П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение Ксения »

Якщо людина хоче працювати , то завжди знайде роботу. Я рада за хлопців з Донецька, які повернулись додому. У Донецьку запрацювали заводи і фобрики, які належать людям ПР. Чому ж вони дотепер не працювали? Та тому, що зараз ці підприємства не платитимуть податку в казну, а раніше треба було( останні домовленості власників цих підприємств з урядом), а ще на ці підприємства підуть величезні дотації держави, бо держава всетаки має у них якигось 2-3 процента власності.

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

http://korrespondent.net/video/ukraine/1071731 Депутаты не узнают человека, избивавшего их коллегу в Верховной Раде
Ось звідки беруться 236 голосів при 211 зареєстрованих. ;-)

pinochio
Местный
Местный
Мобильный: 0952274771
Контактная информация:

Сообщение pinochio »

Ксения,да у нас тут не только с Донецка работают,а со всей Украины! Ну может быть кроме Киева ,Харькова.Днепропетровска.Т.е. крупных городов,в которых найти работу и в кризу не особая проблема пусть и не по специальности.Работают бригады и с западной Украины, и много, и давно!Даже потихоньку вытеснили вездесущих Молдован! Я лично знаю,строят Москвичам поселок элитный(хоть мне это слово и не нравится ,но как иначе назвать),и ничего все довольны! И самое главное без всяких там полит-убеждений обходятся прекрасно!Да полно рабочих отовсюду!
Что это значит?
Это значит,что с работой проблемы были сплошь и рядом,по всей Украине!
Я говорю это совершенно ответственно,не по наслышке и не из бульварных газет.
Работа у меня просто такая -про это я должен знать все!

Манула,из ближайших-Киргизия,не дотягивают и до миллиарда(почему там и буча приключилась).Из тех что подальше -Афганистан.Африканские страны перечислять не буду-их довольно много! Если хотите пополнить список- поройтесь в инете , это-ж так просто!

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Я не помітила на Заході України збільшення робочих місць і відкриття нових заводів і фабрик. Навпаки, ідуть масові скорочення людей на підприємствах. Що працювало колись- те й працює зараз. Закинутих і зупинених заводів і фабрик у нас мало, можливо тому й нічого не запускається. Якщо є масове виробництво, то це переважно приватні фірми, а не державні. Наші люди навчились не чекати від держави, а знаходити вихід самі. Ті , хто працював за кордоном- працює і працюватиме там і далі. Цим людям зараз важко знайти себе в Україні. їхні молоді роки пройшли на чужині і вони там працюватимуть і далі. У багатьох країнах( Чехія, Польша) наші люди працюють офіційно, тому про повернення на роботу в Україну питання навіть не стоїть. Та й немає до чого повертатись. Нормальнооплачувана доступна робота в Україні буде ще не скоро.

Хочу ще додати про будівельна бригади українців в Москві і в курортних містах: не знаю як вони витримують і умови праці і проживання. Це далеко не нормальнооплачувана праця і не нормальні умови проживання. Половина знайомих їздить на такі заробітки, їздив і братдва рази. зараз шукає роботу дома. Звичайно їм не до політики після 12годинного робочого дня.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Вякну і я :). Я писав уже одній людині здоровенний опис, з вашого дозволу я цитую його тут :) Додавайте якісь ідеї, нам потрібно об'єднуватися і кудись розвиватися:
Мої думки можливо непричесані і дивні. Я люблю читати різні газети, Інет видання. І не раз в різних публікаціях вказувалося на брак національної ідеї, світогляду, який би зміг консолідувати народ українців. В мене є певні думки.

По-перше, наша історія - це не низка суцільних невдач, поразок і перебування під іноземним ярмом. Я пропоную з національної історії взяти саме позитивне для розвитку в майбутньому (я не маю на увазі забути все погане - погане - це урок). До чого я веду? Нам потрібно встановити історичний зв'язок з тим що було, бо зараз ми неначе опинилися в абсолютно іншій державі, ми як плем'я, яке виникло 17 років тому і роззявивши рота, очманіло дивимося то на одну державу, то на іншу, не знаючи, що робити нам самим. Я пропоную такий звязок встановлювати від Київської Русі. Яким чином? Не секрет, що Київ свого часу був найпотужнішим освітнім центром Східної Європи. Чого би не прикласти зусилля до того, щоб стати ним зараз? Плюс цього в тому, що ні Східна Україна, ні Західна не відмовиться від покращення статусу наших ВУЗів, які зараз навіть не відмічені в світових рейтингах. Тут зрозуміло - різко піднімається престиж роботи освітян будь-яких ланок системи освіти.

