П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение Giorgio »

І поки всі мовчать. Влада за ката України хапає людей по різних місцях, оце сьогодні чи вчора схопили журналіста-блогера Олену Білозерську, громадську активістку, яка ні в яких терористичних дях помічена не була, а лише відверто висловлювала свою незгоду з діями влади. Так що панове, якщо ми будемо тут хаяти похєранта Конституції і його компанію - візьмуться й за нас. І виходів завжди два: або замовкнути, або об"єднуватися, було б навколо кого.

Юлиана657
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юлиана657 »

Вот-вот: Вокруг кого? Они сами объединиться никак не могут, эта наша "оппозиция".
Мне интересно: почему молчит Корчинский? Вокруг него можно было бы объединиться, но страшно подумать, что он тоже натворить может.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Я Корчинському ніколи не забуду його акції, коли він виніс на вулиці Києва десятки, а то й сотні декоративних, домашніх щурят і їх його соратники забивали прямо на площі, на очах оточуючих, мовляв, це щурі, що сидять в парламенті. $:026 Мене це настільки вразило, що забути я напевне ніколи не зможу.

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

:shock: Юра я в шоке от
Giorgio писал(а):домашніх щурят і їх його соратники забивали прямо на площі,
$:010 я этого не видела и не знала о таком эпизоде... $:026
А по поводу
Giorgio писал(а):оце сьогодні чи вчора схопили журналіста-блогера Олену Білозерську,
вона діючий журналіст? А чому її колєгі мовчать? $:004

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Я не знаю, чи вона має бейджик журналіста, а колеги сховали язика в дупу. Перепрошую.

От по Корчинському трошки:
http://forum.petsinform.com/forum/viewtopic.php?t=10515
http://animalprotect.org/petition/info/13
http://a-runa.livejournal.com/717376.html

Юлиана657
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юлиана657 »

Юра, я тоже в шоке, я ничего не знала про крысят. Но мне кажется, что сейчас в Украине нет публициста равного Корчинскому. А повести и объединить может слово прежде всего. Я помню, как он "мочил" Ющенко по 1+1. Не прислушались и получили... :cry:

Teona
Местный
Местный
Мобильный: 0937501892
Контактная информация:

Сообщение Teona »

Giorgio писал(а): Я Корчинському ніколи не забуду його акції, коли він виніс на вулиці Києва десятки, а то й сотні декоративних, домашніх щурят...
Я про це теж не знала, мені аж зле стало від твого вислову :( У мене на даний час щурик живе, дівчинка, вона така гарнюча і кльова $:032 як їх можна ображати?!! Сумно :(

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Не знаю, який він публіцист, але як людина - він точно моральна потвора. Я за таким не піду, навіть якби він знав дорогу до раю.

Teona
Местный
Местный
Мобильный: 0937501892
Контактная информация:

Сообщение Teona »

Giorgio, знаєш, піар - велика річ, їм неважливо яким шляхом його досягнуто :( щурів топтати, чи людей. І взагалі, нема з кого обирати, бо нормальні люди не лізуть у той цирк під назвою "велика політика"!

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

І на фіга йому такий піар? Про нього більше знатимуть, як про морального покруча? Антирейтинг? З таким антирейтингом нікуди не зайдеш, хіба на звалище історії. $:021

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Giorgio писал(а):І виходів завжди два: або замовкнути, або об"єднуватися, було б навколо кого.
Молодь та студентство намагаються протидіяти та об'єднуватися. Але результати плачевні, як показую останній випадок з об’єднанням «Тризуб» http://pda.pravda.com.ua/blogs/id_546909/ :(
Акція на яку збирається студентство та молодь, маю надію що минеться без показово повчальних дій з боку влади $:087
"22 січня 2011 року запрошуємо Тебе долучитись до святкування Дня Соборності України, та 93-ї річниці з дня проголошення Незалежності України і утворити "Живий ланцюг"
22 січня 2011 року об 11.00 вийди з державною символікою (синьо-жовті прапори, прапорці, стрічки, бодіарт на обличчі) на міст Патона, візьмись за руки з іншими і стань учасником історії.
Збір на зупинках перед мостом Патона з обох берегів Дніпра.
"

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

http://obozrevatel.com/news/2011/1/12/415532.htm $:026
зося писал(а):"22 січня 2011 року запрошуємо Тебе долучитись до святкування Дня Соборності України, та 93-ї річниці з дня проголошення Незалежності України і утворити "Живий ланцюг"
22 січня 2011 року об 11.00 вийди з державною символікою (синьо-жовті прапори, прапорці, стрічки, бодіарт на обличчі) на міст Патона, візьмись за руки з іншими і стань учасником історії.
Збір на зупинках перед мостом Патона з обох берегів Дніпра."
Хоть я уже далеко не молодь, но акция нравится очень! $:032 Думаю присоединиться $:008

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

http://obozrevatel.com/news/2011/1/13/415602.htm
Financial Times также обращает внимание на достаточно обтекаемую реакцию Фюле, когда журналисты и иностранные инвесторы в Киеве назвали ему факты отказа команды Януковича расследовать проявления коррупции среди своих союзников, которые прямо способствуют взяточничеству и бюрократизму действующей власти.
:roll:

Кузя
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Кузя »

Поздравим друг друга с очередным витком покращення! Повышение тарифов на электроэнергию не стали откладывать до далекого апреля http://obkom.net.ua/news/2011-01-13/1250.shtml $:026

Ответить

Вернуться в «О разном»