П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
ksyuhsa
Местный
Местный
Мобильный: 80632772941
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение ksyuhsa »

Sue писал(а): Даже не представляю, что им ещё с нами нужно сделать, чтобы мы пошли на то, о чем вы говорите... А знаете, мне кажется, всё дело в лидере. Если бы проявился лидер. А знаете что, давайте помечтаем, какой бы лидер мог всех нас сплотить и стать таким президентом, которого бы мы уважали. Мечты ведь имеют особенность сбываться ;-)
Ну, я думаю, обязательно - харизматичный - это раз.
Уважающий и любящий традиции нашего народа.
Ставящий превыше всего права человека.
Всесторонне образованный, хороший оратор, держится с достоинством.
Дипломат, с твердой волей (не путать с "я вам отвечаю и я вас спрашиваю" Януковича $:021 )
Внешность неброская, и необязательно высокий рост, но телосложение пропорциональное, не сутулый.
Не обещающий того, чего заведомо не сможет выполнить, и живо откликающийся на отдельные события во всех областях страны.
$:098
Если бы! но так не бывает,всё равно нашлись бы такие которых бы не устраивал такой президент, но я на такого согласна хочется испытывать гордость по отношению к президенту и стране.

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

ksyuhsa писал(а):Если бы! но так не бывает,всё равно нашлись бы такие которых бы не устраивал такой президент, но я на такого согласна хочется испытывать гордость по отношению к президенту и стране.
Да, не бывает, но могло бы быть! Конечно, у него были бы противники, это нормально, но все их попытки дискредитировать его терпели бы фиаско - во-первых, потому что беспочвенны, а во-вторых - он изъясняется просто и он харизматичен, поэтому журналисты роятся вокруг него, ловя каждое слово как сенсацию. $:006 (Меня понесло ненашутку)

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Справа в тому, що не мріяти про лідера нас би мала навчити Помаранчева революція. Нам треба ставати ментально такими, шоб і лідери, які виходять з народу - мали ці моральні установки. Ну уявіть собі, ви - президент. У вас є вплив, важелі. Ви не захочете собі резиденції? Ну як так, я президент найбільшої держави Європи - а тулюся в квартирі?! І шо ото народ розуміє? В мене бабло вклали, шоб я президентом став, то мушу відпрацювати, інакше мене просто знищать, ті шо платили...

рыба
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение рыба »

но ющенка же не знищіли ті, хто вкладав в нього бабло! цє він намагався іх убрати і досить успішно. всі любі друзі пішли спасати свій бізнес від президента вже через півроку після революціії. так що... $:014 різні падлюки бувають. і серед президентів - також.
а резиденції ( уявляю ща я президент) я б дуже хотіла $:087 . з зимовим садом, великим лісом $:021 з декоративними рослинами ц усього світу. і тоді ( я все ще уявляю :lol: ) нафіга мені працювати - я ж повинна за рослинами доглядати! каталоги продивлятися, таке інше. і тут мені на думку спали бджіли....
він ( ющенко :lol: ) мабуть теж так думав :lol: . наша людина! :lol: тільки в нас рослини - а в ньго - бджіли. і ще різниця - ми не пхнемося в президенти, і ніхто в нас не вкладає :lol:

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Призедент повинен бути Президентом народу, а не клоуном і слугою для купки олігархів. Ось основна моя вимога до призедента. Президент - це не бізнес посада( саме так я цю посаду сьогодні розумію), і не лідер однієї частини України. Президент це націоналіст( людина яка дорожить традиціями і звичаями свого коріння, народу, яка відстоює позицію і добробут своєї країни і тільки своєї країни і народу). Це освічена людина, яка володіє кількома найпоширенішими мовами, розуміє основи економіки, мистецтва, аграрного сектору- людина яка володіє знаннями, які б допомогли їй зробити власні висновки по тому чи іншому питанню з державного регулювання або господарництва. Не має значення з якого вона буде табору- голубих, помаранчевих, біло-червоних, комуфляжних. Якщо така людина дійсно вийде на політичну арену- за нею майбутнє України, але поки Верховна Рада буде суто бізнес-збіговиськом, ніхто таку особистість й за кілометр не підпустить до отої Ради.

Ксения
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

galous писал(а):И сегодня встал вопрос - откуда они все повылазили?Олигархи,паны?Из другого места вылезли,что ли?Все же выросли при совке.
От з совка і повилазили. Вони там завжди були. Пригадайте тих, хто був партійним. У них не було проблеми де купити цукорчи масло у важкі часи. З квартирами питання вирішувалось елементарно. Це на нижчому рівні. А ті що пішли до самого верху й були у владного корита спокійнісінько розгребли усе добро, накрадене системою за радянських часів. Їхні діти , або й вони самі зараз й носять " поважне звання олігархи" Ці судження впершу чергу мають відношення до політиків- олігархів. Ви не помітили, що сьогодні політичні посади уже передаються в спадок?
Багато хто добився свого багатства сам, але не завжди чесних шляхом, а з допомогою криміналу. Я не знаю людини , на даний момент, яка б крутила міліонами і не була причетна або до політики або до криміналу( крім людей мистецтва, які дійсно мають можливість самі непогано заробити, але вони рідко записують себе в ряди олігархів).