Київська Русь і Україна за козаччини і Гетьманщини домагалася неабияких успіхів у військових справах, були перемоги, в силу того з нами рахувалися інші держави. В сучасних реаліях не йдеться про військові походи і так далі. Йдеться про утворення контрактної армії (про що йшлося, але я пропоную надати цьому більш глобального, історичного відтінку). Наприклад з натяком на славне минуле козацтва - створити в Запоріжжі центр військової підготовки сухопутних сил, у Львові навчалося б майбутнє командування, яке б виховували в дусі патріотизму, в Одесі навчалося б командування військово-морських сил.

Щодо економіки - я не сильний в цьому, але й тут є певні міркування. Україна традиційно у нас вважається власницею чорноземів світового значення, то можна було би зробити ставку на елітарний статус аграрного сектора, це означає сприяння малому та середньому бізнесу (я тут міркую, дивлячись передачу Лінея Верде про с/г в Італії по каналу Рай Уно, там невеличкі хазяйства роблять бездоганні по своїй якості продукти, причому з регіональними всілякими особливостями, родзинками...), це означає реформу села, села продовжують свій розвиток як невеликі населені пункти міського типу з інфраструктурою де містоутворюючим чинником виступає зелений туризм та аграрно-тваринницькі підприємства. А в Вінничині зробити центр вивчення та впровадження аграрних інновацій (наприклад, існує клуб органічного землеробства, там пропагують обробку плоскорізами, наводять аргументи, чого б це не вивчити на вищому рівні і не впровадити в разі його окупності і ефективності?).

Поки ми ще не знищили до кінця природу - маємо можливість зробити заповідники з необхідною інфраструктурою, упорядкувати їх територію, укласти туристичні маршрути, створити пункти огляду, спостереження за тваринами, організовані таким чином заповідники принаймні хоч самоокуповуватимуться, а не дотуватимуться бюджетом. Так само це є плюс в екологічній культурі населення і ознайомлення з типовими природними ландшафтами різних регіонів України.

Культура. Тут конче необхідні якісь зміни, бо звітові виступи радянського типу всіляких ансамблів викликають враження якоїсь збіднілості, застиглості й нерухомості української культури, пісні, стилю. Всім зрозуміло, що потрібно наводити якийсь лад в книговидавництві, кінематографі. Я би ще добавив - простимулювати розвиток ремесел та всілякого хендмейду, експериментів з традиційними культурними стилями, орнаментами, тощо, це дасть також поштовх, з тої точки зору є важливим максимально можливе висвітлення культурних особливостей кожного регіону України зокрема.

Питання мови дуже дражливе і заполітизоване, це всім зрозуміло. Неоковирна українізація спричинила спротив певної частини населення. А чого б українську мову просто не зробити престижною? Винищити комплекс меншовартості. Створити якусь установу, де б навчали професійних дикторів, ведучих, дублерів, які би в подальшому могли показати багатство і легкість української мови в масштабі всієї держави, а то й регіону?

І особливості сьогодення. Моя думка така, що Україна з легкістю могла б стати одним з світових центрів програмування, проектування, дизайну. Створити власні програмні пакети (український антивірус Зілля - це як перша ластівка на цьому фронті). Створила ж група українців (Харків здається) новий тип СД-дисків (гнучкі диски, які дозволяють записувати більше інформації ніж сучасні, витримують певне деформативне навантаження), подібних прикладів достатньо.

І зрозуміло, поступово підвищуються соцстандарти, встановлюється верховенство права й закону (для початку б копнути народ, щоб домоглися повернення мажоритарки). Я впевнений, що за такої подачі жоден українець не мав би щось проти. Наразі це все лише ідеї для обговорення, це можна було б обговорити всією громадськістю, щоб почати рухатися всім кудись разом.

Що ви про це все думаєте? Що додали би ви?

