П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение зося »

Вражає цинізм цієї влади. А дехто з місцевих прихильників може бути в таких хатинках тільки прибиральником,бо інтелігентність там не оцінять, та і на наукові звання зневажать . Так що можна і надалі працювати агітатором цієї" чудової влади". Цікаво йому хтось платить,чи це його особиста ініціатива піаритина на цьому форумі, ПР та їхні псевдо економічні досягнення.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

зося писал(а):Вражає цинізм цієї влади. А дехто з місцевих прихильників може бути в таких хатинках тільки прибиральником,бо інтелігентність там не оцінять, та і на наукові звання зневажать . Так що можна і надалі працювати агітатором цієї" чудової влади". Цікаво йому хтось платить,чи це його особиста ініціатива піаритина на цьому форумі, ПР та їхні псевдо економічні досягнення.
О каких "хатынках" речь? Едва ли кто-то сможет себе позволить мои услуги в качестве уборщика. $:021 Ваши будут на порядки дешевле. И странно, что у нациков в голове не укладывается тот факт, что кто-то может высказывать собственные мысли, которые не совпадают с пропагандой померанцевых вождей. Я смотрю вокруг себя. И вижу строящиеся дороги, стадионы, аэропорты (вот Борисполе новый терминал в воскресенье открывают). А при померанцевых юлях да ющенках всё стояло. Протрите глаза и оглянитесь вокруг! И если не хватает зарплаты - найдите хорошую работу и Ваша жизнь улучшится уже завтра.

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Feodor писал(а):Ваши будут на порядки дешевле
Звідкіля така впевненість. Ви себе дуже переоцінюєте. $:021
Федір, мене влаштовує моя платня, бо працюю заради кар'єрного росту та професійного зростання. На все інше заробляє мій чоловік)))
Feodor писал(а):И вижу строящиеся дороги, стадионы, аэропорты (вот Борисполе новый терминал в воскресенье открывают).
Та з такими поборами, ще б вони і дорогу особисто для себе не зробили, та і про мости вже говорили для кого побудували.Стільки грошей з людей тягнути, треба ж робити видимість праці для народу.Ви ще Федір забули написати, що ваші улюблені морепродукти та спиртні напої стали для вса доступні, здешевіли. Оце дійсно благо.
Зростання цін не бачите, знецінення людської праці, безробіття, свавілля чиновників, адміністративний тиск, збір податків на декілька років наперед. Звісно це все вигадки невдоволених нациків.
Feodor писал(а):Протрите глаза и оглянитесь вокруг! И если не хватает зарплаты - найдите хорошую работу и Ваша жизнь улучшится уже завтра.
А ви порадьте це підприємцям, робітникам сільських господарств, які в цьому році скоротили поголів'я рогатої худоби в двоє. Селянам, які вимушені за газ віддавати більшу частину сімейного бюджету, а потім жити за копійки .

Eugen
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Eugen »

Feodor писал(а): Едва ли кто-то сможет себе позволить мои услуги в качестве уборщика.
Федор, ради того чтоб увидеть Вас в роли уборщика (т.е. именно на том месте, где Вам и положенно быть) я согласен рассмотреть Ваши предложения по поводу оплаты $:021 $:021 $:021
Или снова - кромешный игнор и нежелание отвечать за свои слова???

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

зося писал(а): Ви себе дуже переоцінюєте.
Скорее переоцениваю Вас.
зося писал(а): Та з такими поборами, ще б вони і дорогу особисто для себе не зробили, та і про мости вже говорили для кого побудували.
И Львовскую трассу для Яныка, и Харьковскую, и стадион для него, и метро и Московскую площадь и скоростной трамвай. Любит Янык на работу на метро ездить! $:021
зося писал(а):Стільки грошей з людей тягнути, треба ж робити видимість праці для народу
Видимость? Значит всё это только кажется? Никакого реального строительства нет? Ай да маладец, Зося!
зося писал(а): ваші улюблені морепродукти та спиртні напої стали для вса доступні, здешевіли.
Они и раньше были доступны. А теперь торговля активизируется, вот за счёт объёмов дешевеет.
зося писал(а): Зростання цін не бачите
Я редко смотрю на ценники.
зося писал(а): знецінення людської праці
Вы же довольны оплатой своего труда! Или нет?
зося писал(а): свавілля чиновників, адміністративний тиск, збір податків на декілька років наперед.
А при оранжевой чуме этого не было? Да Ющара такую коррупцию развёл, о которой Кучма только мечтать мог!
зося писал(а):
А ви порадьте це підприємцям, робітникам сільських господарств, які в цьому році скоротили поголів'я рогатої худоби в двоє. Селянам, які вимушені за газ віддавати більшу частину сімейного бюджету, а потім жити за копійки .
Что им посоветовать? Вернуться в социализм или начать работать? Делать не то, что привыкли, а что выгодно? Я знаю преуспевающие сельхоз предприятия. Но там не по-старинке работают.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Feodor писал(а): Да Ющара такую коррупцию развёл, о которой Кучма только мечтать мог!
+100!!!!!!

