писал(а): Не отвечать на вопрос "Почем парички?", потому как слова парички понимать не хотим?
- RomUA
- Двинутый АтЭццц
- Контактная информация:
блин, щас полезу исправлять азировский в украинский 
Дэвушки, тыше, тыше. Аканта не окупант, не крымский сепаратист, обычный человек. Наговорив ей гадости мы не добьемся возврата Крыма. Это трудно сейчас нам понять, но нужно. Я и сам это понял вот только недавно.

Дэвушки, тыше, тыше. Аканта не окупант, не крымский сепаратист, обычный человек. Наговорив ей гадости мы не добьемся возврата Крыма. Это трудно сейчас нам понять, но нужно. Я и сам это понял вот только недавно.
-
- Местный
- Контактная информация:
Это не гадости, это правда. Но она у каждого своя. Есть вещи когда даже компромисс бывает в чью-то пользу. Мои коллеги бы сказали - собачка выбежала из будки погавкать немного..RomUA писал(а): Наговорив ей гадости.
- Ксения
- Местный
- Контактная информация:
Ви ж не у Росію мрієте повернутися а в рад. союз, де у багатьох була своя зона комфорта. де усі проблеми вирішував хтось за вас, де усе було чітко й зрозуміло, біле і чорне. Тільки Росія зараз інша й ви повернетеся в ту саму Україну, з тими самими злодіями й гопниками. Збільшиться трохи зарплата. але відчуття того, що ви й тут чужі. нікуди не пропаде. І справа тут не у владі чи у політиках, справа у людях. Татари повернулися з далеких земель, але Крим був для них рілним у Казакстані, в складі України й буде рідним у складі Росії. Свою землю потрібно любити завжди й не озиратися на владу.
Ми будемо боротися за те, щоб подолати корупцію й бандитизм й можливо буде ще не один майдан. І ми до цього готові, бо хочемо тут жити без бандитів і гопників. Ви ж шукаєте спокою в чужому болоті. Я розумію, що Росія кримачан особливо не запитувала хочуть вони в Росію чи ні. Але не було масових протестів усього кримського народу. Кожен має таку владу на яку заслуговує. Золоті слова.
Ми будемо боротися за те, щоб подолати корупцію й бандитизм й можливо буде ще не один майдан. І ми до цього готові, бо хочемо тут жити без бандитів і гопників. Ви ж шукаєте спокою в чужому болоті. Я розумію, що Росія кримачан особливо не запитувала хочуть вони в Росію чи ні. Але не було масових протестів усього кримського народу. Кожен має таку владу на яку заслуговує. Золоті слова.
Последний раз редактировалось Ксения 23 мар 2014, 21:30, всего редактировалось 1 раз.