А Федір на СВОЇХ нічого поганого і не буде казати)))Giorgio писал(а):Федоре - та що ти тільки Юлю з Ющом хвостишВони не кращі за Яника, а Яник не кращий за них, а навіть і гірше, бо тупе бидло, а не людина.
П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
Федір, тут ніхто не каже про обслуговуючий персонал. Говоримо про людей, які працюють на себе і створюють робочі місця для інших людей. До чого тут ви, і знаєте це вже якась зацикленість навколо своєї виключностіFeodor писал(а): Я вот работаю. Честно плачу налоги. Меня "власть" не трогает.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Да мне всё равно: лучше Янык или хуже. Мне не всё равно что они делают. А эти дела я вижу. Уже перечислял. Единственное, что меня огорчило - либеральность нового налогового кодекса.Giorgio писал(а): Вони не кращі за Яника, а Яник не кращий за них, а навіть і гірше, бо тупе бидло, а не людина.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Ооооо, ліберальність?
Таксистам спробуй розповісти
про лібераааааааааальний кодекс. Тільки, якщо не застрахований від каліцтва - краще зроби це завчасно.

- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Вы же и говорили про обслугу да прочих работяг: мол сидят и ждут чего-то от правительства. А себя я привёл в пример. Почему меня не трогают, а Вас - трогают?зося писал(а): Федір, тут ніхто не каже про обслуговуючий персонал. Говоримо про людей, які працюють на себе і створюють робочі місця для інших людей. До чого тут ви, і знаєте це вже якась зацикленість навколо своєї виключності

- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Таксистам я рассказываю, какой кодекс в США. Умные сразу понимают, а глупые - так вечно таксить и будут.Giorgio писал(а):Ооооо, ліберальність?![]()
Таксистам спробуй розповісти
про лібераааааааааальний кодекс. Тільки, якщо не застрахований від каліцтва - краще зроби це завчасно.

- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
І що тоді роблять умні таксисти?
- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
Покажіть мені де таке я написала?Feodor писал(а):мол сидят и ждут чего-то от правительства.
- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
Giorgio, ви ще не зрозуміли, що ця людина ставиться до робітничих професій з презирством та зневагою.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Та думку про Федора я вже давно собі склав. Ну але вона буде при мені. 

- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Та не зважайте, Зося... То у Федора знову фонтазія перемогла мозок)))зося писал(а):Покажіть мені де таке я написала?Feodor писал(а):мол сидят и ждут чего-то от правительства.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
зося писал(а):А що ж іншим робити, в гастарбайтери ? Бо цій владі вони не потрібні
- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
Федір ,так у вас дійсно спотворене сприйняття написаного. Я для вас особисто розжую, ці люди нічого не чекають від цієї влади, цим людям не дають працювати в своїй країні, заробляти гроші на нормальне існування. Їх душать податками, забирають землю та інш.Забирають бізнес, який став ласим шматком для представника влади. Ось, Федір і постає питання" А що ж їм робити, в гастарбайтери ? Бо цій владі вони не потрібні"Feodor писал(а):мол сидят и ждут чего-то от правительства.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Как не дают? Лопату из рук злой Янык вырывает?зося писал(а): не дають працювати в своїй країні, заробляти гроші

Я уже ответил. Никто власти особенно не нужен, но те, кто работают - зарабатывают.зося писал(а):Ось, Федір і постає питання" А що ж їм робити, в гастарбайтери ? Бо цій владі вони не потрібні"
- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Я помилився... У Федора дивовижне поєднання фантазії та примітивізму...
Пишайтесь, люди, спілкуванням з індивідуумом, якого ніде більш в природі не зустрінеш)))))
Пишайтесь, люди, спілкуванням з індивідуумом, якого ніде більш в природі не зустрінеш)))))