Правда, його наступник покрутіше буде $:021

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Feodor писал(а):Что им посоветовать? Вернуться в социализм или начать работать? Делать не то, что привыкли, а что выгодно? Я знаю преуспевающие сельхоз предприятия. Но там не по-старинке работают.
Теж знаю такі підприємства, і знаю кому належать :lol:
А що ж іншим робити, в гастарбайтери ? Бо цій владі вони не потрібні. І Федір ,ну не всім же бути такими" вченими", не тільки пробірки мити в підсобках університетів.Треба ж комусь і на землі працювати, тварин вирощувати. Фізична праця така ж поважна , як і розумова. Хоча коли ви встигаєте взагалі працювати, оце цікаво. $:014 Так як ви днями на квітковому форумі сперечаєтесь.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

зося писал(а): Бо цій владі вони не потрібні.
И они сидят и ждут, сложив лапки, пока они станут нужны власти??? $:021 $:021 $:021 Смешно и глупо.
зося писал(а): Федір ,ну не всім же бути такими" вченими"
Ну не хотят учиться - пускай клубнику в Польше собирают или мой дом ремонтируют.
зося писал(а): Треба ж комусь і на землі працювати, тварин вирощувати. Фізична праця така ж поважна , як і розумова. Хоча коли ви встигаєте взагалі працювати, оце цікаво. Так як ви днями на квітковому форумі сперечаєтесь.
Если кто-то хочет работать на земле, то это его выбор. Физический труд важен, но мало доходен. Когда я работаю? Когда хочу. А Вы?

Как сказал великий Оскар Уайльд (хотя и педик)

Работа - это прибежище людей, которым совершенно нечем заняться.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Feodor писал(а): И они сидят и ждут, сложив лапки, пока они станут нужны власти??? $:021 $:021 $:021 Смешно и глупо.
Чиста правда. Правда, оті хто починає працювати, моментально стають владі потрібні, але не в хорошому значенні цього слова. Я не забув про відео донецького бізнесмена-аграрія, на підприємство якого ведуться рейдерські атаки і всяке інше непотребство.
Последний раз редактировалось Giorgio 28 окт 2010, 13:54, всего редактировалось 1 раз.

Светлана
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Светлана »

Feodor писал(а): Как сказал великий Оскар Уайльд (хотя и педик)

Ну с Шевченком разобрались...... теперь по Оскару Уайльду пройдемся?
Добила фраза - хотя и педик...... Да какая разница кто с кем спит? Человек талантлив и его знают и уважают миллионы....
А сколько людей уважают Вас, Федор? Хотя бы на этом форуме? Наверняка хватит пальцев на одной руке, чтобы посчитать это количество.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а): Чиста правда. Правда, оті хто починає працювати, моментально стають владі потрібні, але не в хорошому значенні цього слова. Я не забув про відео донецького бізнесмена-аграрія, на підприємство якого ведуться рейдерські атаки і всяке інше непотребство.
Так не власти, а нам с Вами. Пенсионерам и т.п. Я вот работаю. Честно плачу налоги. Меня "власть" не трогает.
А про рейдерстов - вспоминаю Никопольский завод ферросплавов и Юлю. Или рейдерские попітки захватить прокуратуру Ющенком. :( Сплошное было "потребство"! $:021

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Светочка, та кто такой Оскар Уайльд пару человек может и пойдет гуглить, а кто такой Федор все знают $:021

Eugen
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Eugen »

Feodor писал(а): Как сказал великий Оскар Уайльд (хотя и педик)
Федор, Вы и Уайльда успели проверить??? $:006 $:022

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Федоре - та що ти тільки Юлю з Ющом хвостиш :) Вони не кращі за Яника, а Яник не кращий за них, а навіть і гірше, бо тупе бидло, а не людина.

Ответить

Вернуться в «О разном»