П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение Ксения »

Ящо чесно, мені соромно , по-суті, ипрошувати ту допомогу як якась обідранка. На суди у мене часу не дуже... Уже і так судимося з усіма можливими інстанціями . Хоча, судитися варто. Наші державні служби юристів брали на роботу за хабарі , а не розумові здібності. Багато судів зараз виграється людьми тільки через тупість юристів, які представляють державні установи.

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Я про цю допомогу навіть згадувати не хочу. Коли народила дитину, видали цілу купу паперів. Потім ще і гінеколог додала довідок на отримання допомоги, так як у мене були важкі пологи то мала отримати додаткові кошти. Я вже не пам'ятаю, як саме називається ця допомога. Але це не важливо, бо коли я приїхала з усіма паперами, мене відправили, ще в декілька установ збирати довідки. На той час мені було важко залишати дитину і бігати збирати довідки по житлових конторах і загсам. Принижувати себе збиранням папірців , витрачати на це свій час, коли дома тебе чекає дитина яку треба годувати. За ради чого? Копійок від держави і лайки неадекватних держслужбовців.Ні дякую, я якось своїми зусиллями буду ростити свою дитину. Чим така допомога від держави. $:087

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Ксения, а почему стыдно? Государство не церемонясь берет налоги - ему не стыдно - а Вам стыдно? Я помню некоторое время назад многие выиграли суды когда был принято решение платить вместо 130 вроде детский прожиточный минимум. Да редко какие собесы выполняли решение суда. Так надо бороться механизмами государства. Послали - в суд. По судебному решению не платят - в исполнительную. Существует масса ньюансов да и законов по которому ВАМ ДОЛЖНЫ:) Впрочем каждый человек сам борец за свои права:))) Никто не придет и не скажет - ты хорошая мать - на тебе денег. Твое любящее государство. К сожалению вырывать надо все зубами:(((

Юлиана657
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юлиана657 »

Зося! Тут абсолютно нечего стыдитьсяЁ Они ВСЕ нам всем ДОЛЖНЫ!
Этим ворам из ПР НЕ стыдно: http://www.pravda.com.ua/articles/2010/11/12/5565415/
И Вы не стесняйтесь у них потребовать.

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Юлиана657 писал(а):Этим ворам из ПР НЕ стыдно: http://www.pravda.com.ua/articles/2010/11/12/5565415/
Таке ставлення до людей викликає відразу та зневагу. На серці важко ,коли читаєш про такі речі. Нещодавно саме про офшори розмовляли з викладачем. Вона розповідала про схеми і країни. А тут такий яскравий приклад. Виходить, що Україна дійсно для вузького кола "людей", а останні люди які є громадянами України- це обслуговуючий персонал цих "людей". Сумно :(

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Прекрасна стаття про Свободу: http://www.pravda.com.ua/columns/2010/11/12/5558915/

Хто не хоче читати, скажу - вона співзвучна з моїми думками про цю політсилу.
а) Свобода - мобілізуючий подразник для сходу й півдня, налякані кровожерними нациками (або ненавидячі їх) голосують за антиподів - найчастіше - Партія регіонів.
б) Тягнибок дуже активно критикує всіх і вся, але не Януковича з командою і дії уряду.
в) Реальних дій, які б сприяли розвитку України - у Свободи немає. Тільки патетика. Та ж ситуація з Ютубом: хтось може згадає, я писав про український інтерфейс Ютубу і пропонував форумчана підписатися під зверненням. Фейсбучна група Свободи відмовилася підписувати такі листи, відповівши, мовляв на ці забавки у нас немає часу. В результаті, україномовні зробили це без Свободи, добившись локалізації Ютубу, а партія, яка аж піниться, так захищає мову - стояла собі осторонь.

Факт проходження Свободи свідчить про те, що в суспільстві зростає запит на національні політсили, яких поки що немає.

MY-DREAM
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение MY-DREAM »

зося писал(а):
Юлиана657 писал(а):Этим ворам из ПР НЕ стыдно: http://www.pravda.com.ua/articles/2010/11/12/5565415/
Таке ставлення до людей викликає відразу та зневагу. На серці важко ,коли читаєш про такі речі.
Причем история повторяется...
Дело Клюева

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

"Кроме того, сегодня депутаты от БЮТ-Батьківщина запустили на надувных шарах изображение кукиша под купол сессионного зала Верховной Рады."

БЮТовская высокая культура во всей своей красе.

stehap
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение stehap »

Люди,не рвите себе сердце!Золотой девиз генерала Деникина-Делай что должно-и будь что будет.Создавайте свою маленькую,счастливую страну в пределах своей семьи и все будет хорошо.Никогда люди не шли во власть на благо народа,все преследуют свои личные цели,просто иногда это стремление приобретает благородные формы,но чаще,к сожалению,попахивает откровенным грабежом,времена благородных людей ушли вместе с царской Россией,и вообще кто из нас сможет про себя сказать,что я был-бы не такой,все-таки такое испытание далеко не всем по силам.

Юлиана657
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юлиана657 »

Получается такой коктейль: "Делай, что должно,..." и "моя хата скраю". $:071

stehap
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение stehap »

Юлиана657 писал(а):Получается такой коктейль: "Делай, что должно,..." и "моя хата скраю". $:071
А вот и не правда!Если каждый будет выполнять свой долг,то возможно и жить будет лучше,веселей.

MY-DREAM
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение MY-DREAM »

stehap писал(а):то и жить будет лучше,веселей.
Азарову. $:021

MY-DREAM
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение MY-DREAM »

Светлана писал(а):Не стала вставлять в приколы, но ... $:071
$:006 $:021 Это его Янукович, похоже, заразил. $:014

stehap
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение stehap »

MY-DREAM писал(а):
stehap писал(а):то и жить будет лучше,веселей.
Азарову. $:021
Я не думаю,что в наших условиях быть премьером так уж и весело.

Ответить

Вернуться в «О разном»