У господарів які не займаються професійним розведенням породи, але за для здоров'я кішки зводять з котом тієї ж породи можна знайти гарнюнє кошеня по дуже демократичнішій ціні.
Котофеи
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Re: Котофеи
Мені ця порода теж дуже подобаються. Але, перш ніж заводити друга, обов'язково почитайте все. Позитивні і негативні моменти. Зважте для себе, що для вас прийнятно, а що ви не зможете потягнуть (витівки тваринки, хвороби). До цього питання треба підходити приблизно також, як до заміжжя - дуже педантично. Вам прийдеться жити з цим звірятком мінімум п'ятнадцять років, дуже важливо щоб це сумісне життя було всім комфортно - вам, родині та кошеняті. Походіть по форумах. Не тільки по українських, але і по російських. Успіху вам у пошуках гарного друга. 
У господарів які не займаються професійним розведенням породи, але за для здоров'я кішки зводять з котом тієї ж породи можна знайти гарнюнє кошеня по дуже демократичнішій ціні.
-
Мария Антоновна
- Ветеран

- Контактная информация:
А у моих простая дворянка, забрана из мусорки маленькой, зачуханой и простуженой - мяукания не слышно. Сын вначале очень ворчал, а сейчас у них - любовь
Не готовы менять ни какую породу
Не готовы менять ни какую породу
- Вложения
-
- DSC00537.JPG (56.59 КБ) 2329 просмотров
- bejee
- Ветеран

- Контактная информация:
Teona, Вы так-сказать коллега. Я в этом году тоже заводить куна собралась, жду котенка. Надеюсь, летом дождусь.
Девочки, кушать изволят не только породистые коты, но и графьЯ с помоек. Был у нас в офисе, рыжий подзаборный породы украинская-помоешная, так он через пол года пищу именно вкушал
Домашние две породистые сибирские, не гнушались быстрое сточить еду без малейших уговоров, да и младшая аккуратностью не страдала. А клептоманка была какая.
Просто ужас. Но это долгая история.
Девочки, кушать изволят не только породистые коты, но и графьЯ с помоек. Был у нас в офисе, рыжий подзаборный породы украинская-помоешная, так он через пол года пищу именно вкушал
Домашние две породистые сибирские, не гнушались быстрое сточить еду без малейших уговоров, да и младшая аккуратностью не страдала. А клептоманка была какая.
- Teona
- Местный

- Мобильный: 0937501892
- Контактная информация:
ДякуюМонекинеко писал(а): У господарів які не займаються професійним розведенням породи, але за для здоров'я кішки зводять з котом тієї ж породи можна знайти гарнюнє кошеня по дуже демократичнішій ціні.
П.С. Був у мене кіт, звичайний, але такий розумний, ми з ним на одній хвили були і розумілися дуже добре, а літом помер, отруївся десь, він на вулицю ходив, ридала місяць, тепер і хочу кота і якийсь психологічний бар`єр, ніби я свого зраджую
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Співчуваю втраті.
Якщо ваша душа ще не перехворіла від втрати друга, може варто почекати з новим котиком? Ви нового друга підсвідомо порівнюватимете із старим, а це не дуже добре. Він може не виправдати ваших надій, але в цьому не буде його провини, він буде просто іншій. А ось якщо ви побачите котєйку і зрозумієте по його зовнішньому вигляду, поведінці - що це "той самий", тоді беріть і отримуйте задоволення від спілкування.
Якщо ваша душа ще не перехворіла від втрати друга, може варто почекати з новим котиком? Ви нового друга підсвідомо порівнюватимете із старим, а це не дуже добре. Він може не виправдати ваших надій, але в цьому не буде його провини, він буде просто іншій. А ось якщо ви побачите котєйку і зрозумієте по його зовнішньому вигляду, поведінці - що це "той самий", тоді беріть і отримуйте задоволення від спілкування.
Последний раз редактировалось Монекинеко 23 мар 2010, 16:00, всего редактировалось 1 раз.
- megera
- Местный

- Мобильный: 0667315347
- Контактная информация:
Это не заводчики, это уже разведенцы...Да простят меня заводчики, но некоторые обращались с котами, как с вещью, даже противно было смотреть как их к рингу готовят
Как-то в переходе бабця мучала котенка перса, постоянно начесывая его против шерсти, как буд-то он стал от этого хуже/лучше
- Самира
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
вчера иду от брата, а в его подъезде знакомая страшненькая (что-то в окрасе пугающее: черно-коричнево-рыжее) дворовая кошка с тремя слепыми котятами, причем один чисто рыжий, другой черный, третий белый
забрала вместе с мамашей...
Моя Лизавета не спала всю ночь, и соответственно, никому не дала...
вот и думаю: почему кормящие мамаши такие красивые?
зы: слава Богу котята уже почти пристроены коллегам.
Моя Лизавета не спала всю ночь, и соответственно, никому не дала...
вот и думаю: почему кормящие мамаши такие красивые?
зы: слава Богу котята уже почти пристроены коллегам.
Последний раз редактировалось Самира 03 мар 2013, 21:32, всего редактировалось 4 раза.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Поки в світі є добрі люди чудеса не закінчуються 
- Самира
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
сама себе удивляюсь...ну честно, не нравилась кошара, а тут такие глаза и такая матьМонекинеко писал(а):Поки в світі є добрі люди чудеса не закінчуються
На работе уже всем котятам прозвища дали по моим наблюдениям: Генрих-черный меланхолик, Вульф-белый капризуля и Ватсон-рыжий наглый, кстати, самый толстопузый.
Последний раз редактировалось Самира 03 мар 2013, 21:36, всего редактировалось 1 раз.
-
Юта
- Местный

