П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
Вражає цинізм цієї влади. А дехто з місцевих прихильників може бути в таких хатинках тільки прибиральником,бо інтелігентність там не оцінять, та і на наукові звання зневажать . Так що можна і надалі працювати агітатором цієї" чудової влади". Цікаво йому хтось платить,чи це його особиста ініціатива піаритина на цьому форумі, ПР та їхні псевдо економічні досягнення.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
О каких "хатынках" речь? Едва ли кто-то сможет себе позволить мои услуги в качестве уборщика.зося писал(а):Вражає цинізм цієї влади. А дехто з місцевих прихильників може бути в таких хатинках тільки прибиральником,бо інтелігентність там не оцінять, та і на наукові звання зневажать . Так що можна і надалі працювати агітатором цієї" чудової влади". Цікаво йому хтось платить,чи це його особиста ініціатива піаритина на цьому форумі, ПР та їхні псевдо економічні досягнення.

- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
Звідкіля така впевненість. Ви себе дуже переоцінюєте.Feodor писал(а):Ваши будут на порядки дешевле

Федір, мене влаштовує моя платня, бо працюю заради кар'єрного росту та професійного зростання. На все інше заробляє мій чоловік)))
Та з такими поборами, ще б вони і дорогу особисто для себе не зробили, та і про мости вже говорили для кого побудували.Стільки грошей з людей тягнути, треба ж робити видимість праці для народу.Ви ще Федір забули написати, що ваші улюблені морепродукти та спиртні напої стали для вса доступні, здешевіли. Оце дійсно благо.Feodor писал(а):И вижу строящиеся дороги, стадионы, аэропорты (вот Борисполе новый терминал в воскресенье открывают).
Зростання цін не бачите, знецінення людської праці, безробіття, свавілля чиновників, адміністративний тиск, збір податків на декілька років наперед. Звісно це все вигадки невдоволених нациків.
А ви порадьте це підприємцям, робітникам сільських господарств, які в цьому році скоротили поголів'я рогатої худоби в двоє. Селянам, які вимушені за газ віддавати більшу частину сімейного бюджету, а потім жити за копійки .Feodor писал(а):Протрите глаза и оглянитесь вокруг! И если не хватает зарплаты - найдите хорошую работу и Ваша жизнь улучшится уже завтра.
- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Федор, ради того чтоб увидеть Вас в роли уборщика (т.е. именно на том месте, где Вам и положенно быть) я согласен рассмотреть Ваши предложения по поводу оплатыFeodor писал(а): Едва ли кто-то сможет себе позволить мои услуги в качестве уборщика.

Или снова - кромешный игнор и нежелание отвечать за свои слова???
- Светлана
- ГУРУ
- Контактная информация:
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Скорее переоцениваю Вас.зося писал(а): Ви себе дуже переоцінюєте.
И Львовскую трассу для Яныка, и Харьковскую, и стадион для него, и метро и Московскую площадь и скоростной трамвай. Любит Янык на работу на метро ездить!зося писал(а): Та з такими поборами, ще б вони і дорогу особисто для себе не зробили, та і про мости вже говорили для кого побудували.

Видимость? Значит всё это только кажется? Никакого реального строительства нет? Ай да маладец, Зося!зося писал(а):Стільки грошей з людей тягнути, треба ж робити видимість праці для народу
Они и раньше были доступны. А теперь торговля активизируется, вот за счёт объёмов дешевеет.зося писал(а): ваші улюблені морепродукти та спиртні напої стали для вса доступні, здешевіли.
Я редко смотрю на ценники.зося писал(а): Зростання цін не бачите
Вы же довольны оплатой своего труда! Или нет?зося писал(а): знецінення людської праці
А при оранжевой чуме этого не было? Да Ющара такую коррупцию развёл, о которой Кучма только мечтать мог!зося писал(а): свавілля чиновників, адміністративний тиск, збір податків на декілька років наперед.
Что им посоветовать? Вернуться в социализм или начать работать? Делать не то, что привыкли, а что выгодно? Я знаю преуспевающие сельхоз предприятия. Но там не по-старинке работают.зося писал(а):
А ви порадьте це підприємцям, робітникам сільських господарств, які в цьому році скоротили поголів'я рогатої худоби в двоє. Селянам, які вимушені за газ віддавати більшу частину сімейного бюджету, а потім жити за копійки .
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
+100!!!!!!Feodor писал(а): Да Ющара такую коррупцию развёл, о которой Кучма только мечтать мог!
Правда, його наступник покрутіше буде

- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
Теж знаю такі підприємства, і знаю кому належатьFeodor писал(а):Что им посоветовать? Вернуться в социализм или начать работать? Делать не то, что привыкли, а что выгодно? Я знаю преуспевающие сельхоз предприятия. Но там не по-старинке работают.

А що ж іншим робити, в гастарбайтери ? Бо цій владі вони не потрібні. І Федір ,ну не всім же бути такими" вченими", не тільки пробірки мити в підсобках університетів.Треба ж комусь і на землі працювати, тварин вирощувати. Фізична праця така ж поважна , як і розумова. Хоча коли ви встигаєте взагалі працювати, оце цікаво.

- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
И они сидят и ждут, сложив лапки, пока они станут нужны власти???зося писал(а): Бо цій владі вони не потрібні.

Ну не хотят учиться - пускай клубнику в Польше собирают или мой дом ремонтируют.зося писал(а): Федір ,ну не всім же бути такими" вченими"
Если кто-то хочет работать на земле, то это его выбор. Физический труд важен, но мало доходен. Когда я работаю? Когда хочу. А Вы?зося писал(а): Треба ж комусь і на землі працювати, тварин вирощувати. Фізична праця така ж поважна , як і розумова. Хоча коли ви встигаєте взагалі працювати, оце цікаво. Так як ви днями на квітковому форумі сперечаєтесь.
Как сказал великий Оскар Уайльд (хотя и педик)
Работа - это прибежище людей, которым совершенно нечем заняться.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Чиста правда. Правда, оті хто починає працювати, моментально стають владі потрібні, але не в хорошому значенні цього слова. Я не забув про відео донецького бізнесмена-аграрія, на підприємство якого ведуться рейдерські атаки і всяке інше непотребство.Feodor писал(а): И они сидят и ждут, сложив лапки, пока они станут нужны власти???![]()
![]()
Смешно и глупо.
Последний раз редактировалось Giorgio 28 окт 2010, 13:54, всего редактировалось 1 раз.
- Светлана
- ГУРУ
- Контактная информация:
Ну с Шевченком разобрались...... теперь по Оскару Уайльду пройдемся?Feodor писал(а): Как сказал великий Оскар Уайльд (хотя и педик)
Добила фраза - хотя и педик...... Да какая разница кто с кем спит? Человек талантлив и его знают и уважают миллионы....
А сколько людей уважают Вас, Федор? Хотя бы на этом форуме? Наверняка хватит пальцев на одной руке, чтобы посчитать это количество.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Так не власти, а нам с Вами. Пенсионерам и т.п. Я вот работаю. Честно плачу налоги. Меня "власть" не трогает.Giorgio писал(а): Чиста правда. Правда, оті хто починає працювати, моментально стають владі потрібні, але не в хорошому значенні цього слова. Я не забув про відео донецького бізнесмена-аграрія, на підприємство якого ведуться рейдерські атаки і всяке інше непотребство.
А про рейдерстов - вспоминаю Никопольский завод ферросплавов и Юлю. Или рейдерские попітки захватить прокуратуру Ющенком.

- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Светочка, та кто такой Оскар Уайльд пару человек может и пойдет гуглить, а кто такой Федор все знают 

- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Федор, Вы и Уайльда успели проверить???Feodor писал(а): Как сказал великий Оскар Уайльд (хотя и педик)

- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Федоре - та що ти тільки Юлю з Ющом хвостиш
Вони не кращі за Яника, а Яник не кращий за них, а навіть і гірше, бо тупе бидло, а не людина.