Котофеи

Ответить
Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Re: Котофеи

Сообщение Монекинеко »

Мені ця порода теж дуже подобаються. Але, перш ніж заводити друга, обов'язково почитайте все. Позитивні і негативні моменти. Зважте для себе, що для вас прийнятно, а що ви не зможете потягнуть (витівки тваринки, хвороби). До цього питання треба підходити приблизно також, як до заміжжя - дуже педантично. Вам прийдеться жити з цим звірятком мінімум п'ятнадцять років, дуже важливо щоб це сумісне життя було всім комфортно - вам, родині та кошеняті. Походіть по форумах. Не тільки по українських, але і по російських. Успіху вам у пошуках гарного друга. $:008
У господарів які не займаються професійним розведенням породи, але за для здоров'я кішки зводять з котом тієї ж породи можна знайти гарнюнє кошеня по дуже демократичнішій ціні.

Мария Антоновна
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение Мария Антоновна »

А у моих простая дворянка, забрана из мусорки маленькой, зачуханой и простуженой - мяукания не слышно. Сын вначале очень ворчал, а сейчас у них - любовь :)
Не готовы менять ни какую породу $:032
Вложения
DSC00537.JPG
DSC00537.JPG (56.59 КБ) 2029 просмотров

bejee
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение bejee »

Teona, Вы так-сказать коллега. Я в этом году тоже заводить куна собралась, жду котенка. Надеюсь, летом дождусь.

Девочки, кушать изволят не только породистые коты, но и графьЯ с помоек. Был у нас в офисе, рыжий подзаборный породы украинская-помоешная, так он через пол года пищу именно вкушал $:071

Домашние две породистые сибирские, не гнушались быстрое сточить еду без малейших уговоров, да и младшая аккуратностью не страдала. А клептоманка была какая. $:072 Просто ужас. Но это долгая история.

Teona
Местный
Местный
Мобильный: 0937501892
Контактная информация:

Сообщение Teona »

Монекинеко писал(а): У господарів які не займаються професійним розведенням породи, але за для здоров'я кішки зводять з котом тієї ж породи можна знайти гарнюнє кошеня по дуже демократичнішій ціні.
Дякую $:008 ! Мені б оце підійшов і мейн-кун дворовий, я не проти! Мені треба шось велике і волохате $:021 На виставки возити нікого не збираюся, тож за штуку баксів просто так котика - це дуже дорого звичайно.

П.С. Був у мене кіт, звичайний, але такий розумний, ми з ним на одній хвили були і розумілися дуже добре, а літом помер, отруївся десь, він на вулицю ходив, ридала місяць, тепер і хочу кота і якийсь психологічний бар`єр, ніби я свого зраджую :(

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Співчуваю втраті.
Якщо ваша душа ще не перехворіла від втрати друга, може варто почекати з новим котиком? Ви нового друга підсвідомо порівнюватимете із старим, а це не дуже добре. Він може не виправдати ваших надій, але в цьому не буде його провини, він буде просто іншій. А ось якщо ви побачите котєйку і зрозумієте по його зовнішньому вигляду, поведінці - що це "той самий", тоді беріть і отримуйте задоволення від спілкування.
Последний раз редактировалось Монекинеко 23 мар 2010, 16:00, всего редактировалось 1 раз.

megera
Местный
Местный
Мобильный: 0667315347
Контактная информация:

Сообщение megera »

Да простят меня заводчики, но некоторые обращались с котами, как с вещью, даже противно было смотреть как их к рингу готовят
Это не заводчики, это уже разведенцы...
Как-то в переходе бабця мучала котенка перса, постоянно начесывая его против шерсти, как буд-то он стал от этого хуже/лучше :evil:

Самира
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Самира »

вчера иду от брата, а в его подъезде знакомая страшненькая (что-то в окрасе пугающее: черно-коричнево-рыжее) дворовая кошка с тремя слепыми котятами, причем один чисто рыжий, другой черный, третий белый $:006 забрала вместе с мамашей...
Моя Лизавета не спала всю ночь, и соответственно, никому не дала...
вот и думаю: почему кормящие мамаши такие красивые?
зы: слава Богу котята уже почти пристроены коллегам.
Последний раз редактировалось Самира 03 мар 2013, 21:32, всего редактировалось 4 раза.

