П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
Светлана
ГУРУ
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение Светлана »

mia писал(а):Значит Вам можно утрировать, а другим нет:))))
Интересно, и где я утрировала? ВЫ явно меня с кем-то перепутали.
А что касается законопроекта об увеличении помощи при рождении, то его принять можно, только откуда возьмутся деньги на выплаты? Бюджет на 2011 год не принят, откуда брать такие суммы тоже пока не известно. Но выполнить обещания.... легко, дал установку и вперед ... Если вы разбираетесь в экономике, то должны понимать, что все взаимосвязано. А значит на эти выплаты мы все будем работать, ведь с наших налогов платятся выплаты. $:008

Teona
Местный
Местный
Мобильный: 0937501892
Контактная информация:

Сообщение Teona »

mia, вот Светлана правильно написала $:008
Светлана писал(а): А значит на эти выплаты мы все будем работать, ведь с наших налогов платятся выплаты. $:008
Чтобы платить больше - надо где-то это больше брать. Вам же усилят налоговое давление. А вот как раз об усилении тут и речь.

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Teona писал(а):Вам же усилят налоговое давление. А вот как раз об усилении тут и речь.
Та і навіщо замислюватися, де будуть брати ці кошти при такому дефіцитному бюджеті. А братимуть саме з тих хто платить більше всіх податків,приватних підприємців. Які і не задоволенні законопроектами влади.
Напевно це представник того відсотка людей, яким живеться дуже гарно при цій владі.
Хоча можливо й той варіант електорату провладної влади, про яких вони(представники влади) самі і кажуть, що їм(їхньому електорату) потрібно в житті лише хліба та видовищ.

Юлиана657
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юлиана657 »

mia писал(а):А как насчет законопроекта о увеличении в 2 раза единовременной помощи при рождении ребенка? Или только грязь и бредовые законопроекты здесь вытаскиваются на свет божий? $:071
Я очень рада за тех, кто сейчас будет рожать детей, но только меня смущает: А ПОЧЕМУ ПЕНСИОНЕРАМ ДОБАВЛЯЮТ ТОЛЬКО 7(!!!!!!!) ГРИВЕНЬ, ДА И ТО, С 1 ДЕКАБРЯ?
И сама себе отвечаю, что, наверное, с них взять уже нечего.

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

зося писал(а):Напевно це представник того відсотка людей, яким живеться дуже гарно при цій владі.
Так воно і є. В цій темі раніше mia розповідала, що бізнес її сім'ї пов'язаний з ПР.

Eugen
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Eugen »

mia писал(а): ...25. (смешные конешно деньги но все же)...
Смешная , конеШно , бровада , но всё же ))))))))

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Уважаемая Sue , не стоит говорить то что не допоняли - я про бизнесс:)
Снова попыталась показать общественности, что у медали две стороны - но видимо здешний революционный кружек закрыт для мыслей извне:))) Храни Вас Господь:)))

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

mia писал(а):Уважаемая Sue , не стоит говорить то что не допоняли - я про бизнесс:)
А что тут было сложно для понимания? $:021

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

mia, я в такому разі не чув дифірамбів Ющенку, який взагалі ввів таке поняття як грошові допомоги матерям в розмірі чи то 6 чи то 8 тис грн. То що вони збільшать цю допомогу, це прекрасно, я з цим згоден, це підтримає штани у перші, дай Боже, щоб півроку. А якби вони ввели іпотеку по нрмальній ставці, як за кордоном, то я ПР почав би зовсім трішечки, але поважати. А ще якби вони розібралися з митним ставками (бачив на гуртівні квітів молоді лаври 15 см по 45 грн (повний нонсенс, раніше такі лаври коштували 12 грн)), то я би сказав, що у них є навіть зачатки мозку і вони здатні на найпростіші мислительні процеси.

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Где вы видели что я защищаю власть? Я только лишь показала пример законопроекта по типу "не вырвать из глотки у народа" а "дать мамкам молодым помощь". Именно по факту Вы первый отписались что момент положительный. А все пишут про следствия из этого факта и сопотсвующие негоразды.
Вообще я ни разу нигде дебильные реформы не поддержала - или как повесили бирочку "инакомыслящая" - так любая моя мысль в штыки?
Нет белого, нет черного - есть градации серого;)

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Не погоджуся, є ще й чорний й білий :)
Ну інша справа, що й справді ця допомога буде з нашої з вами кишені. Але то таке, нехай буде. Гірше коли Верховна рада розглядає питання про закупівлю 17 Тойот Кемрі. Теж за наш з вами рахунок.

