Если бы! но так не бывает,всё равно нашлись бы такие которых бы не устраивал такой президент, но я на такого согласна хочется испытывать гордость по отношению к президенту и стране.Sue писал(а): Даже не представляю, что им ещё с нами нужно сделать, чтобы мы пошли на то, о чем вы говорите... А знаете, мне кажется, всё дело в лидере. Если бы проявился лидер. А знаете что, давайте помечтаем, какой бы лидер мог всех нас сплотить и стать таким президентом, которого бы мы уважали. Мечты ведь имеют особенность сбываться![]()
Ну, я думаю, обязательно - харизматичный - это раз.
Уважающий и любящий традиции нашего народа.
Ставящий превыше всего права человека.
Всесторонне образованный, хороший оратор, держится с достоинством.
Дипломат, с твердой волей (не путать с "я вам отвечаю и я вас спрашиваю" Януковича)
Внешность неброская, и необязательно высокий рост, но телосложение пропорциональное, не сутулый.
Не обещающий того, чего заведомо не сможет выполнить, и живо откликающийся на отдельные события во всех областях страны.
П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- ksyuhsa
- Местный
- Мобильный: 80632772941
- Контактная информация:
Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- Sue
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
Да, не бывает, но могло бы быть! Конечно, у него были бы противники, это нормально, но все их попытки дискредитировать его терпели бы фиаско - во-первых, потому что беспочвенны, а во-вторых - он изъясняется просто и он харизматичен, поэтому журналисты роятся вокруг него, ловя каждое слово как сенсацию.ksyuhsa писал(а):Если бы! но так не бывает,всё равно нашлись бы такие которых бы не устраивал такой президент, но я на такого согласна хочется испытывать гордость по отношению к президенту и стране.

- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Справа в тому, що не мріяти про лідера нас би мала навчити Помаранчева революція. Нам треба ставати ментально такими, шоб і лідери, які виходять з народу - мали ці моральні установки. Ну уявіть собі, ви - президент. У вас є вплив, важелі. Ви не захочете собі резиденції? Ну як так, я президент найбільшої держави Європи - а тулюся в квартирі?! І шо ото народ розуміє? В мене бабло вклали, шоб я президентом став, то мушу відпрацювати, інакше мене просто знищать, ті шо платили...
- рыба
- Местный
- Контактная информация:
но ющенка же не знищіли ті, хто вкладав в нього бабло! цє він намагався іх убрати і досить успішно. всі любі друзі пішли спасати свій бізнес від президента вже через півроку після революціії. так що...
різні падлюки бувають. і серед президентів - також.
а резиденції ( уявляю ща я президент) я б дуже хотіла
. з зимовим садом, великим лісом
з декоративними рослинами ц усього світу. і тоді ( я все ще уявляю
) нафіга мені працювати - я ж повинна за рослинами доглядати! каталоги продивлятися, таке інше. і тут мені на думку спали бджіли....
він ( ющенко
) мабуть теж так думав
. наша людина!
тільки в нас рослини - а в ньго - бджіли. і ще різниця - ми не пхнемося в президенти, і ніхто в нас не вкладає 