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Поки в світі є добрі люди чудеса не закінчуються $:007

Самира
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Самира »

Монекинеко писал(а):Поки в світі є добрі люди чудеса не закінчуються $:007
сама себе удивляюсь...ну честно, не нравилась кошара, а тут такие глаза и такая мать $:032 я постоянно из каждых углов вытаскиваю этих котят...почему она их прячет? я их в коробку к ней подкладываю: и плюшку и подушку подстелила, а она покормит и вытаскивает и прячет, и опять всё заново по углам. Так хочется всех потискать, а они в ладошке помещаются. Моя Лизавета в Пистемею превратилась: теперь понмаю, что значит как КОШКА!
На работе уже всем котятам прозвища дали по моим наблюдениям: Генрих-черный меланхолик, Вульф-белый капризуля и Ватсон-рыжий наглый, кстати, самый толстопузый.
Последний раз редактировалось Самира 03 мар 2013, 21:36, всего редактировалось 1 раз.

Юта
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юта »

Самира, повезло кошке и ее детям оказаться в нужном месте на пути нужного человека!

Самира
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Самира »

Юта писал(а):Самира, повезло кошке и ее детям оказаться в нужном месте на пути нужного человека!
да к мы ведомые $:014
мне и весело и "весело" ;-) дома два лагеря: супруг с Лизаветой в обороне и мы с семеством балдеем друг от друга.
Последний раз редактировалось Самира 03 мар 2013, 21:37, всего редактировалось 1 раз.

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Ховає потму що вам поки не довіряє. Зараз найголовніше, це затишне місце для них. Коробка з високими бортами, і відкритим верхом. Щоб кішка могла самостійно виходити і відпочивати від котенят. Підстилка якщо котенята ще зовсім маленькі, краще паперова, дрібно нарізана і міняти її раз у два дні. Оскільки кішка поки сама вилизує потомство забруднюватися сильно підстилка не буде. Поряд з коробкою хай стоїть їжа і трохи подалі туалет. Розмовляйте з кішкою, але прагніть триматися від неї подалі. Не дивитеся прямо в очі, а так говоріть з нею і поглядайте скоса. Прямий погляд, для тварини яка у вас не довгий час це ознака агресії. До котенят виявляйте цікавість дуже акуратно. Краще при ній, коли вона спокійна. Поки трохи менше беріть їх в руки. Тільки при необхідності змінити підстілку.

Ще перед тим, як брати кошенят, поспілкутесь з кішкою, погладьте її. Спокійно и тихо розмовляйте та розповідайте, що ви будете зараз робить. Як що ви взяли на себе зараз таку відповідальність, то вам прийдеться покищо самій виконувати ці обов"язки. Хай інші члени вашої родини покищо не торкаються малечі. Хай тільки кормлять, змінюють воду. А до малечі не торкаються. А тільки після того як "мамка" відчує себе затишно, вона сама принесе, приведе кошенят вам гратися. $:008
Вам терпіння, їм здоров"я! $:084
Последний раз редактировалось Монекинеко 25 мар 2010, 20:08, всего редактировалось 1 раз.

Самира
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Самира »

Монекинеко писал(а): Розмовляйте з кішкою, але прагніть триматися від неї подалі.
она ко мне сама прыгает на ручки, ластится,глаза спокойные, но видно что преживает, когда приближаюсь к коробочке...дома пейзаж-коробка от телевизора $:021
Монекинеко писал(а):Поки трохи менше беріть їх в руки. Тільки при необхідності змінити підстілку.
так хоцца $:013 но боюсь, чтоб моя МэгЭра не слопала, ненавидит котят больше, чем кошку .
и еще: кошка ведь подвальная, хочу глистов прогнать и покупать, но не повредит ли это карапузам?
Последний раз редактировалось Самира 03 мар 2013, 21:37, всего редактировалось 1 раз.

Teona
Местный
Местный
Мобильный: 0937501892
Контактная информация:

Сообщение Teona »

У мої мами кішка, дуже домашня, ручна, вже 7 років майже, але кошенят теж ховає завжди! Ну їй так комфортніше мабуть. Мама моя з цим вже й не бореться. Ховає то ховає. Нема чого на дітей новонароджених заглядати, ще зурочить хтось $:021

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Треба і блох гнати і гельментів, але тут обовїязково потрібна консультація ветлікаря по препаратам які не зашкодять, по дозуванню. Те що вона до вас йде, це дуже добре! Значить відчуває в вас підтримку.
Я для своїх кицюнь купляю байєровські препарати проти гельментів, блох... едине що вони в мене вже дорослі. А ось як бути з мамою годувальнецею та новородженою малишнею... $:014

Ответить

Вернуться в «О разном»