П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение Sue »

ДюДюка писал(а):
Диана писал(а):А тем временем сегодня наш банк выдал нам анкетку, где "просят" предоставить такую информацию о своей деятельности, которую я родной маме не сообщаю.
это что ж они тебя там просили написать?
Человек даже маме не сообщает, а вы хотите, чтобы в форуме... $:117

Валентина_Р
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение Валентина_Р »

В любом случае: мы были, мы есть, МЫ БУДЕМ ЕСТЬ!!! $:006 $:006 $:006 $:006

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Сообщение ЛюдмилаНиколаевна »

Валентина_Р писал(а):В любом случае: мы были, мы есть, МЫ БУДЕМ ЕСТЬ!!! $:006 $:006 $:006 $:006
Це точно. $:021 $:008
А щодо Тігібка та й всіх інших - ніяких ілюзій.
Одне лиш трохи гріло душу та вселяло хоч якусь надію, що він, спохватившись, запропонував внести в новий податковий кодекс збільшення суми річного обороту для єдинників.
Та мабуть, не судилося нам цього дочекатися.... $:090
Мабуть це теж був такий собі піар-хід. От, мовляв, я хотів як краще, а мене турнули. $:023

А ще тривожить, що навіть священнослужителям плювати на хворих... $:026 Що вже тоді казати за уряд???
Уряд виселяє на вулицю лікарню для хворих на ВІЛ/СНІД, розташовану біля Києво-Печерської Лаври. За даними правозахисників, там буде розміщено готель для VIP-гостей Лаври.

Своїм рішенням прем'єр-міністр Микола Азаров зобов'язав відділення СНІДу клініки Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Громашевського до 16 липня виселитися з приміщення, яке збудували біля Лаври сто років тому на пожертви киян.
http://tsn.ua/ukrayina/uryad-viselyaye- ... gotel.html

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

А куди? На вулицю, чи як :shock: ?!

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Sue писал(а):А куди? На вулицю, чи як :shock: ?!
Так в тому ж і справа, що Кабмін жодним чином не пояснив причини рішення, і не подав альтернативи, куди саме має виселитися лікарня.
$:090 $:026 $:025

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Люди, а шо вас дивує?
Це ж програма покращення життя в дії! Була клініка був СНІД, нема клініки і хвороба зникла. Як ви хотіли обираючи людину в президенти з такіми різнобічними "здібностями" невже хтось сподівався на краще? Я впевнена що ні. $:014

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

Жах, таке відверте тупе нахабство, хазяйственники... :evil: Нічого не побудували, а те, що зроблене не ними, спорожнюють.
На мило таку владу! $:026 $:026 $:026

рыба
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение рыба »

если хотите помочь лаврской больнице, а вернее- людям, живущим с ВИЧ, присоединяйтесь к акции
Прес-анонс

Київ, 6 червня 2010 року.

Для негайного розповсюдження.

Розпродаж лікарень. Дорого.

Шановні колеги, запрошуємо вас до висвітлення акції «Розпродаж лікарень. Дорого.», присвяченої спробам уряду Азарова викинути хворих на СНІД з приміщення інфекційної лікарні, що розташована поруч з Києво-Печерською Лаврою. У цій лікарні стоять на обліку та лікуються люди зі всієї України. Акція відбудеться біля будівель облдержадміністрацій в усіх обласних центрах України .
Красти приміщення лікарень у хворих стає останнім часом загрозливою тенденцією в Україні. На минулому тижні була продана будівля, де знаходився «Кабінет довіри з ВІЛ/СНІД» на вул. Трьохсвятительській у Києві.
У Києві хворі, лікарі, активісти та представники неурядових організацій візьмуть участь в акції «Розпродаж лікарень. Дорого.» о 9:00 ранку 7 липня 2010 року навпроти Кабінету Міністрів за адресою: вул. Грушевського, 12/2.

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Ще одна новина про те, що жити стало "краще".
Кабмін розглядає можливість збільшення тарифів на газ для оздоровлення фінансового стану "Нафтогазу". Про це на прес-конференції 7 липня повідомив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.

Намана? А де ж їх славнозвісні знижки?????? $:025

І ще одне - Верховна рада 7 липня не підтримала закон про створення Національного антикорупційного комітету, покликаного протидіяти корупції у вищих ешелонах державної влади.
;-)

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Наведу цитату одного з френдів в ЖЖ, стиль повністю збережений.
Дом которий построїл Джек

Я живу в 160-ті квартірном будинке, можна сказать адин з найбільших в Ужгородє. І вот наблюдая за своїмі сосєдямі, можна зрабить некоториє виводи і про суспільство взагалі, адже наш дом фактічєскі це статистична виборка жителів одного з городів Батьківщини. У нас живуть і багаті і бєдні, і прасті люди, і алкаші разниє, вообщем весь срез общества можна сказать представлен.

