JULIE писал(а):Алена, НЕ Я делю граждан на голубых и оранжевых. Этот раздел существует и без меня ещё с 2004 года.
И ничего с этим не поделаешь. Если честно,политику не люблю , фанатом ни одного из цветов (голубой,оранжевый) не являюсь. Просто не понимаю и не принимаю оранжевые взгляды . А в темку эту пишу без особого огня во взоре , а просто поговорить. Единственное ( каюсь) - дама с косой вызывает у меня такую же реакцию , как красное у быка.

Ну не могу я ничего с этим поделать.

В тому і річ, що ви своїм відношенням підтримуєте це розділення. Які погляди оранжевих ви не підтримуєте? Свободу слова? Свободу віросповідування? Незалежність вашої країни? Свободу жити за законами, а не за поняттями? Ви кажете, що вам не болить те що відбувається з вашою країною, ну це ваше право, але представте є люди яким болить, коли на посміховисько перед всім світом країну ламають через коліно, щоб отримати свій інтерес, а не захистити ваші права. Києву вже вибрали мера ті кому "по баробану", хто буде господарюватиме в місті, ну тепер в нас є ще один клоун. Ви думаєте, що станете з ним жити краще? Я думаю, що всі ми житимемо гірше. А шахтар який спускався в шахту, так і в неї спускатиметься щодня ризикуючи своїм життям, пенсіонер так і далі тягнутиме своє жалюгідне існування. Малий і середній бізнес приховуватиме свої доходи. Хто виграв в цій ситуації? Російський політикум, олігархи?
pinochio писал(а):ОТДЕЛЬНОЕ ПРИГЛАШЕНИЕ Монекинеко! Дорогуша! Ждем Вас с нетерпением!
Дякую, але краще ви до нас
pinochio писал(а): Городе Герое Севастополе каждый камень полит кровью Российских воинов!
Щось не дуже кортить гуляти по камінням политим кров"ю. Як і вам щось знати про голодомор.
Якій країні потрібен Літвін?
У Литвина кажуть, що голосування чужими картками традиційне, тому ратифікація законна
ТСН (с)
дозволю собі розвинути політику партії
У Литвина кажуть, що... хабарництво чиновників є традиційне, тому корупція законна
У Литвина кажуть, що... порушення Конституції України є традиційне, тому злочин проти держави і її народу законний
У Литвина кажуть, що... здача інтересів України є традиційною, тому зрадництво законне
У Литвина кажуть, що... захоплення державної і приватної власності людьми у масках є традиційним, тому рейдерство законне
і т. д., і т. п.