а резиденції ( уявляю ща я президент) я б дуже хотіла

він ( ющенко

- Ксения
- Местный
- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Призедент повинен бути Президентом народу, а не клоуном і слугою для купки олігархів. Ось основна моя вимога до призедента. Президент - це не бізнес посада( саме так я цю посаду сьогодні розумію), і не лідер однієї частини України. Президент це націоналіст( людина яка дорожить традиціями і звичаями свого коріння, народу, яка відстоює позицію і добробут своєї країни і тільки своєї країни і народу). Це освічена людина, яка володіє кількома найпоширенішими мовами, розуміє основи економіки, мистецтва, аграрного сектору- людина яка володіє знаннями, які б допомогли їй зробити власні висновки по тому чи іншому питанню з державного регулювання або господарництва. Не має значення з якого вона буде табору- голубих, помаранчевих, біло-червоних, комуфляжних. Якщо така людина дійсно вийде на політичну арену- за нею майбутнє України, але поки Верховна Рада буде суто бізнес-збіговиськом, ніхто таку особистість й за кілометр не підпустить до отої Ради.
- Ксения
- Местный
- Контактная информация:
От з совка і повилазили. Вони там завжди були. Пригадайте тих, хто був партійним. У них не було проблеми де купити цукорчи масло у важкі часи. З квартирами питання вирішувалось елементарно. Це на нижчому рівні. А ті що пішли до самого верху й були у владного корита спокійнісінько розгребли усе добро, накрадене системою за радянських часів. Їхні діти , або й вони самі зараз й носять " поважне звання олігархи" Ці судження впершу чергу мають відношення до політиків- олігархів. Ви не помітили, що сьогодні політичні посади уже передаються в спадок?galous писал(а):И сегодня встал вопрос - откуда они все повылазили?Олигархи,паны?Из другого места вылезли,что ли?Все же выросли при совке.
Багато хто добився свого багатства сам, але не завжди чесних шляхом, а з допомогою криміналу. Я не знаю людини , на даний момент, яка б крутила міліонами і не була причетна або до політики або до криміналу( крім людей мистецтва, які дійсно мають можливість самі непогано заробити, але вони рідко записують себе в ряди олігархів).
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Ось вам вся наша влада тут присутня.
http://tsn.ua/groshi/reyting-naybagatsh ... metov.html
Юлія, ви ще й досі рожеві окуляри не зняли?
Думаєте ці люди будуть думати про добробут народу? Про пенсіонерів, освітян, культуру?
Як казав кінь у всім відомому мультику:" Не смешите мои подковы!!!!"
Та вони навіть малий бізнес заганяють у глухий кут, аби тільки збільшити свої олігархічні нулі. З мільйонерів - у мільярдери!!! Це їх кредо. Спускайтесь з рожевих хмарок і знімайте рожеві окуляри, хто ще не зняв.
А нам з вами буде тільки збільшення нулів у тарифах на комунальні послуги, ціни НА ВСЕ. І що найстрашніше - на ліки вводять ПДВ. Тобто за ліки будемо платити ще на 20% більше!!!!
Це вже все одно, що вибити палицю у каліки, на яку він спирався, дибаючи ледь-ледь.
http://tsn.ua/groshi/reyting-naybagatsh ... metov.html
Юлія, ви ще й досі рожеві окуляри не зняли?
Думаєте ці люди будуть думати про добробут народу? Про пенсіонерів, освітян, культуру?

Як казав кінь у всім відомому мультику:" Не смешите мои подковы!!!!"
Та вони навіть малий бізнес заганяють у глухий кут, аби тільки збільшити свої олігархічні нулі. З мільйонерів - у мільярдери!!! Це їх кредо. Спускайтесь з рожевих хмарок і знімайте рожеві окуляри, хто ще не зняв.
А нам з вами буде тільки збільшення нулів у тарифах на комунальні послуги, ціни НА ВСЕ. І що найстрашніше - на ліки вводять ПДВ. Тобто за ліки будемо платити ще на 20% більше!!!!
Це вже все одно, що вибити палицю у каліки, на яку він спирався, дибаючи ледь-ледь.

- рыба
- Местный
- Контактная информация:
дорогие мои потерпевшие от всех президентов страны!
давайте будем относиться к ним с юмором, давайте не будем надеяться на наше государство. только друг на друга. и они постепенно вымрут. вот увидите!
мы-то конечно, быстрее вымрем
, но как класс - они тоже не жильцы
. у нас есть чем заниматься и что любить. а у них - нет.
я вчера говорила с датчанином. он говорит - половина жителей моей страны пребывают в постоянной апатии, скуке, тоске и депресии. я приехал к вам работать чтобы выростить в себе жизненные силы. мне тяжело, я преодолеваю препятствия, я начал влюбляться, я завел себе друзей. у меня не было этого последние 20 лет моей жизни. у вас - кипит жизнь. у нас она - остывает.
вы не голодаете , ваш уровень жизни не критический. поэтому научитесь радоваться тому что у вас есть и в жизни и политикуме.
...... хотя, конечно, он уедет домой скучать... все равно...
давайте будем относиться к ним с юмором, давайте не будем надеяться на наше государство. только друг на друга. и они постепенно вымрут. вот увидите!
мы-то конечно, быстрее вымрем