- Контактная информация:
Самира, повезло кошке и ее детям оказаться в нужном месте на пути нужного человека!
- Самира
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
да к мы ведомыеЮта писал(а):Самира, повезло кошке и ее детям оказаться в нужном месте на пути нужного человека!
мне и весело и "весело"
Последний раз редактировалось Самира 03 мар 2013, 21:37, всего редактировалось 1 раз.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Ховає потму що вам поки не довіряє. Зараз найголовніше, це затишне місце для них. Коробка з високими бортами, і відкритим верхом. Щоб кішка могла самостійно виходити і відпочивати від котенят. Підстилка якщо котенята ще зовсім маленькі, краще паперова, дрібно нарізана і міняти її раз у два дні. Оскільки кішка поки сама вилизує потомство забруднюватися сильно підстилка не буде. Поряд з коробкою хай стоїть їжа і трохи подалі туалет. Розмовляйте з кішкою, але прагніть триматися від неї подалі. Не дивитеся прямо в очі, а так говоріть з нею і поглядайте скоса. Прямий погляд, для тварини яка у вас не довгий час це ознака агресії. До котенят виявляйте цікавість дуже акуратно. Краще при ній, коли вона спокійна. Поки трохи менше беріть їх в руки. Тільки при необхідності змінити підстілку.
Ще перед тим, як брати кошенят, поспілкутесь з кішкою, погладьте її. Спокійно и тихо розмовляйте та розповідайте, що ви будете зараз робить. Як що ви взяли на себе зараз таку відповідальність, то вам прийдеться покищо самій виконувати ці обов"язки. Хай інші члени вашої родини покищо не торкаються малечі. Хай тільки кормлять, змінюють воду. А до малечі не торкаються. А тільки після того як "мамка" відчує себе затишно, вона сама принесе, приведе кошенят вам гратися.
Вам терпіння, їм здоров"я!
Ще перед тим, як брати кошенят, поспілкутесь з кішкою, погладьте її. Спокійно и тихо розмовляйте та розповідайте, що ви будете зараз робить. Як що ви взяли на себе зараз таку відповідальність, то вам прийдеться покищо самій виконувати ці обов"язки. Хай інші члени вашої родини покищо не торкаються малечі. Хай тільки кормлять, змінюють воду. А до малечі не торкаються. А тільки після того як "мамка" відчує себе затишно, вона сама принесе, приведе кошенят вам гратися.
Вам терпіння, їм здоров"я!
Последний раз редактировалось Монекинеко 25 мар 2010, 20:08, всего редактировалось 1 раз.
- Самира
- Хранитель традиций

- Контактная информация:
она ко мне сама прыгает на ручки, ластится,глаза спокойные, но видно что преживает, когда приближаюсь к коробочке...дома пейзаж-коробка от телевизораМонекинеко писал(а): Розмовляйте з кішкою, але прагніть триматися від неї подалі.
так хоццаМонекинеко писал(а):Поки трохи менше беріть їх в руки. Тільки при необхідності змінити підстілку.
и еще: кошка ведь подвальная, хочу глистов прогнать и покупать, но не повредит ли это карапузам?
Последний раз редактировалось Самира 03 мар 2013, 21:37, всего редактировалось 1 раз.
- Teona
- Местный

- Мобильный: 0937501892
- Контактная информация:
У мої мами кішка, дуже домашня, ручна, вже 7 років майже, але кошенят теж ховає завжди! Ну їй так комфортніше мабуть. Мама моя з цим вже й не бореться. Ховає то ховає. Нема чого на дітей новонароджених заглядати, ще зурочить хтось 
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Треба і блох гнати і гельментів, але тут обовїязково потрібна консультація ветлікаря по препаратам які не зашкодять, по дозуванню. Те що вона до вас йде, це дуже добре! Значить відчуває в вас підтримку.
Я для своїх кицюнь купляю байєровські препарати проти гельментів, блох... едине що вони в мене вже дорослі. А ось як бути з мамою годувальнецею та новородженою малишнею...
Я для своїх кицюнь купляю байєровські препарати проти гельментів, блох... едине що вони в мене вже дорослі. А ось як бути з мамою годувальнецею та новородженою малишнею...