$:023 $:023 $:023

Манула
Местный
Местный
Мобильный: 0672661912
Контактная информация:

Сообщение Манула »

Монекинеко писал(а):http://korrespondent.net/video/ukraine/1071731 Депутаты не узнают человека, избивавшего их коллегу в Верховной Раде
Ось звідки беруться 236 голосів при 211 зареєстрованих. ;-)
Журналісти каналу СТБ провели власне розслідування. Цей чоловік дуже схожий на депутата від ПР Стельмашенко В.П.
http://gska2.rada.gov.ua/pls/site/p_deputat?d_id=13560

Що можна тут казати? "Какой поп - такой приход"(с.) $:017

Диана
Site Admin
Site Admin
Контактная информация:

Сообщение Диана »

Член Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи
Этот член получает зарплату, а на работу так часто ходит, что его в лицо ни кто не знает $:014
Янукович, читала, разогнал много всяких комитетов. Но похоже разгонял только тех, кто не принадлежит к его партии. "Свои" так и остались сидеть на теплых местах.
А глядя на эту морду так и хочется его в плуг запрячь и в поле на пахоту $:021

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Сообщение ЛюдмилаНиколаевна »

Співчуваю шахтарям, бо їх "кинули" теж. Навряд чи їх життя суттєво покращиться...
Giorgio, думки чудові. Виконання їх - фантастика в наш час з таким урядом. В травні буде ще підрисано КУПУ угод про кооперацію (захоплення) багатьох галузей економіки України Росією. Ковтнуть вони нас і не подавляться. $:026
А так як українці по своїй ментальності народ малоконфліктний (впрягся в ярмо, як віл і тягне), то все буде відновлено, як при союзі.
А українці мовчки продовжуватимуть роз'їжджатимуться на заробітки і ПМЖ в інші країни. В Канаді - величезна діаспора українців, в Португалії (підняли економіку португальцям, бо таки працьовиті), в Італії і т.д. і т.п.
Була в історії України і коліївщина. Бо народ дооооовго терпить, та коли терпець урветься - тоді мало не буде нікому.
Але боронь нас Боже від громадянської війни.
Последний раз редактировалось ЛюдмилаНиколаевна 21 июн 2010, 11:38, всего редактировалось 1 раз.

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

ЛюдмилаНиколаевна писал(а):Але боронь нас Боже від громадянської війни
Навіть думати боюся в цю сторону, найбільші гроші робляться на війні, а потім "війна все спише" . Може всі наші політики цього і добиваються?
Вложения
верх ада.jpg
верх ада.jpg (55.76 КБ) 2033 просмотра

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Я й не кажу, що з нашим урядом. Взагалі було б класно пропхати закон, що партії, які двічі поспіль не виконали свої зобов'язання перед виборцями менше за сорок відсотків - йдуть в баню назавжди.

Shpilka
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Shpilka »

Да, они, что там дураки против своих интересов голосовать.
Сидят там целыми семьями всю жизнь и посмертно свои места в Раде передают своим отпрыскам. Как бы мы не голосовали, а лица те же самые.

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Сообщение ЛюдмилаНиколаевна »

Shpilka писал(а):Да, они, что там дураки против своих интересов голосовать.
Сидят там целыми семьями всю жизнь и посмертно свои места в Раде передают своим отпрыскам. Как бы мы не голосовали, а лица те же самые.
Стопудово!!! Моя думка, що взагалі ті, хто нічого корисного не зробив для держави повинен НАЗАВЖДИ покинути Верховну раду. Бо вони там на все життя влаштовуються. Лише фуражку повертають задом-наперед. Хто старший - пам'ятає "Свадьбу в Малиновке". Там дідок фуражку крутив (з однієї сторони - зірка причеплена, з другої - знак царської армії), в залежності від того, які війська село займали. $:021 $:021 $:021
Giorgio - їх якщо і в баню, то температурку - градусів на 100 і забути їх там. ;-)

tumannost1

Сообщение tumannost1 »

Юра, Людмила Николаевна... Поддерживаю!!!! $:008
Жаль что пока это маловероятно....
Разумеется всем кто не выполнил обещаний и проштрафился - пинка под зад с улюлюканьем и волчьим билетом. Чтобы более никогда не лезли в политику.
А то просто театр абсурда какой-то...ей Богу...

Teona
Местный
Местный
Мобильный: 0937501892
Контактная информация:

Сообщение Teona »

Ну ви вже так розмріялися :) Хоча б заборонили з партію в партію бігати, а то ці "птахи перелітні" вже й не знають до кого примкнути, аби вигідніше було.

Мария Антоновна
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение Мария Антоновна »

Бегают, потому что раньше народ избирал депутата, которого знал. Данный депутат был независим от любой партии.
Оранжевые ввели избрание в парламент по партиям, а кто там будет ????

Ответить

Вернуться в «О разном»