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Сообщение ЛюдмилаНиколаевна »

Ось вам вся наша влада тут присутня.
http://tsn.ua/groshi/reyting-naybagatsh ... metov.html
Юлія, ви ще й досі рожеві окуляри не зняли?
Думаєте ці люди будуть думати про добробут народу? Про пенсіонерів, освітян, культуру? $:090
Як казав кінь у всім відомому мультику:" Не смешите мои подковы!!!!"
Та вони навіть малий бізнес заганяють у глухий кут, аби тільки збільшити свої олігархічні нулі. З мільйонерів - у мільярдери!!! Це їх кредо. Спускайтесь з рожевих хмарок і знімайте рожеві окуляри, хто ще не зняв.
А нам з вами буде тільки збільшення нулів у тарифах на комунальні послуги, ціни НА ВСЕ. І що найстрашніше - на ліки вводять ПДВ. Тобто за ліки будемо платити ще на 20% більше!!!!
Це вже все одно, що вибити палицю у каліки, на яку він спирався, дибаючи ледь-ледь. :evil:

рыба
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение рыба »

дорогие мои потерпевшие от всех президентов страны!
давайте будем относиться к ним с юмором, давайте не будем надеяться на наше государство. только друг на друга. и они постепенно вымрут. вот увидите!
мы-то конечно, быстрее вымрем :mrgreen: , но как класс - они тоже не жильцы $:071 . у нас есть чем заниматься и что любить. а у них - нет.
я вчера говорила с датчанином. он говорит - половина жителей моей страны пребывают в постоянной апатии, скуке, тоске и депресии. я приехал к вам работать чтобы выростить в себе жизненные силы. мне тяжело, я преодолеваю препятствия, я начал влюбляться, я завел себе друзей. у меня не было этого последние 20 лет моей жизни. у вас - кипит жизнь. у нас она - остывает.
вы не голодаете , ваш уровень жизни не критический. поэтому научитесь радоваться тому что у вас есть и в жизни и политикуме.

...... хотя, конечно, он уедет домой скучать... все равно...

Teona
Местный
Местный
Мобильный: 0937501892
Контактная информация:

Сообщение Teona »

а оно так и есть, моя подружка после 2-х лет Америки, счастлива была окунуться в нашу "жись" радостную и настоящую. Мы по сто работ имеем, и умеем веселиться, и спонтанности у нас хоть отбавляй. Ну в какой стране на деньги отложенные на отпуск покупаются понравившиеся сапоги, потому что "да ну его это море, у нас на речке не хуже" ))
Хотя зарабатывать в Америке проще конечно образованному, а у нас врачи, юристы, учителя на рынке стоят, это плохо. Но зато жизнь и правда бурлит))

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Сообщение ЛюдмилаНиколаевна »

Teona писал(а):А у нас врачи, юристы, учителя на рынке стоят, это плохо. Но зато жизнь и правда бурлит))
Так отож... Я теж вчитель з немалим стажем, а довелось кинути і піти в бізнес, бо на вчительську зарплату самі знаєте, як жити....
А роботу свою я любила і за дітками сумую. Але - така вже "селявуха"....
І не заздрю я тим мільйонерам. Вони і їх жінки таки нудяться, не знаючи, що ж їм іще забажати?
Золота рибка нервово курить в куточку. $:021
Бо насправді - не так вже й потрібні всі ті мільйони людині, аби бути щасливою по-справжньому.
Добиває те, що мільйони людей (особливо пенсіонерів), проробивши все життя, не в круїзи відправляються, виходячи на пенсію, як в нормальних країнах. А складають копійку до копійочки, аби на ліки вистачило, та на хліб з молоком. В борщ кладуть в кращому випадку кістку без м'яса....
Депутатських пенсій у них нема. $:010
$:025 Мені чогось від цього невесело. $:025

Ксения
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Живучи за кордоном , можна і заскучити за нашою єкзотикою. Приїхати, трохи побути і знову до своєї "рутиноої роботи". Дійсно , нам весело. Ось наприклад мій сьогоднішній веселий , не рутинний день. Встала в пів-шостій, приготувала дітям вдягнутись і на город сапати( поки немає сонця), в 11,00(прилізла,не прийшла) додому, відддихнула, прибрала, приготувала їсти, попрала, в 17,00 спала жара я пішла в квітник, з квітника знову на город, забігла глянула в інет- не життя , а казка. А я хочу гірської одноманітності, хоча б на тиждень. Збираюсь її влаштувати, бо інакше $:020 від такої казки. Я розумію, що ми живемо так, як самі собі влаштуємо, але от було б добре , щоб влаштовувати не завжали.

tumannost1

Сообщение tumannost1 »

Ксения, абсолютно согласна. $:008
Мы все можем себе организовать так, как нам хочется...
ЛИШЬ БЫ НЕ МЕШАЛИ!!!!!!!!!!!!!!

galous
Местный
Местный
Домашний: 0643234569
Контактная информация:

Сообщение galous »

А если б Ю.В. стала президентом?Как бы было?

Ксения
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

А що Ю.В. не бізнес-політик? Мені вона подобається більше ніж Янукович, але і для неї політика , в першу чергу спосіб заробити гроші. От прийшла б , тоді б і побачили , а зараз маємо те, що маємо , як говорив один відомий державний діяч.

JULIE
Корифей
Контактная информация:

Сообщение JULIE »

galous писал(а):А если б Ю.В. стала президентом?Как бы было?
Был бы полный пи......дец. Простите. :oops: :oops: :oops:

Ответить

Вернуться в «О разном»