П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- Ксения
- Местный

- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
Хто куди переселятися буде? Майбутню територію проживання можна уже вибирати, чи виберуть за мене? Я у б Тайланд переселилася, але з обов"язковим поверненням на батьківщину, місяців так через два.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Ага, цены такие, что зло берет! Но мы не привыкли отступать 
- Самира
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
Монекинеко, а у меня гибик зацвел
не красавец, как у Вас, но любимый 
Последний раз редактировалось Самира 24 авг 2010, 22:13, всего редактировалось 1 раз.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Саміро - те, що ви розказали - це ідеалізм. Який анінатрохи не збігається з тим СССР, який був. Про які усадьби ви кажете? Особисто я не хочу бути малоросом. Я не хочу вчити російську, бо бачте, це мова головної держави союзу, я її вивчу як захочу - сам. Совковий менталітет і совковий рівень обслуговування ще досі має міцне коріння в свідомості людей, я не хочу другого такого совка. Я не хочу держави, я якій компи були в диковинку, в той час, як Захід на всю силу розвивав це. А тепер ми пасемо задніх, бо відстали. Мені не треба держави, у якій окремі галузі науки, такі як генетика - об"являють буржуазними, а тепер ми знову пасемо задніх. Мені нецікаво жити в державі, у якій на оборонку видавалися скажені гроші, а на громадські потреби - необхідній мінімум і ми бавилися дуже бідними іграшками і я дико радів німецькій машинці з чоловічками, іграшковими інструментами і т.д., якеу невідомо яким чудом мені подарували. Мені ближче західна система цінностей, в якій успішно існують народні традиції і національні характери, а не намагаються залишити шароварні штампи культури і вкинути всіх в гігантський казан і зварити якийсь ГМО-народ.Самира писал(а):а почему не как в шотландской семье,Giorgio писал(а): а от в комуналці з ними - ми вже жили.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Две недели максимум, иначе никакой чемодан не поместит то количество растений которое вы там насобираетеКсения писал(а):Тайланд переселилася, але з обов"язковим поверненням на батьківщину, місяців так через два.
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
Я б тільки хойки збирала, та й то по мінімуму, бо і так уже дома скоро буде революція і опозиційний уряд переселить мене з території проживання разом з усіма рослинами до літньої кухні. Принаймі про це йшлося в останній ноті протесту, після мого приїзду з квіткового базару.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Там здравые мысли улетучиваются и никакие ноты протеста не действуют, а летняя кухня кажется огромной оранжереей которая способна вместить в себя вселенную

- Самира
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
Giorgio писал(а):не хочу бути малоросом. Я не хочу вчити російську, бо бачте, це мова головної держави союзу, я її вивчу як захочу - сам.
сорри, но честно-пречестно не понимаю разницу между малороссом и украинцем
по-моему, это чисто географические названия и не оскорбительные совсем или не так, поясните?
А если некто не захочет ,как Вы, изучать украинский? писала в др. теме и не раз: язык лишним не бывает, имхо.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Самира писал(а):Монекинеко, а у меня гибик зацвелне красавец, как у Вас, но любимый
- Самира
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
Ксения писал(а):Принаймі про це йшлося в останній ноті протесту, після мого приїзду з квіткового базару.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Я поясню. Малорос - це слово з лексикона великоросів, людей, які бачать Україну як територію в складі держави, де головує Росія. Для мене це слово несе образливий контекст.
Щодо мови - та то лтше один з приводів, тим не менше - я й так дуже добре, як для бендерівця знаю російську. Мови й справді не зайві, наш гість Лучано з Сардинії це б підтвердив. Уже ми його парі українських слів навчили
Щодо мови - та то лтше один з приводів, тим не менше - я й так дуже добре, як для бендерівця знаю російську. Мови й справді не зайві, наш гість Лучано з Сардинії це б підтвердив. Уже ми його парі українських слів навчили
- Самира
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
даМонекинеко писал(а):Даже цветы осознают ценность сегодняшнего дня
![]()
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
В приватний дім багато чого можна помістити, але і він не резиновий. У нас можна зробити на верху оранжерею, навіть кімнатка окрема є. Я уже над цим задумалась( от тільки з опаленням проблеми), бо як прийдеться усе з вулиці( кадочні) затягувати в дім... страшно подумати , що тоді буде з мамою й чоловіком.
- Ксения
- Местный

- Контактная информация:
Живу зараз в селі. У нас мешкає кілька жінок з Росії. Вони прожили у нас уже років 20-30, одна усі 40, але і далі спілкуються російською. Української не вивчили. Таку схожість в поведінці вихідців з Росії помітила й в інших регіонах. Я б зрозуміла це, якщо б вони жили в місті , де багато російськомовного населення. Але ось така поведінка важко піддається розумінню.Giorgio писал(а): Щодо мови - та то лтше один з приводів, тим не менше - я й так дуже добре, як для бендерівця знаю російську. Мови й справді не зайві, наш гість Лучано з Сардинії це б підтвердив. Уже ми його парі українських слів навчили
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Лучіо би знав мову, якби жив у нас.
Жінки може не вчать, бо всі з нимит на російську переходять і всі російську розуміють. От вони й собі труда не дають.
Жінки може не вчать, бо всі з нимит на російську переходять і всі російську розуміють. От вони й собі труда не дають.