Дєвятіетажний панельний будинок с облезлой краской, з якого торчать вєнтяліціоні труби автономок і кондіціонєри, делаєт його пахожим на воєний крейсер. Правда кали заходіш в подєзд, пєрвим дєлом обращаєш вніманіє як всьо засрано і намусорєно. Вот в натуральном відє лежат кульки з мусором, хлам, бутилкі от піва. І це очєнь резкий контраст на фоне пластікових окон, кітайскіх жєлєзних дверей, кондіціонеров. Вот ніяк не можу це понять. До мусарки от дома 50 мєтров. І відімо єслі пройти лішніє мєтри, то ноги откажуть і сєрце остановіться, таму люди змушені срати прямо в подєзде.

Конєчно можно подумать шо це дєло рук разного бичья і алкашні, які єсть практічєскі в каждой типовой українськой багатоповєрхівке. Правда я вот сколько не смотрєл, судя по дорогім упаковкам отходів, це точно не алкаші. Вот бутилки с под піва навєрняка їхнє рук дєло, але кульки с мусором нет. Тоєсть людина сабі дома здєлала євроремонт, паставила пластікові окна, двері броніровані, і остальноє її уже неєбьот, шо праісходіт за 2 метра от дверей квартіри. Поетому кали утром спішиш на работу, просто викінул кульок мусора у сєбя в подєзде і паїхав сабі на машині. І це може бути бізнесмен какой-то ілі чіновнік, шо опікується важними державними справами. Тоїсть людина, від якої шось та й залежить, пускай даже в малєнькіх масштабах.

І я вот думаю, хулє ми удівляємось і ноєм в якій стране живьом. Єслі человек сре у сібя в подьєзде де живе, то йому да пизди будєт шо дета парк ріжуть, шо дєтску площадку забралі под будівництво банка, шо кого-то там пабили ілі арєстовалі. Всім всьо похуй! І тєм хто сруть і тєм хто просто за етім наблюдает і качаєт головой: "От засрали страну". Імєна паетому в мільйоном Харькове на защіту парка прішло 50 чєловек, і столько же на протести протів убійства студєнта.
Таму напрімєр сам факт Коліївщини в українській історії для міня просто фєномен. Це ж треба було так доєбати українців, шоб вони підняли свої сраки і вилізли зі своєї хати скраю.Удівітєльно, но факт!
І хіба чувак не правий?

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

Мммда, невеселая картина.

tumannost
Местный
Местный
Мобильный: 80997817476
Контактная информация:

Сообщение tumannost »

Юра, 100% правда. Для меня шоком было, когда я ехала в маршрутке и тетка из маршрутки на остановке открыла дверь и буквально навстречу входящим выкинула бутылку.
Я была возмущена, я ей сказала
- Женщина!!!! Что же вы делаете?
- Это вы мне? А что я такого сделала??
- Это просто свинство какое-то!!! Я в шоке!!!

Тетка мне ничего не ответила и вся маршрутка, равно как и входящие похоронили все молчанием....

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Даааа, тут справа не тільки в сміченні, а реально, ми один одного просто не поважаємо... $:014

Teona
Местный
Местный
Мобильный: 0937501892
Контактная информация:

Сообщение Teona »

Giorgio писал(а):ми один одного просто не поважаємо... $:014
Шось таке! Текст "канешна кульний і правдопадобний, що тут сказать" $:032 Бо воно так і є!
У мене мама живе у приватному секторі, у сусідів колодяць з якого бере воду половина вулиці, а коли ведро втоплять, то такі пенсіонери, як моя мама, скидаються коштами зі своїх 800 грн. пенсії, бо сусід-бізнесмен напроти (з ротвейлером на подвір`ї, загратованими вікнами і червоному оутлендері) каже, що не він втопив а тому його "ніі...т" і 3 грн. він не дасть. А хто втопив, той звичайно мовчить $:023

А які у нас смітники в лісі, словами не описати :( Скоро вже ні грибів, ні ягід не буде де збирати. За 2 км. вглиб і то сміття.

Ким
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Ким »

Giorgio писал(а):Скоро вже ні грибів, ні ягід не буде де збирати. За 2 км. вглиб і то сміття.
Такая же история и на пляже...только мусор в глубину...до урны же не дойти! $:017 Так и живем,приходим убираем и отдыхаем,а кто-то пришел,полежал-после же хоть потоп!

Ответить

Вернуться в «О разном»