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Пробувала я якось зробити цю "допомогу". У мене троє дітей, я в декретній відпустці, чоловік на той час був оформлений ПП. Доходи були такі, що дозволяли отримувати допомогу. От тільки , виявилося, що ПП у нас дуже забезпечені люди й видавати їм довідки, для отримання цієї допомоги заборонили. Мене ще, правда, присоромили навіть: як мені не соромно , адже скільки, дійсно, не забезпечених людей потребує опіки держави, а тут я така знахабніла, розмальована- розпудрована. Це уже я потім дізналися, що усі ті жіночки в тому горезвісному кабінеті, мали оформлену подібну допомогу й за хабар в енну суму могли легко закрити очі на ПП. Якщо ж робити безкоштовно, то у них совість прокидалась.
Дала собі слово не ходити більше. Але через два роки знову пішла: ну виходить же допомога. Але вияволось , що у мене машина в кредиті, а якщо маю чим за машину сплачувати, то нема чого державні пороги оббивати. Цікаво, що усі мої знайомі , які попадають під графу малозабезпечених, мають на щось кредит: одні на машину. інші на квартиру, ще хтось на забудову брав кредит свого часу- усі ці люди працювали, хотіли забезпечити власну сім"ю. Сьогодні їм дуже важко, бо кредит потрібно віддавати, роботи не має але у фонді соцзабезпечення їм усім показують на двері: продавайте квартиру, ведіть дітей на вулицю, тоді й отримаєте допомогу. Одним словом станьте бомжем, алкашем, або платіть хабар- тоді держава про Вас подумає. Я б не проти сама про себе думати і своїх дітей, тільки б держава не заважала й не стягувалиа непомірні податки на утримання " малозабезпечених" чия зарплата іноді перевершує мій трьохмісячний дохід.
Серед тих моїх знайомих, хто отримав дану допомогу не має малозабезпечених. Це люди , які формально оформлені на біржі або опікуни. Вони мають власну справу, отримують не малі гроші й плювали на податки та законодавство, бо ніде не оформлені як працівники чи ПП. З такого як пенсія їм смішно, бо усе і завжди можна купити(їхні слова).

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Ксения, речь идет о разовой выплате при рождении бебика. Я не знаю фактов чтобы в ней отказывали... А Вы приводите пример получения материальной помощи в собесе (если я не ошибаюсь)...

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Так , Ви вірно зрозуміли . Саме про неї. Вчора почула, що цю допомогу мають збільшити вдвічі . Стало сумно і смішно. З"явилось бажання знову спробувати. Таки спробую. Що з того вийде -напишу.
На рахунок тих грошей , що виплачують при народженні дитини можу сказати одне- вони дуже потрібні молодим мамам і дуже прикро , що саме ця тема стає спекулятивною перед виборами. Свого часу Тимошенко запропонувала даний законпроект й ПР були проти, бо дуже "хвилювались за бюджет". Сьогодні буде щось подібне , але напаки. В усіх нормальних державах подібні виплати є нормою і не рахуються як допомога.
Якщо дісно законопроекти приймуть- це буде єдиний позитив, який я побачу в даній владі, але хочу Вам нагадати, що ніхто нікому нічого не дає задурно. За усе це платьть громадяни країни. Ви не проти платити з власної кешені мамі-алкоголічці, яка народжує дітей тільки заради грошей, або мамусі , яка дбає тільки про себе красиву( має ж за що), а дітки сидять голодні? Хто з нас добровільно дасть такій жінці десять чи двадцять гривень? Напевно , що у нікого рука не підніметься, крім народних обранців. Потрібно розробити систему розподілення, виплати й контролю за грошима, а потім уже їх виплачувати. Тоді це буде дійсно вагома допомога дитині , а не кістка у юрбу.

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Ксения, могу посоветовать только заручиться выдержками из всех законов где подтверждается Ваше право на допомогу. К сожалению все госучреждения работают по принципу: "вас не положено - досвидос" зная что люди не знают ни своих прав ни законов. Постарайтесь объяснить инспектору что вы свои права знаете, что отказ пусть пишут письменно в положенный законом об обращении граждан срок, что по этому поводу вы обратитесь в прокуратуру или в суд с исковым заявлением. Так же можно обратится в приемную нардепа по вашему округу. Напрягайте всех но права свои не отдавайте...

Ответить

Вернуться в «О разном»