я вчера говорила с датчанином. он говорит - половина жителей моей страны пребывают в постоянной апатии, скуке, тоске и депресии. я приехал к вам работать чтобы выростить в себе жизненные силы. мне тяжело, я преодолеваю препятствия, я начал влюбляться, я завел себе друзей. у меня не было этого последние 20 лет моей жизни. у вас - кипит жизнь. у нас она - остывает.
вы не голодаете , ваш уровень жизни не критический. поэтому научитесь радоваться тому что у вас есть и в жизни и политикуме.
...... хотя, конечно, он уедет домой скучать... все равно...
- Teona
- Местный
- Мобильный: 0937501892
- Контактная информация:
а оно так и есть, моя подружка после 2-х лет Америки, счастлива была окунуться в нашу "жись" радостную и настоящую. Мы по сто работ имеем, и умеем веселиться, и спонтанности у нас хоть отбавляй. Ну в какой стране на деньги отложенные на отпуск покупаются понравившиеся сапоги, потому что "да ну его это море, у нас на речке не хуже" ))
Хотя зарабатывать в Америке проще конечно образованному, а у нас врачи, юристы, учителя на рынке стоят, это плохо. Но зато жизнь и правда бурлит))
Хотя зарабатывать в Америке проще конечно образованному, а у нас врачи, юристы, учителя на рынке стоят, это плохо. Но зато жизнь и правда бурлит))
- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Так отож... Я теж вчитель з немалим стажем, а довелось кинути і піти в бізнес, бо на вчительську зарплату самі знаєте, як жити....Teona писал(а):А у нас врачи, юристы, учителя на рынке стоят, это плохо. Но зато жизнь и правда бурлит))
А роботу свою я любила і за дітками сумую. Але - така вже "селявуха"....
І не заздрю я тим мільйонерам. Вони і їх жінки таки нудяться, не знаючи, що ж їм іще забажати?
Золота рибка нервово курить в куточку.

Бо насправді - не так вже й потрібні всі ті мільйони людині, аби бути щасливою по-справжньому.
Добиває те, що мільйони людей (особливо пенсіонерів), проробивши все життя, не в круїзи відправляються, виходячи на пенсію, як в нормальних країнах. А складають копійку до копійочки, аби на ліки вистачило, та на хліб з молоком. В борщ кладуть в кращому випадку кістку без м'яса....
Депутатських пенсій у них нема.

- Ксения
- Местный
- Контактная информация:
Живучи за кордоном , можна і заскучити за нашою єкзотикою. Приїхати, трохи побути і знову до своєї "рутиноої роботи". Дійсно , нам весело. Ось наприклад мій сьогоднішній веселий , не рутинний день. Встала в пів-шостій, приготувала дітям вдягнутись і на город сапати( поки немає сонця), в 11,00(прилізла,не прийшла) додому, відддихнула, прибрала, приготувала їсти, попрала, в 17,00 спала жара я пішла в квітник, з квітника знову на город, забігла глянула в інет- не життя , а казка. А я хочу гірської одноманітності, хоча б на тиждень. Збираюсь її влаштувати, бо інакше
від такої казки. Я розумію, що ми живемо так, як самі собі влаштуємо, але от було б добре , щоб влаштовувати не завжали.

Ксения, абсолютно согласна.
Мы все можем себе организовать так, как нам хочется...
ЛИШЬ БЫ НЕ МЕШАЛИ!!!!!!!!!!!!!!

Мы все можем себе организовать так, как нам хочется...
ЛИШЬ БЫ НЕ МЕШАЛИ!!!!!!!!!!!!!!
- galous
- Местный
- Домашний: 0643234569
- Контактная информация:
А если б Ю.В. стала президентом?Как бы было?
- Ксения
- Местный
- Контактная информация:
А що Ю.В. не бізнес-політик? Мені вона подобається більше ніж Янукович, але і для неї політика , в першу чергу спосіб заробити гроші. От прийшла б , тоді б і побачили , а зараз маємо те, що маємо , як говорив один відомий державний діяч.
- JULIE
- Корифей
- Контактная информация:
Был бы полный пи......дец. Простите.galous писал(а):А если б Ю.В. стала президентом?Как бы было?